Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca magisterska

praca magisterska

Polecane posty

Gość praca magisterska

witam potrzebuje kogoś do "pomocy" przy pisaniu pracy magisterskiej.

Gość a z jakiej dziedziny
?

Gość praca magisterska
o a myślałam że mnie tu zwymyślają za lenistwo a ja poprostu pracuje od rana do nocy i nie mam czasu.Praca ma być napisana z dziedziny polityki regionalnej.

Gość praca magisterska
to był podszyw-ten z piosenką!

Gość praca magisterska
nikt?

Gość Pisanie prac mgr lic i inne
Zapraszam osoby, którym potrzebna pomoc w napisaniu pracy: licencjackiej, magisterskiej, dyplomowej i inne. Posiadam wieloletnie doświadczenie oraz szerokie grono zadowolonych klientów. Mój e-mail: zbyszek.walc84@wp.pl . Serdecznie zapraszam.

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość kamciaa34
Przecież taką pracę mozńa spokojnie napisać samemu. Tym bardzej, że dzisiaj są biblioteki cyfrowe http://studia.tv/biblioteki-cyfrowe/ z których można brać materiały do prac.