Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek1986=

Czy jesli facet jest juz dlugo z dziewczyna to jest to normalne ze siee onanizuj

Polecane posty

Gość norweg
nigdy nie zdradzilem swojej kobiety i nie mam zamiaru,bo tylko ja kocham

Gość aniolek1986=
dobra jak juz zaczelam temat onanizowanie to spytam w prost:ile razy to robicie powiedzmy w tygodniu? tylko blagam piszcie szczerze!!!

Gość aniolek1986=
i to lubie gdy facet mow ze kocha tylko swoja kobiete!!!!norweg masz u mnie drugiego PLUSA!!!a dlugo juz jestes ze swoja dziewczyna?bo my w lutym bedziemy juz 5 latek =)

Gość norweg
juz 3 lata po slubie

Gość osama
rano,w poludnie,przed snem ze 2 razy a w miedzyczasie ze 2 stosunki

Gość aniolek1986=
jestem pelna uzania dla facetow ktorzy potrafia prosto bez skrepowania powiedziec ze maja dziewczyne i ja kochaja!!!!nie cierpie np mojego kupla ktory zdradza swoja dziewczyne na kzdym kroku i najgorsze jest to ze ja o tym wiem i jak go kiedys prosto w oczy spytalam czemu to robi i zdradz goske to odpowiedzial ze nie potrafi jej nie zdradza i ze niby po slubie sie zmieni ale jakos dziwnie wiem ze napewno sie to nie zmieni i gdy za jakis czas sie ozenia to nadal bedzie ja zdradzal!!!mialam ochote kiedys to tej gosi powiedziec ale boje sie ze mi nie uwierzy i jeszcze mi sie od niej oberwie!!!

Gość aniolek1986=
do osamy: ja pytalam serio nie sciemniej mi tu!!! do norwega:tzn ze rozmawiam z osoba ktora jest napewno starsza ode mnie ale mam nadzieje ze nie musze pisac do Ciebie na PAN =)

Gość Peben
"ile razy to robicie powiedzmy w tygodniu?" Ja sie onanizuje 2-3 razy w tygodniu, ale jak juz wspomnialem, jestem uzaleziony. Poza tym, nie mam z kim uprawiac seksu, gdybym mial, to moze rzadziej bym walił konia.

Gość major mgr
LICENCJAT ZWALNIA OD SLUZBY. MOGL PISAC ODROCZENIE O PRZENIESIENIE SLUZBY NA KOLEJNY ROK.PRZYSLUGUJE MU COS TAKIEGO (NA WAZNE SPRAWY OSOBISTE LUB RODZINNE). A W PRZYSZLYM ROKU STUDIA 2-GO STOPNIA... WOJSKO TERAZ SZUKA OSZCZEDNOSCI

Gość norweg
no raczej nie musisz.PAN brzmi jakos tak staro a ja nie mam az tak duzo lat na karku

Gość aniolek1986=
mogl pisac odroczenie ale nie bylo sens lepiej "odwalic"te trzy miesiace i miec spokoj na cale zycie zamiast myslec o tym ciagle!!! to fajnie ania jestem i ja czuje sie mlodo =)

Gość aniolek1986=
do Pebena: to niezly wynik =) glupio ze nie znalazles jeszcze swojej drugiej polowki zycie samotne jest chyba nudne prawda?ja bez mojego chlopka zanudzilabym sie na smierc !!!!zycze powodzenia

Gość norweg
a wracajac do sedna to jesli rozmawiacie ze soba o wszystkim zapytaj go moze dlaczego sie onanizuje i o czym wtedy mysli.A MOZE LEPIEJ NIE

Gość norweg
Jesli mozesz odpowiedziec;czy TY tez czasem sama sie zaspokajasz?

Gość aniolek1986=
wiesz moze to w Twoim odczuciu moze byc nienormalne ale my odkad misiek jest w wojsku piszemy sobie wieczorami powiedzmy ladnie to okresle niegrzeczne smski i przewaznie potem misiu musi skorzystac z lazienki!!!mowi ze mysli o mnie! a Ty o kim/czym myslisz gdy to robisz?

Gość aniolek1986=
glupio sie tak przyznac ale tez mi sie czasem zdarza ale na serio rzadko!!!!! a Ty ile razy to robisz powiedzmy w tygodniu?jesli jestes po slubie tzn ze mieszkasz razem z zona wiec nie robisz tego w ogole?tak? czy Ci sie zdarza?

Gość norweg
ja z zona widze sie co 8 tygodni bo pracuje daleko od kraju a jesli musze to zrobic to mysle wlasnie o NIEJ.A takie sms-y sa jak najbardziej na miejscu,tak mi sie wydaje.

Gość norweg
a to roznie raz na 3 tygodnie np.

Gość aniolek1986=
aha czyli pracujesz w norwegii i dlatego ten nick tak a co do pikantnych smskow to dla mnie bombowy pomysl na maly relaks tak na odleglosc biorac pod uwage ze mnie i mojego chlopaka dzieli ponad 400km =( ale juz za niecale 24 godzinki bede mogla go nareszcie przytulic ciesze sie z tego powodu jak male dziecko !!!

Gość aniolek1986=
czestotliwosc raz na 3 tygodnie nawet w moich oczach wydaje sie bardzo malutka mowisz serio?

Gość Peben
"do Pebena: to niezly wynik =) glupio ze nie znalazles jeszcze swojej drugiej polowki zycie samotne jest chyba nudne prawda?ja bez mojego chlopka zanudzilabym sie na smierc !!!!zycze powodzenia" no glupio, ze jeszcze nie znalazlem, zwlaszcza, ze juz mam kilka lat na karku :o A czy takie zycie jest nudne? Nie jest,.. jest raczej bezsensowne, takie zycie dla samego siebie :(

Gość aniolek1986=
do pebena!!!!wiesz napewno sobie znajdziesz fajna dziewczyne!!np ja poznalalam mojego chlopaka w sytaucji w ktorej nawet nie myslalam ze kogos poznam i najprawdopodobniej spedze z nim cale zycie!!!!milosc przychodzi w najbardziej nieprzewidzianych momentach!!! 3mam kciuki =)

Gość norweg
no serio.czasem czesciej czasem rzadziej,roznie.

Gość aniolek1986=
to ja w takim razie stwierdzam ze musisz byc tam naprawde niesamowicie zapracowany ale za to chyba nardabiasz zaleglosci gdy zjezdzasz do Polski ;)a mam pytanie dlaczego nie wyjechales razem z zona czy taka milosc na az tak wielka odleglosc nie zgasnie?bo np ja by sie bala i chos tez mysle o wyjezdzie do USA ale to napewno pojade z moim chlopakiem tak na rok poznac troche ameryke i moze znajdziemy tam jakas fajna prace ale to dopiero tak za dwa latak narazie mam studia

Gość aniolek1986=
norweg co z Toba?

Gość norweg
jestem troszke zapracowany,a czy taka milosc nie wygasnie?Mysle ze prawdziwa nigdy nie wygasa a uwazam ze nasza taka wlasnie jest.Chcial bym byc tu razem z moja zona ale narazie to nie mozliwe z wielu powodow.

Gość aniolek1986=
nie chodzilo mi doslownie o to ze wygasnie no ale jestescie mlodym malzenstwem i jestescie non stop oddzeilenie tak smutno chyba? ja sadze ze jesli zycie np mnie zmusi szukac pracy za granicami Polski to napewno razem z moim chlopakiem bo bez niego chyba bym zwarjowala!!!

Gość norweg
sorki mozemy pogadac dalej jutro?dzis musze niestety juz konczyc.narka

Gość aniolek1986=
to fajnie ze nastepna osoba mow ze to zdrowy objaw!!!ale mam nadzieje mowisz serio!!! do norwega:na necie bede moze w poniedzialek bo przez weekend bede zajmowac sie moim najukochanszym Zolnierzem =) NARKI