Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszecie tak o tym biogardenie

JESLI CHCECIE WYGLADAC JAK PATYKI TO BIERZACIE DALEJ TEN BIOGARDEN

Polecane posty

on odchudza!:(

to niby tabletki ze skrzpem na włosy i cere a kurna chata odhcudzaja cholernie wiec osoby szczuple nie powinny ich jesc ,.maja strasznei duzo blonnika w skladzie :(

naprawdę? zastanawiałam się czy warto go kupować ale teraz może się skuszę...skoro taki dobry na odchudzanie:))

aha:((( no ja jakiś m-c temu chciałam kupić w aptece, ale się rozmyśliłam w końcu, bo trochę drogi jest.a to po 6 do 10 tabl trzeba brać czyli starcza na ok10-15 dni...:(

lisia czapa co Ty mówisz skrzyp Biogardena z błonnikiem łyka się 2 razy dziennie po tabletce, 100 tabletek kosztuje jakieś 14 zł to chyba nie tak dużo, nie wiem może za krótko go łyakm i dlatego nie ma efektów

chodziło błonnik z ananasem:(przepraszam, wprowadziłamw błąd.(i jego się bierze tak dużo), a tego skrzypu to wiem, że 2 tabl dziennie:) a pomógł Ci chociaż ten skrzyp na włosy?

no właśnie nie wiem, miałam go w ręku , ale stwierdziłam, że skoro tak dużo tabletek dziennie to on mało wydajny jest, ale skoro może mieć takie działanie to może się skuszę dzisiaj:)raz kozie śmierć...ale skoro tyle tabletek dziennie to może faktycznie efekt jest. Przeczytaj sobie co tam piszą na tej ich stronie:)szukałam innych informacji i znalazłam jeszcze jedną opinię że na zaparcia pomaga..no nie dziwię się...10 tabletek:)

Gość sdsdsd
skrzyp biogarden odchudza to fakt

kupiłam wczoraj błonnik z ananasem BioGarten. Dzisiaj wzięłam 6 tabletek (w sumie)- 3 przed śniadaniem i 3 przed obiadem...jestem pełna!no i byłam w wc bez problemu:)nie chcę myśleć co by mogło być po 10 tabletkach:)))) ogólnie jak na razie czuję się bardzo pełna, aż nie mam ochoty nic przekąsić bo nie mam miejsca w brzuchu, jakie będą efekty(i czy faktycznie odchudzające) zobaczymy za jakiś miesiąc może, ale na razie mogę jedynie stwierdzić że wypełniło mnie na maxa:) pozdrawiam

lisia czapa koniecznie pisz jak tam idzie, ejj a Ty wogóle masz nadprogramowe kg?? ja po tym biogardenie ze skrzypem też zauważyłąm że trochę mniej chce mi sie jeść tz. żołądek jest pełny ale mój apetyt jest dla mnie zgubny...

Gość sephi
to co brac jak sie chce schudnac? bo ja mam problemy jesli chodzi o chodzenie do wc i zastanawialam sie juz nie raz nad blonnikiem napiszcie cos wiecej co bierzecie i jak czesto

Gość Może coś w tym jest...
Ja wyczytałam na innym forum (na Gazeta.pl) o innym preparacie ziołowym, 100% naturalnym NEOGLANDYNA (który lekarze plecają - jest bez recepty- na skórę) a też POMAGA ZRZUCIĆ ZBĘDNE KILOGRAMY. I powiem szczerze - działa! (2 kg w miesiąc mniej) Nawet na stronie producenta (mam nadzieję, że linkowanie jest tu dozwolone) http://www.tymofarm.pl/neoglandyna.php?id=1 jest napisane jak byk, że polecane na skórę i przy otyłości.... No to kupię jeszcze to wasze i do lata mam super linię i piękną cerę, co?!

Gość karotenka21_
ja schudłam na nim w1.5 miesiaca 5 kilo.I naprawde działa na skóre i włosy bynajmniej u mnie same pozytywy a cera super i serio schudłam na nim bardzo az przestałam go jesc na jakis czas

karotenka 21, mówisz o tym skrzypie biogardenu?? marissha, będę informować na bieżąco co i jak:)tak, mam kilka nadprogramowych kilogramów, niestety zaparcia i siedzący tryb życia też:(wcz po tym błonniku to byłam jak balon wypełniona, aż jeść mi się nie chciało. dzisiaj wzięłam tylko 2 tabl przed śniadaniem, bo wczoraj chyba za dużo...ja myślę żeby tak stopniowo zwiększać ilość tego błonnika bo naprawdę pęcznieje bardzo:)) ja mam b duzy aetyt, a wcz naprawdę nie miałam miejsca na przekąski...a jak się skusiłam to już byłam pełniuteńka i aż żałowałam! sephi, ja biorę tak jak piszą 6-10 tabl dziennie, ale zaczynam od 6 żeby nie przesadzić. no i w wc byłam wczoraj. musisz to popić dużą ilością wody żeby spęczniało:)) dajcie znać co u was, pozdrawiam:)

Gość a ile
wody używasz do popijania tabsów??

no zaraz znowu wezmę 2 tabletki, bo obiadek za jakieś 40 minut zjem, a potem wieczorem też 2, wyjdzie w sumie 6:)większa ilość chyba odpada na razie, bo się czuję bardzo ciężko potem jak jestem taka pełna. ale działa, dzisiaj znowu sukces w toalecie...no proszę, a byłam sceptycznie nastawiona. kiedyś jadłam otręby, ale nie wchodziły mi wcale, niedobre...chyba tylko z jogurtem, no ale ile można zjeść jogurtu z otrębami, żeby był dobry efekt??? a tabletki to jednak fajna sprawa:)

Gość Danka887
Dla mnie błonnik biogarden rewelka, tylko trzeba trochę tych tabletek połykać. Ale efekty są i to naprawdę supeeeeeeeeeeeeeeeeer! Szok. I teraz jak kupiłam dołożyli do błonnika z ananasem kwasy CLA - podobno lepszy.

Gość Sylwik78
Nie wiem, czy chciałabym jak patyk wyglądać, ale na pewno szczuplej. Kupiłam sobie książkę psychologia miłości i wynika z niej że facecie na 1 miejscu u kobiety stawiają atrakcyjny wygląd. To mnie chyba trochę zmotywowało do wysiłku. Jutro kupie ten błonnik i przetestuję. Mam nadzieję, że u mnie też zadziała.

Gość Emilek:)
Wiem, że odchudza bo brałam go rok temu i schudłam na nim 11 kg. Teraz już biorę tylko czasami, ale rzeczywiście bardzo dobry błonnik.

Gość ostrosłup
który, ten biogardena? skrzyp?

Gość PatryCiJa
Wszystko tutaj zakręcone. Skrzyp jest na włosy, a na odchudzanie błonnik z ananasem. Na mnie działa ten błonnik, skrzypu nie brałam, ale on nie jest na odchudzanie. Ten błonnik ma w składzie błonnik jabłkowy 250,0 mg, błonnik pszeniczny 85,0 mg, błonnik owsiany 85,0 mg, CLA 50 mg i proszek ananasowy 30,0 mg. Skrzyp na włosy: wyciąg ze skrzypu polnego, wyciąg z pokrzywy, witaminy - różne + mikroelementy.

Gość schudnij
Jeśli ktoś chciałby Biogarden Błonnik lub na cerę Cera nova TANIEJ to zapraszam do mnie :) Pracuję w firmie, która rozprowadza te suplementy :))

Gość prawielaseczka
Ale one nie sa takie drogie, a wole kupić w aptece, bo wiem, że przynajmniej sprawdzona. A błonnik kupuję już od 2,5 miesiąca.

Gość Rzesa87
To wcale nie jest zadna lipa! Ten błonnik naprawde mi pomopgl.Pozbylam sie zaparc , stracilam centymetry w obwodzie pasa i nosze obcisłe bluzeczki ;)Mysle, ze duzo daje to poloczenie blonnika z ananasem i cla , a nie od dzis wiadomo, ze bromelina zawarta w ananasie odchudza !

Gość &/()=
PIEKNA REKLAMA-ZADEN EFEKT!!!!!!!!!!!!!!znowu jakas pinda chce zarobic