Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upik

jestem wysoka, teraz tj zimą nosze z reguły obcasy, więc mam przerypane

Polecane posty

Ja też jestem wysoka...i obcasow raczej nie nosze...właściwie nie noszę wcale..Zwłaszcza, że moj mężczyzna jest tylko 2 cm wyższy...jakos by mi było dziwnie jak bym była od niego wyższa... Uważam,że drobne kobietki są urocze...ale argument o poręczności, ktory pojawia się przy tego typu dyskusjach zawsze, poraża mnie niezmiennie...kobieta to nie cep, ani nie sierp, ani nie młot...nie wiem naprwdę jakich pomiarów dokonuje się celem ustalenie poręczności kobiety lub jej braku...

Gość ania listka
aha, znam te teorie, ze male kobiety sa poreczne. najlepiej takie 95 cm wzrostu zeby mogla robic laske na stojaco i z plaska glowa, zeby mozna bylo browar postawic :D

Gość dziara
autorka chyba zwątpiła w sens pojawiania się tutaj :o

Gość Pytanie pomocnicze
uwielbiam posuwać moją małą wykształconą japońską żonkę oscypkiem w rytm Loituma song, wydaje z siebie wtedy takie rozkoszne dźwięki niczym dzieczynki z seriali manga. Niestety nigdy nie doszło między nami do pełnego zbliżenia, gdyż mój pytong (15cm w obwodzie, 24 dlugosci) jest zarezerwowany dla naszego ogrdnika Mietka, z którym od 6 lat dokonujemy sekretnych zbliżeń w altanie

Gość tez tak maaaaaaaaam
Pierniki to pryszcz. Przegladam sobie historie i wlasnym oczom nie wierze. Wczoraj ktos wchodzil na strony o zapladnianiu koz metoda inwitro. Zaznaczam ze z mojego laptopa korzystam tylko ja.

Gość Pytanie pomocnicze...
Żona Japonka pozdrawia :) Tłumaczyłem partiami, wulgaryzmy odpuszczałem - pewne rzeczy trudno jest wytłumaczyć komuś, kto kto Polskę zna od strony pięknych pejzaży i dobrej literatury. Cóż... Dobrej nocy niskim i wysokim życzymy :)

Gość Pytanie pomocnicze
a teraz idziemy z żoną na tradycyjną orgietkę. Dzisiaj zaszalejemy, zamiast oscypka użyję bagietki z masłem czosnkowym, mmm mmm pycha. dobranoc wielko- i mało-pochwowcom.

Gość co za teoriaaaa
weź , sorry, ale nawet nie mów o niej. Jak sobie wyobrażam te skośne oczy, prawie bez rzęs, żółtką cerę. Serio, kręcą Cię jakieś odchyły, blecht, u nas tyle piękna :classic_cool:. Te wysokie raczej mam na myśli, no ale niskimi też nie wybrzydzę. Te takie 170-175 są najlepsze, nie za wysokie, nie za małe.

Gość tez tak maaaaaaaaam
Pozdrow zone i zapraszam Was na moje ranczo Suchej Beskidzkiej. Mam hodowle koz dlugonogich. ps Przywiez mi jakis zegarek z Waszego kraju.

Gość sama ona
to pewnie kosmici podrzucili te pierniczki ;)

Gość GG5425301
----------> ania listka zydzi maja duze nosy ;) upik------> ja jestem wysoki, ale na razie mieszkam i pracujew Anglii ;)