Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita100000000

Mam chłopaka skorpiona

Polecane posty

nikita w domu męża obchodzono wszystko co się dało. a On najchętniej nie obchodziłby niczego ;) tak naprawdę to dużą wagę przywiązuje tylko do Gwiazdki. Tak po prostu ma, może dlatego że zbyt zabiegany i zapracowany aby o tym myśleć. Ale myślę, że może Ci się udać to wprowadzić w Wasze życie :)

Gość nikita1000000000
dzięki , tylko jak go przekonać

:D :D :D ale zamieszanie z tą obrączką. A CZY OBRĄCZKA GWARANTUJE SZCZĘŚLIWE POŻYCIE???? Na co obrączka tym, co są zdradzani i zdradzają? Nam obrączka nie jest potrzebna jako przypominajka tego, że jesteśmy małżeństwem i powinniśmy darzyć się uczuciem i szacunkiem.

a tak na marginesie ;) mąż trochę przytył i jest na niego za ciasna, a ja schudłam i jest dla mnie za luźna :P

Gość do woda i wiatr
no dobra, ale az tak wam przeszkadza na palcu ,ze musicie je zdjac? nie wiem, dla mnie to by byla radocha ,ze mam obraczke, ze poslubilam facetaktorego kocham tzn dla mnie ta obraczka bylaby wazna czescia naszego amlzestwa , takim symbolem. Wiem,ze mozna sie kochac bez tych obraczek ,ale jednak dla mnie one by byly wazne, jesli wy nie chcieliscie tych obraczejk, to po co je zakladaliscie na slubie? po to by byly symbolem waszego zwiazku. A teraz biedne leza w szafie :o

Gość tralalalalalalalala
skoro nie nosicie obrączek to myśle że tylko dlatego że nie chcecie czuc sie małżeństwem, chcecie niezależności, albo szukacie kogoś nowego?????

Gość to ulzyj nam i
powiedz czemu ich tak naparwde nie nosicie :) i nie tlumacz sie waga ciala plizzzzz

:D :D :D :D :D :D :D :D uważaj bo trafiłaś/eś na Wodniczkę, a Wodniczki z niczego się nie tłumaczą. Pamiętaj, tłumaczy się tylko winny!!!!!!!

Gość dobra twoja sparwa w sumie
:) ale i tak uwazam to za dziwne :)

Gość nadiaaaa
heh heh skad ja to znam woda i wiatr ;)

Gość tralalalalalalalala
nie wierze w takie głupie tłumaczenia, ale ok nie chcesz móić to ne m ów

Gość lolalola888888888
czy skorpiony są wierne?????????????/

Gość skorpińsica
czy to już koniec tematu???

Gość _eklerka_
Facet skorpion to z wyboru, a siiostra skorpion, z którą trzeba mieszkać w tym zamym pokoju ... 😡

Gość _eklerka_
Sorki za literówki: * siostra * samym Cytat: czy skorpiony są wierne?????????????/ Wierne chyba tak, ale "kochliwe", dlatego często zmieniają partnerów, bo w kolejnych zakochują się "na zabój".

Gość nikita1000000000
uuuuuuuu to nie dobrze

Gość llllljjj
ja tez mam chlopaka skorpiona sama jestem panna, zgadzam sie z niektorymi cechami tego znaku. ja jestem zadowolona z naszego zwiazku ale wiecej rzeczy tez bym zmienila. bardzo czesto jak zrobi cos zlego to widzi wine tylko we mnie., to prawda o skorpionach, wiem jednak ze moge mu ufac bo nigdy mnie nie zdradzi, potrafi sie oddac ale chce tego samego w zamian, ja mu to daje i jest nam ze soba dobrze. skorpion to marzyciel - zgadzam sie - czesto buja w oblokach opowiada mi swoje marzenia obiecuje duzo, mi to nie przeszkadza, a ten magnetyzm.. to prawda! bardzo mi sie podoba inawet po dwoch latach podoba mi sie fizycznie coraz bardziej, chcialabym byc z nim juz zawsze, nie przeszkadza mi jego charakter, to ja mam zly charakter, to ja jestem zaborcza i zazdrosna i wielu rzeczy mu zbaraniam, musze sie zmienic, bo mezczyzna skorpion tego nie wytrzyma, a zalezy mi na tym zwiazku!

Gość nananananana
podziwiam Cię ale myśle że dlatego tak móisz że to o twoja wina bo widocznoie on cię kocha i ty to czujesz, gratulacje

Gość Synaesthesia
Zla cecha skorpionow to taka ze sa pyskate i kochaja sie klocic i sypia takimi argumentami ze czasami cie kompletnie wybija z rytmu ,a ta ich bezczelnosc ..Czy ktoras z pan jest rakiem? Ja np jestem rakiem i bardzo odczuwam niektore rzeczy, ale skorpiony potrafia byc tez bardzo kochliwe , zaborcze, a jakie zazdrosne , otwarte , ambitne , kobieta jest dla nich na 1 miejscu i potrafia tylko jej poswiecac czas olac znajomych .. Potrafia rowniez doskonale zrobic na zlosc ..W lozku sa wspaniali , chca sie kochac i kochac ze czasami az kobieta jest zmeczona .. tez tak macie?

Gość able ble
HAHAHA apropo obraczki to mój były (skorpion) w lipcu biegł do złotnika, bo miał za ciasną obraczkę i nie mógł się doczekać, kiedy ją ponownie założy a we wrześniu chciał rozwodu :-P

Gość llllljjj
bezczelnosc to jedna z cech skorpionow.

Gość llllljjj
prawda jesttaka ze skorpiona nie da sie nie kochać!

Gość panienka z okienka55555555555
jak to nie da się kochać skorpiona????????/

Gość keksówka
mój skorpion jest super ja jestem lwica i to ja jestem na górze mój skorpion to skorpionek

Gość panienka z okienka55555555555
dziwne są skorpiony,ale są wyjątkowe, ale nie też nie potrafie znaleść sposobu na wyegzekfowanie tego na czym mi zależy a on tego nie chce

Gość Pewien Skorpion
Ja jestem skorpionem i dziwnych rzeczy się tu o sobie dowiaduję. Wiele cech jest prawdziwych...np ciągota ku tajemnicom...ale nie jestem złym człowiekiem. Nie lubię tylko ludzi, którzy zrobili krzywdę mnie lub bliskim. Nie jestem też konfliktowy, nie kłócę się...czasami może zbyt dużo bujam w obłokach i ufam ludziom...

Gość Pewien Skorpion
Alble ble - ja nie zdjąłem obrączki od dnia ślubu....