Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnia

jak przestać palić w ciązy

Polecane posty

Gość annnia

Udało mi się!!!! Paliłam 10 lat. Kiedy dowiedziałam sie, że jestem w ciązy postanowiłam rzucic palenie, niestety nie jest to proste:( Paliłam paczkę dziennie!!!!! Pomogła mi wyobraźnia:) wyobraziłam sobie dziecko w kłębach dymu, krztuszące się i zatruwane setkami trujących substancji. na początku chciałam ograniczyć, nie wychodziło. Paliłam więcej i zaciągałam się z "całych płuc". 3 tyg temu zaczęłam inną metodą. Podpowiedziała mi moja gin, która miała ten sam problem w ciąży:) Polega to na tym, że odpalałam paierosa, wzięłam 2-3 maszki i gasiłam. Na początku trzeba trochę silnej woli żeby poprzestać, ale jest latwiej ze względu na to, że czynnośc palenia została wykonana. po kilku dniach już praktycznie tylko odpalałam papierosa:) a od 2 tyg nie palę!!!!!!!!! Wiem, że każdy ma inna metodę, ale ta jest naprawdę niezła. Mi pomogła:)

Gość
gratuluje!!!:D nie ważne jaka metoda, ważne, że poskutkowało:)

Gość annnia
Caroline_22 bardzo mi przykro, naprawdę. Podczytywałam czerwcówki 2007 i chyba tam pisałaś. Jak przeczytałam o tym co Ci się przytrafiło też byłam w 9 tyg. Będzi dobrze, trzeba wierzyć:)