Anka Makowska 17 7 Napisano 3 godziny temu Dzisiaj zawaliłam pierwszą randkę z moim chłopakiem w restauracji. Byłam wtedy bardzo zestresowana i rozkojarzona i dlatego też prawie w ogóle nie układała nam się rozmowa. On był tym bardzo zdziwiony, bo ja normalnie jestem bardzo odważna i rozmowna, a tutaj ja nie potrafiłam w ogóle być sobą. A na pożegnanie on zaproponował mi żebyśmy spotkali się jeszcze raz pojutrze na naszej drugiej randce jeszcze raz w tej samej restauracji, żebym ja wtedy już była może trochę bardziej rozmowna tak jak zwykle, bo dzisiaj on szczerze przyznaje, ze ja go trochę rozczarowałam. Czyli tak jakby on chyba chce mi dać drugą szansę. A ja to słysząc lekko się rozpłakałam i mu za to podziękowałam i tak się pożegnaliśmy. I teraz w domu ja jeszcze troszkę płaczę i proszę was o rady, jak teraz odbudować zaufanie mojego chłopaka. Czy zacząć od przeprosin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 3 godziny temu ja na twoim miejscu pomyślałbym, że ja powinienem umówić się z kimś takim jak ja kto używa ja jako przecinka albo ja o tym myślę jak o zaimku zwrotnym ale w formie ja taką osoba na tym forum ja myślę, że jest Daniel i ja sądzę ,ze najlepiej jak ja Ci powiem ,ze może z nim znajdziesz wspólny język Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1314 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja na twoim miejscu pomyślałbym, że ja powinienem umówić się z kimś takim jak ja kto używa ja jako przecinka albo ja o tym myślę jak o zaimku zwrotnym ale w formie ja taką osoba na tym forum ja myślę, że jest Daniel i ja sądzę ,ze najlepiej jak ja Ci powiem ,ze może z nim znajdziesz wspólny język Ona ma chyba 17 lat to trochę nie będą pasować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 3 godziny temu To jakaś szlora stoopkowa i ma fetysz zapłakanej pindzi wzruszającej facety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ona ma chyba 17 lat to trochę nie będą pasować. 17 to są jej minimalne wymagania tylko Daniel nigdy nic nie mówił na ten temat ale może jej się trafi brylant Edytowano 3 godziny temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 3 godziny temu Stopkarz ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 3 godziny temu Znasz ty ją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Bambo napisał: To jakaś szlora stoopkowa i ma fetysz zapłakanej pindzi wzruszającej facety Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Stopkarz ble może nie ma 12 cali za to pachnie jak cała stopa wyjaśnienie dla nieobytych z jednostkami imperialnymi: 1 stopa = 12 cali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: może nie ma 12 cali za to pachnie jak cała stopa wyjaśnienie dla nieobytych z jednostkami imperialnymi: 1 stopa = 12 cali Nie wiem brzydzę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1314 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: 17 to są jej minimalne wymagania tylko Daniel nigdy nic nie mówił na ten temat ale może jej się trafi brylant Czyli 17 minimum a maksimum 40 moze być No to trzeba budzić Daniela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli 17 minimum a maksimum 40 moze być No to trzeba budzić Daniela dziewczyna jak chce porządnego faceta to do jutra na niego poczeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Fajne palce Srynik może poleci bo stopkarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1314 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dziewczyna jak chce porządnego faceta to do jutra na niego poczeka Poczekam, niech czas nas pozna jeszcze raz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Ludzi chyba mylicie już wy pierdoły farmazonskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Bambo napisał: Ludzi chyba mylicie już wy pierdoły farmazonskie ja mówię o Danielu tutejszym bo ja pamiętam go jako odpowiedzialnego i ja sądzę, że najlepiej by pasował do koleżanki bo ja to się nie nadaje bo ja nie wiem jak długo ja mógłbym się tak porozumiewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu Ten temat był już kiedyś czyli sytuację lubią się powtarzać .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Ten temat był już kiedyś czyli sytuację lubią się powtarzać .) to chyba nasza nowa świecka tradycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: to chyba nasza nowa świecka tradycja Ale z drugiej strony takich tematów tutaj brakuje... już kiedyś pisałam, że obecnie kafe przypomina bardziej czat: ) czyli piszemy o sobie a częściej o innych. Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Ale z drugiej strony takich tematów tutaj brakuje... już kiedyś pisałam, że obecnie kafe przypomina bardziej czat: ) czyli piszemy o sobie a częściej o innych. Kiedyś to było dużo problemów z dùpy i fraglesowo pelne troli. A teraz guwno kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu to taki twój chłopak jak Klaudelizy czyli jest gejem i w ogóle się nie znacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Daniel magical Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Ej ten post już był rok temu myslicie ze zawsze płacze na randkach czy nie może sie pozbierać po tamtym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu To konto jakiegoś transwestyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Kiedyś to było dużo problemów z dùpy i fraglesowo pelne troli. A teraz guwno kupa A teraz każdy z użytkowników jest bardziej na świeczniku... można sobie poobserwować : ) można też poczatować... co kto woli do woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Poczekam, niech czas nas pozna jeszcze raz. Noc się kiedyś skończy więc chodźmy zanim znajdą nas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, yeya napisał: A teraz każdy z użytkowników jest bardziej na świeczniku... można sobie poobserwować : ) można też poczatować... co kto woli do woli. Nie mozna jak se wyłączysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie mozna jak se wyłączysz Nie mam na myśli priva... Tylko czatowanie na głównej. 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Noc się kiedyś skończy więc chodźmy zanim znajdą nas Pa gołąbki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, yeya napisał: A teraz każdy z użytkowników jest bardziej na świeczniku... można sobie poobserwować : ) można też poczatować... co kto woli do woli. no spróbuj tylko ze mno poczatować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Ziemniak jakiś abuzywny ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach