Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama

wlasnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy O

Polecane posty

Gość przyszla mama

termin mam na 26 lipca :O) jest tylko jedno ale kiedy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy chorowalam na opryszczke narzadow pluciowych, trwalo to jakis tydzien szybko sie wyleczylam, czy to moze miec zly wplyw na plod?miala ktoras z was tak?

no to garulacje!!! a co do opryszczki to nie mam pojecia, ale napewno wszystko bedzie ok :)

Gość gratuluje

Gość przyszla mama
dziekuje :) nie wiem tylko jak w pracy zareaguja czy faktycznie w ciazy mozna przy kompie siedziec tylko 4 h ?? ja pracuje z kompem, bez niego ani rusz :( wiem ze w tym miesiacy szef bedzie przyznawal podwyzki jesli mu powiem to mi jej nie da, moze poczekac do stycznia??

Gość przyszla mama
Lusesita, dziekuje troche mnie pocieszylas, lekarz kazal mi zrobic jakies generalne usg w 20 tygodniu, by wykluczyc schorzenia, kosztuje to 200zl :/

przyszla mamo gratuluje i zapraszam na lipcowy temacik :) jesli idzie o kompa to z tego co wiem gin wystawia zasiadczenie do pracy i takie niesiesz szefowi po 3miesiau czyli wlasnie byloby to u ciebie w styczniu i wtedy pracodawca musi ci zmienic stanowisko pracy tak zebys 4h pracowala z kompem a pozniej jakas np papierkowa robota. Do tej pory probuj sobie robic co godzinka jakies 5minutowe przerwy, wychodz sie przejsc, wietrz pomieszczenie. Ponoc przy nowoczesnych monitorach nie ma już takiego zagrożenia, jak było kiedyś. Na wszelki wypadek dbaj o to, żeby nie być z tyłu monitora, podobno tam właśnie promieniowanie jest największe (oczywiście mówię o normalnych monitorach, nie LCD) jesli idzie o to usg to z pewnoscia jest to usg 3d lub 4d - cena od 150 do 250zl zalezy gdzie robione. bedzie dobrze zobaczysz... powodzenia zycze i zdrowka dla ciebie i malenstwa