Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

jaka powinna byc kobieta i jak sie zachowywac abyscie calkowicie stracili dla n

Polecane posty

Gość pytanie zupełnie serio
sieśnisiesieśnisie---> Cieszę się, że moje kompleksy z tym związane i zaniżone poczucie atrakcyjność wprowadzają Cię w tak dobry humor. :-) Miłego dnia! :-)

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Prawdziwy ideal.... Charakter ... Po Ciezkim dniu w pracy ... gdy sie czlowiek zniecheca do zycia bo jestesmy tacy ... Gdy w pracy mamy problemy... Gdy nad swoimi wszystkimi slabosciami bolejemy.... Wtedy moj ideal mnie pociesza ... Chec do pracy , zycia , kochania we mnie wskrzesza .... Gdy po imprezie balagan w domu nastaje ... Gdy mam ochoty dostac do luzka sniadanie ... Gdy sil mi juz brak na niedokonczone zadanie ... Gdy trzeba cos zrobic dopuki ranek nie wstanie ... Ideal nie widzi nic zlego w ciezkiej pracy ... Ona sie nie boi polamac paznokci jak strazacy... Gdy zaprosze ja do domu rodzicow na obiad ... Gdy sie jej ktos zapyta co to jest atomow rozpad ... Gdy ktos powie inteligentny dowcip w towarzystwie ... Gdy trzeba trzeba odpowiedziec z cietoscia ktorej brakuje nawet brzytwie ... Ona zawsze wie co powiedziec i jak sie zachowac ... I przed glupimi wpadkami i tekstami potrafi sie uchowac .... Wyglad ... Oczy o glebi rowu marianskiego ... Ktorych blask jest jasniejszy od promieni dnia slonecznego .. Gdy ich piekno widze gdy sie budze z rana ... To czuje sie jak mala dziewczynka przez mame utulana .. Jej oczy sa jak widok z everestu ... Z ktorego mogli bysmy podziwiac widoki nawet dni stu .... cdn...

Gość niezle .......
wow ....

Gość Kasia 25555555
ja jestem taka :)

Gość llllljjj
mnie chodziło przede wszytskim o zachowanie dziewczyny nie o jej wygląd

Gość kurczne no...
"szalome"- szacunek:) konkretnie i fajnie podobają mi się te kryteria, mają sens;)

Gość kurczne no...
no może włosy w kitkę są trochę bez sensu;) ...takie...małostkowe;)

Gość llllljjj
tak :)

Gość llllljjj
witajcie!!!!!! czy kobieta ktora jest romantyczna, delikatna, cierpliwa, i z poczuciem humoru to ideał każdgo faceta/ o czym chcielibyście rozmawiac ze swoimi połówkami?

Gość ktoska kokoszka
mi sie zdaje ze mezczyzni uwielbiaja kobiety niezalezne, ktore nie siedza ciagle nad ich glowami, a pozwalaja spotykac sie z kumplami. musza byc twarde miec swoj charakter. madre, naturalne, bez tapety na twarzy ci najwyzej delikatny makijaz, i naturalne wlosy

Gość llllljjj
hmm wiesz co. tutaj za kazdym razem poda hasło mezczyźni lubia kobiety twarde! :P ciekawe dlaczego. mi sie wydaje ze nic nie robi tak wrazenia jak delikatne kobiece usposobienie i mily usmiech.. a co do tapety na twarzy - ja uzywam pudru z mila checia juz od 7 lat!!! i moj obecny ukochany facet z ktorym jestem przez 2 lata nigdy mi sie powiedzial ze tego nie lubi. wrecz przeciwnie : jak wyjechalismy na nasze pierwsze wakacje to uwielbial mi sie przygladac jak sie maluje. pozdro i wpisujcie sie dalej

Gość llllljjj
ja np przez roku nie pozwalałam spotykac sie mojemu chlopakowi z jego kumplami i on takze mi wzajemnie nie pozwalal sie spotykac z kolezankami. teraz to powoli zmieniamy i jest lepiej.

Gość llllljjj
a co do naturalnych wlosow to rozwniez moj mezczyzna lubijak ja eksperymentuje . nawet jak zniszczylam sobie wlosy farbami bo uparcie z ciemnej naturalnej brunetki probowalam zrobic blondynke i w rezultacie zniszczylam sobie wlosy - moj chlopak powiedzial wygladasz slicznie i Twoje wlosy tez! i wcale nie widze zeby byly zniszczone

Gość ktoska kokoszka
no oczywiscie ja nie pisze ze faceci lubia naturalne wlosy bo ja sama takie ma,, wrecz przeciwnie, mam farbowane, jestem blondynka a zrobilam sie na brunetke i tez mam zniszczone bo probowalam wrocic do naturalnego , napisalam o naturalnych bo takie sa najzdrowsze i takie faceci lubia , ale wiadomo ze jak ktos farbowal a nawet ma zniszczone a facet cie kocha to przeciez nie rzuci tylko bedzie kochal dalej ;) napisalam ze kobieta musi byc twarda miec swoj charakter. i nie chodiz mi o jakiegos takiego babochlopaka tylko o delikatna kobiete ktora zna swa wartosc i jest stanowcza w podejmowaniu decyzji, delikatna gdy trzeba , czula , opiekuncza ale zarazem silna jak skala by miala sile na wychowanie w przyszlosci dzieci, i radzila sobie z problemami, faceci nie chca kobiet ktore placza z bylepowodu, mozna poplakac ale nie o glusptwa ze zlamalo sie paznokcia..

Gość llllljjj
ktoska kokoszka witaj na moim topiku :):) :) :)

Gość llllljjj
ale jak sobie zniszczyłas wlosy ?? bylas blondynka to wystarczylo tylko jedna farbe nałozyc na wlosy i juz by zafarbowalo! założe sie ze napewno nie masz tak zniszczonych jak ja..:) :)

Gość ktoska kokoszka
a ja sie zaloze ze mam tak zniszczone :P he , jestem blondynka i zafarbowalam sie na czarno.. potem po pol roku chcialam zejsc z czarnego do swojego blondu i dekoloryzowalam, pasemka, mialam rozne kolory wlosow, jakies farby rozjasniajace, i to wszystko w ciagu paru dni ! a powinny byc przerwy... mialam wlosy spalone, jak byly mokre to sie rozciaglay jak guma i pekaly pod wplywem wody :) a jak byly suche to sie same lamaly, nie bylo mozna rpozczesac ani nic, zdecydowalam sie na kuracje i fryzjera i powiem ze to b.fajna rzecz, choc teraz mam ciemny braz na wlosach to i tak nie moge farbowac, regeneruje je i czekam az mi odrosna wlasne :D mam taki sliczny zloty blond :D ach ten odrost 1 cm jest przeslizny heheheheh:D a sie rozpisalam :D

Gość llllljjj
mialam naturalne wlosy bardzo ciemny brąz, dlugie prawie do pasa. wsyzscy je podziwiali. to sie zaczelo we wrzesniu. najpierw zrobilam sobie grzywke ktora mi sie nie podobała a potem znalazłam taka strone w internecie gdzie mozna bylo wkleic swoje zdjecie i obaczyc jak sie bedzie wygladalo w danych wlosach, fryzurze, kolorze. nast dnia nalozylam rozjasniacz na glowe, zostalam ruda z zolta plana na czubku glowy, poszlam do fryzjera zrobil mi balejaz ale po miesiacu zaczelam go sama rozjasniac i tak nie wymienie liczby farb jaka nalozylam na swoje wlosy ktore sa teraz bardzo zniszczone i zadna odzywka im nie powmoze :o

Gość llllljjj
no to Ty tak podobnie jak ja zrobilas! ja tez ciemne wlosy chcialam przefarbowac na blond ale tego sie nie da poprostu zrobic

Gość llllljjj
nakladalam tez dzien po dniu i tez mam spalone moze kiedys pojde bna te kuracje u fryzjera tez o nich slyszalam! ale narzie nie stac mnie na to:(

Gość ktoska kokoszka
ja place 35 zl za jedna wizyte ;) czyli nalozenie maseczki i idziesz pod taka maszyne grzejaca na glowe, grzeje tak jakbys siedziala w solarium ;) i naprawde wlosy jak nowe :) 6 zabiegow i masz prawie jak zdrowe...

Gość llllljjj
powaznie? moze pojde po Nowym Roku :)

Gość ktoska kokoszka
aha i kup se maseczke wax w aptece , musisz byc regularna w jej stosowaniu ;) jest super, szczegolnie jest przezcanczona dla osob po chemioterapii :) wiec musi dzialac na oslabione wlosy :)

Gość koless22
nie moze byc solara ani tapeciara wlosy minimum do ramion lub dluzsze moze byc lekko korpulentna ale nie otyła! ubrana raczej normalnie ale nie tandetnie jak z targowicy powinna byc wesoła ale nie smiejaca sie z byle czego non stop Jednym slowem powinna miec dobrze poukladane w glowie

Gość llllljjj
a cechy charakteru ?

Gość llllljjj
no witaj calineczka! jestem jestem na forum

Gość llllljjj
jakie cechy charakteru posiada kobieta ktora poprosiliscie o reke? takie pytanie zadam!! wprost! potrzebuje osobistej porady. jezeli sa tu jacys facexi ktorzy maja jakies doswiadczenia to prosze o wypowiedzi