Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu mam problem

ogromne ilosci sluzu. czy ktos sie z tym spotkal?

Polecane posty

Gość znowu mam problem

3 tyg temu odtsawiłam tabletki a od dwóch dni mam tyle wydzieliny że to się nie mieści w głowie!!jest ciągnąca się, przezroczysto biała. nigdy czegos takiego nie widzialam. wylwtuje ze mnie po prostu seriami!:( mama mowi że to owulacja...ale to trwa już ponad dwa dni. nic mnie nie swiedzi oprocz tego , nie boli. co to może być?

Gość hi hi hi
to śluz owulacyjny - nie przejmuj się. To normalne. Jak brałaś tabletki, nie miałaś owulacji i nie było śluzu owulacujnego. Teraz Twoje hormony wracają do normalnej pracy.

Gość znowu mam problem
dzieki za odp. ale tego jest ogromnie dużo! po prostu musze chodzic z podpaską! zanim bralam tabletki tak nie miałam...poza tym...owulacja chyba trwa 15 godzin a nie 70? nie wiem co myślec:(

Gość hi hi hi
ilość śluzu zwiększa się już na kilka dni przed owulacją. Staje się on bardziej ciągnący, przezroczysty - prawie jak białko kurze. Weź pod uwagę też to, że dopiero co odstawiłaś tabletki - hormony w Twoim organiźmie szaleją ;) Jeśli śluz nie ma koloru żółtego, brunatnego, beżowego, nie jest pienisto-biały, nie swędzi Cię i nie piecze - tu nie masz upławów. Za kilka dni przejdzie :) Pozdrawiam

Gość znowu mam problem
uff to ulga. i tak jest już tego mniej niz np przedwczoraj kiedy az płakac mi się chcialo jak na to patrzyłam:( sluz jak najbardziej nie jest zółty:) dzieki wielkie za uświadomienie:))))))