Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwqiona krawieniem

niepokojace krwawienie..okres?ciąża? poronienie? POMOCY!!

Polecane posty

na początku listopada współżyłam bez zabezpieczenia w czasie dni płodnych (tak wynika z wyliczeń) Na okres się później nie zapowiadało, bo objawy (napięcie przedmiesiączkowe, ból w podbrzuszu, problemy z cerą) które u mnie pojawiają się zawsze i trwają ok. tygodnia poprzedzającego okres nie pojawiły sie wcale. A jednak w ubiegłym tygodniu ( poniedziałek11 dni temu) zaczełam niespodziewanie krwawic.. Krwawienie to początkowo przypominało okres i nic mnie nie pokoiło.jednak okres trwa u mnie średnio 4-5 dni. A ja krwawię nadal... Krwawienie jest niewielkie, ale wiąże się z bólem podbrzuszu i dole pleców .czasem też mnie mdli.. Trwa to już,jak zaznaczylam 11 dni. Ten niby okres, który zaczoł się w miniony poniedziałek początkowo wyglądał normalnie,jednak przy spodzniewanym końcu zaczoł się ponownie nasilac. Jednocześnie dodam,że to mi nie wygląda na przedłużającą się miesiączkę, ponieważ pod koniec zwykle ta krew jest już taka "stara", a teraz widac,ze jest to ciągle świerza krew.. Co to może oznaczac? poradźcie proszę, bo nie wiem,co mam robic? POMOCY....

Gość mala83.
idz do apteki. 10 sl kosztje test ciazowy i go zrob. bedziesz mic pewnosc. tak czy siak powinnas isc do ginekologa.. CZEMU W DNI PLODNE BEZ ZABEZPIECZENIA?? nie rozumiem:/

Gość pewnie chciała zajsc
i tyle,sądze ze to okres

a dlaczego nie? czy to dziwne w dni płodne uprawiac seks? a test ciążowy planuję zrobic.. tylko pytam,czy któraś miała podobnie i co to moze oznacza? jeśli test wyjdnie na +, to bedę wiedziała,co siuę dzieje, a jeśli na -...co wtedy? czy to oznaczałoby jakąś chorobę?

Gość koniecznie idź do lekarza
test ciążowy chyba jest w tej chwili bez sensu, lekarz musi wykluczyc poronienie na przykład albo inne przyczyny, może trzeba oczyścic macicę lub lekami zahamowac krwawienie

no może i okres...ale dlaczego już 11 dni?

Gość mala83.
nie dziwne ze uprawia sie seks aledziwne ze bez zabezpieczenia. kazdy robi jak lubi. pozdrawiam

Gość wiesz co.................
idz czympredzej do ginekologa,rozne moga byc przyczyny ,od burzy hormonow po zapalenie macicy i poronienie,nie zwlekaj bo doprowadzic mozesz do takiego stanu zapalnego ze glowa mala

Gość zmartwiona krwawieniem