Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc

Wyszukiwarka internetowa podobna do Internet Explorer- jest taka??

Polecane posty

Gość proszę o pomoc

Mogłabym mieć 2 przeglądarki internetowe? Internet Explorer służyłby mi do czatu, teledysków itp, w tej wyszukiwarce nie miałabym zablokowanej javy, a druga przeglądarka mogłaby być do kafe i tam byłaby zablokowana java??

Gość proszę o pomoc
Moja siostra miała Mozillę, nie mogłam się przyzwyczaić. Może Mozilla Firefox jest inna?? Masz może linka do strony, z której ją ściągnę??

Gość proszę o pomoc
dzięki.

MyIE 2 jest podobna do IE tyle że ma zakładki a nie nowa strona w nowym oknie :) Ja używam i jestem zadowolona.

Gość likkkaa
A Firefox??

Mozilla Firefox jest podobna do IE. Można nawet przetransportować \"ulubione\" z IE do Firefoxa.

Dla nieuświadomowionego społeczeństwa polecam ten adres: http://browsehappy.pl/ 90% virusów, trojanów i spyware jakie wasz komputer dostaje przez strony internetowe to wina korzystania z Internet Explorer. Można mieć naraz zainstalowaną dowolną ilość przeglądarek. Warto potestować, gdyż wszystko jest lepsze niż IE. Naprawdę, lisek (FireFox) czy Opera nie gryzą, a są o niebo lepsze, szybsze, wygodniejsze i bezpieczniejsze. Trudno czasem do nowości się przyzwyczaić ale warto. Zobaczycie, że z innymi przeglądarkami będzie wam się lepiej surfowało po kafe ;-) ps. MyIE jest jedynie nakładką na Internet Explorer.