Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama

Wiecie co? Uwielbiam byc w ciazy!

Polecane posty

Gość przyszla mama

Poprostu uwielbiam! To tak zajebisty stan... tak mi dobrze... nosze w sobie takiego upragnionego bobaska:D:D

Gość to wspaniale
tylko pamietaj, ze mamom, ktorym umarly bobaski, moze byc troche przykro. Bardzo ci gratuluje! Mi tez bylo wyjatkowo dobrze.

Gość przyszla mama
powiem Ci ze to troche chamskie bylo z Twojej strony - az nie wiem co napisac:O:( to jest tak jakby ktos cieszyl sie tym ze moze biegac, ze moze widziec rozne rzeczy.. a Ty poprostu stlumilas jego szczescie mowiac "ale pamietaj ze innym moze byc przykro, mo sa slepi, uposledzeni, jezdza na wozkach".. nie wzielas pod uwage tego ze doceniam ten stan bo nie bylo mi go latwo osiagnac? to moze zabronmy wypowiadania sie na kafeterii kobietom w ciazy bo moze byc przykro tym ktore zajsc nie moga.. ja staralam sie o dziecko 5 lat i chyba mam prawo sie cieszyc??? Twoja wypowiedz byla ciosem ponizej pasa

Gość Popieram autorke
Zenujaca wypowiedz!

Gość Karolina2929
Mam pytanie do to wspaniale. To jak ktos sie cieszy ze zaszedl w ciazy, gdy przed chwila sie dowiedzial o wyniku pozytywnym i daje upust radosci to tez mu zabronisz sie cieszyc? nikt tu nie pisze- super ze moge zajsc w ciaze, szkoda ze inne nie moga" Dziewczyna pisze ze sie cieszy, ze jest szczesliwa. twoja wypowiedz byla jak najbardziej nie na miejscu - i to w tej chwili Ty sprawilas przykrosc zarowno autorce, jak i kobietom ktore dlugo staraja sie o dzieciatko. Coz za brak wyczucia taktu !

przyszla mamo garuluje ci bardzo bardzo bardzo!!! niech twoj maluszek zdrowo sie rozwija w twoim brzuszku::)

Gość wprowadzmy zakaz cieszenia sie
i chwalenia :P:P

Gość to może w ogóle
nie mówmy tutaj o ciąży, bo może być przykro tym co nie mogą zajść albo tym co straciły ? Paranoja jakaś, to jest właśnie temat dla ciężarnych! Niech się cieszą! Autorko-cieszę się razem z Tobą!

Gość przyszla mama
dziekuje86;) troche sie zdolowalam pierwsza wypowiedzia - bo naprawde nie chcialam nikomu zrobic przykrosci:O

wiecie co... jestescie pokrecone... zarowno jedna jak i druga strona... pierd*licie tu bez sensu, az sie niedobrze robi...

najwazniejsze jest to ze bedziesz miala bobaska ktorego tak bardzo oczekiwalas. nie przejmuj sie tamta wypowiedzia.

jaki hardcore ;))) ciesz sie ile wlezie! jak mi przechodza wymioty i mdlosci to tez sie tak ciesze!!!!! :D to wspaniale i cudowne! nie piszesz przeciez na forum dla kobiet, ktorym umarly dzieci! nie wiem o co temu komus chodzi! Ciesz sie i cieeeesz! gratulacje!!!!!! :)))))))))

Gość to wspaniale
macie racje, troche sie pospieszylam, ale nie chcialam zle. Przepraszam