yeya 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: no spróbuj tylko ze mno poczatować Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: no spróbuj tylko ze mno poczatować Czatowanie czyli pisanie tu... przecież tak się robi na czatach. : ) każdy coś doda od siebie... konwersacja bez celu (rozwiązania czyjegoś problemu: )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Ziemniak jakiś abuzywny ostatnio. Nom aż strach zagadać : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: Nom aż strach zagadać : ) Boje się go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Wyrobił sie chłop na slasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Boje się go. Jak mrugnie raz tzn że można gadać, a jak dwa to nie. : ) Idę... nie chce mi się spać, ale wystarczy czatowania. Pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Dobrze odżywiony to podskakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Ziemniak co slychac? Podobno ślub bierzesz zaprosisz mnie? Mogę wam zaśpiewać ave Maria albo can’t help falling in love Presleya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Dobrze odżywiony to podskakuje Po świniobiciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: Jak mrugnie raz tzn że można gadać, a jak dwa to nie. : ) Idę... nie chce mi się spać, ale wystarczy czatowania. Pa : ) A może on nie mruga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Po świniobiciu W knurowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Ziemniak co slychac? Podobno ślub bierzesz zaprosisz mnie? Mogę wam zaśpiewać ave Maria albo can’t help falling in love Presleya To już zajęta rola. Będę pierdziec na trabie winda do nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: A może on nie mruga Jak Kaszpirowski... to może choć odliczy do 3... wystąp jak do 10 to stoisz gdzie stoisz czyli daleko. .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: Jak Kaszpirowski... to może choć odliczy do 3... wystąp jak do 10 to stoisz gdzie stoisz czyli daleko. .) Jak potrzebuje pomocy to niech powie jak człowiek a nie jakieś mrugania odbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: W knurowie Kurde nie mogę znaleźć tego filmiku o Knurowie na melodie In new york Alicji Keys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: To już zajęta rola. Będę pierdziec na trabie winda do nieba Hahaha winda do nieba klasyk wesela i szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Jak potrzebuje pomocy to niech powie jak człowiek a nie jakieś mrugania odbytem A wtedy pomożemy bo możemy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Kurde nie mogę znaleźć tego filmiku o Knurowie na melodie In new york Alicji Keys Wlacz se urodziny oli kordas to tak jakbyś była w sercu Knurowa na weselu kartofla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: A wtedy pomożemy bo możemy : ) Zobaczymy jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach