Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

jaka powinna byc kobieta i jak sie zachowywac abyscie calkowicie stracili dla n

Polecane posty

Gość Wrom
Każdemu podobają się inne cechy u kobiety. Stracić dla niej głowę to nie wiem czy można na długo, prędzej na pewien czas, taka chwilowa ograniczona poczytalność. Powinna mnie pociągać intelektualnie oraz fizycznie. Wygląd: normalna, zadbana, delikatna (ale nie do przesady), czysta, pachnąca, zdrowa. Inne cechy: inteligentna, twarda, uparta, umiejąca być bezwzględna w stosunku do mnie a jednocześnie umieć ulegać, niezależna w każdej dziedzinie życia a jednocześnie uzależniona ode mnie (i vice versa), zakochana po uszy, nie kontrolująca, nie wtrącająca się, wierna, nie bojąca się całkowiecie otworzyć, nie bojąca się porzucenia, rozsądna, rzeczowa, na początku trochę nieśmiała w stosunku do mnie, dbająca o swój interes, umiejąca grać bezradną i głupiutką w miarę potrzeby. Poza tym czerpiąca satysfakcję ze współżycia ale nie nimfomanka.

Gość 24 latka
ten powyzej pisze: "umiejaca grac bezradna i glupiutka w razie potrzeby" tym zdaniem facet wiele powiedziałes o sobie i widac jakie masz preferencje czyli ze lubisz slodkie idiotki nie znosze takich gosci ja ty!!

Gość llllljjj
dawajcie dalej..

Gość llllljjj
dlaczwgo wszyscy pisza ze kobieta ma byc twarda ?? nierozumiem tego kobieta ma byc słodka jak cukierek nie powinna miec cech typowo męskich, nie ma nic złego w tym że kobieta sie pomaluje i ubierze przykrótka spódniczkę i kozaczki na obcasach, nie ma nic złego w chodzeniu na solarium i farbowaniu włosów. wszytsko oczywiście bez przesadzania.

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
onja -> Rymuje bo w ten sposob sie lubie wyrazac ... Tak najbardziej mi pasuje sie w dane tematy wdrazac .... Po 5 piwach rym sam wychodzi z pod mej reki ... i nie sprawia mi to jak wiekszosci meki ... Mi sie latwiej pisze wierszem niz normalne zdania sklada ... Tak tak mozesz mi nie wierzyc ale moj mozg tak je ladnie uklada ... Jestem podobno potomkiem Juliusza Slowackiego ... To moze byc prztczyna mojego rymu plynnego ... Teraz wrocilem z imprezy i ledwo Co pisze ... Ale rymujace sie slowa w swojej glowce slysze ... Co do topiku zeby za bardzo nie odchodzic od tematu ... Postaram sie nie skladac za bardzo zlozonego poematu ... Prawda jest taka ze sa kobiety ladne i ladniejsze ... Ale kazdy pragnie miec te najpiekniejsze ... Dla mnie wyglad nie ma takiego znaczenia ... Poza tymi oczkami ktore moga mnie przyprawic o pokuse sumienia ... Wlosy falujace w rymie muzyki niczym fale ... Tak . Takie kobiety sobie najbardziej chwale ... O ustach ktore chcieli bysmy calowac calymi dniami ... O rzeczach ktore mogli bysmy robic z nimi calymi nocami ... Figura ktora sprawia o szybsze bicie mego serca ... Ta takia ktora w mojej glowie wir pozadania rozkreca ... Prawda jest taka ze przyslowie stare polskie sie sprawdza ... Ze jak sie lubi to co najlepsze ale sie nie moze tego dostac to sie nawet tym gorszym nie pogardza ... Teraz pewnie zostane zbesztany przez rzesze zawistnych kobiet... Ale pisze z serca a nie "Nas nie dogoniet" Czas mej poezji w tym momecje wygasa ... Bo zaczynam sie smucic ze nie mam przy sobie zadnej niewiasty ktora mogla by sie przytulic do mojego pasa .... Zycze wam wszystkim zebyscie znalezli osobe ktora nie bedzie widziec swiata poza wami ... Ale nie zapomnijcie ze on ma swoje potrzeba czasamiii... Pozdrawiam..

Zapomnialem przeprosic za swoje bledy w pisowni .. Wynikaja one z lekkiego naduzycia alkocholu . Czesc. :)

Gość nie powinna być zaborcza
i zazdrosna i nie powinna za bardzo naciskać na rychły ślub.

Gość _eklerka_
Co do pudrów, szminek i balsamów, ;) to mężczyźni chcą być na chwilę zaproszeni do tajemniczego świata kobiet, aby zobaczyć, czy ich kobieta jest naturalnie piękna, czy codziennie haruje jak rolnik, aby przypominać człowieka. Trzeba jednak pamiętać, że kosmetyki to nie jest ich hobby. Oni nie chcą spędzić 1,5 godziny przy półce z balsamami do włosów. Tam naprawdę lepiej zaprosić przyjaciółkę.

Gość Edek z krainy Kredek...
Powinna pozwalac mi sie spotykac z kolegami !!

Gość llllljjj
ja przez rok zabraniałam mojemu chlopakowi spotykac sie z kolegami, on mnie tez! ale teraz powoli sie to zmienia wierze mu, ufam mu i nie chce zeby czul sie gorzej od innych facetow. wydaje mi sie ze to ze zabraniam mu sie spotykac z kolegami wynika z mojej zaborczosci z tego ze nie moglabym przezyc tego ze on gdzies wyszedl :(!! beze mnie:(!! a ja siedze sama w domu! ale musze sie przelamac. moj chlopak nie naciska za bardzo eby sie z kolegami az tak spotykac, przynajmniej wieczorem woli sie nie spotykac bo spedza wieczory ze mna!

Gość llllljjj
:):) :)

facecie z mega wyobraznia naprawde jestem pod wrazeniem, ja ostatnio zrymowalam tylko wierszyk o kubku stolowym...:D

Gość llllljjj
moj chlopak np bardzo lubi chodzic ze mna na zakupy do sklepow z ciuchami

Kubek stolowy... oj jaki on jest wystrzalowy... Az zabiera mi oddechu i mowy ... Jak widze go bo jest taki kolorowy... Pije z niego mleko co rana ... Bo w nim jestem strasznie rozkochana ... Bo daje mi to czego faceci zapewnic nie moga ... Tak , tak ta atmosfere swojska domowa ... Cos takiego ?

Gość do autorki heh
llllljjj - mysle, ze jestes tragedią :D bije od ciebie blaskiem pustego łebka i centymetra pudru :D a poczytac twoje inne topiki, to umrzec ze smiechu

Gość llllljjj
do autorki heh: wydaje mi sie ze troche przesadzasz. ja cie nie pytam o to co o mnie sadzisz tylko prowadze sobie tu mile rozmowki na moich topikach na tematy zwiazane z zyciem. te rozmowki na forum pozwalaja mi zrozumiec co robie zle i warto tez posluchac kogos mądrzejszego. wiec nie chce zeby ktos mi tu ubliżał. wiadomo nikt nie jet doskonały. a stwierdzenie lllljjj - jestes tragedia tylko swiadczy o twoim niskim poczuciu wartosci. :( :( :(:(:(: :(

Gość llllljjj
podnoszę topik

Gość Moje propozycje
powinna swietnie gotowac. Gdy wraca z pracy zmeczony , wtedy pyszny obiad i dobre slowo.

nie, facecie z mega wyobraznia, moj wierszyk nie jest kobiecy i romantyczny nic a nic i zostal stworzony jako konkutencja dla boba budowniczego:D a wyglada on tak: oto kubek jest stolowy, z jednym uchem zamiast glowy, pije z niego babcia, dziadek, ciocia krysia i pan tadek, pije z niego i ja sam bo swoj kubek takze mam!:D

Gość lllljjj
odświezam

Gość lllljjj
odswiezam

Gość Wrom
---------->24 latka "ten powyzej pisze: "umiejaca grac bezradna i glupiutka w razie potrzeby" widac jakie masz preferencje czyli ze lubisz slodkie idiotki" Czytaj uważnie, na końcu jest w "razie potrzeby", czyli chodzi raczej o zdolności manipulacyjne kobiety a nie bycie głupią tak w rzeczywistości.

Gość iheihe
Do faceta z wyobrażnia, poobało mi sie co napisales, dajesz nadzieję że sa jeszcze fajni faceci....

Gość ufo ufo ufo
musi przede wszystkim nie byc upierdliwa: nie nagabywac faceta, zeby robil cos pod jej dyktando (lub nie robil). to samo tyczy sie w druga strone. nie podoba ci sie z danym facetem/kobieta? czepiacie sie siebie, macie pretenje, to znalezc se kogos lepszego a nie jedno drugiemu zycie truc :P

Gość O_to_loto_
Jak dla mnie, to przede wszystkim nie powinnazadawac tak głupich pytań jak autorka posta. Nie chcę kobiety, która dla mnie jest taka, jakiej oczekuję. Chce takiej, która jest sobą, bo wiedy wiem, że nie będzie rozczarowania po kilku latach, ze tylko kogos grała - dziwka ne zdoła całe życie grać damy. Każdy jest jaki jest i zadawanie durnych pytań jakim ma sie być żeby sie komus spodobac, to totalna głupota. Kobieta to nie pralka, którą można zaprogramowac dla danego faceta i dla każdego będzie inna. To żywa istota z wpisanym w geny charakterem i albo komuś odpowiada taka jaka jest, albo nie. Jeżeli dla mnie jest gotowa udawać kogos innego, to ja jej nie chcę. Zwłaszcza że mam swoją damę, która jak czasem na mnie ryknie, to na baczność godzinę stoję ;), ale jak jej nie wkurrrr...ę, to jest moją ostoją, najlepszym kumplem, przyjacielem, matką przyszłych dzieci, kochanką i damą w każdym calu (no może trochę mniej, gdy na meczu drze się do naszych "ruchy bambruchy" :D Kurcze, ale ja kocham tego mojego oszołoma :)

Gość eheehe
O_to_loto_ swietna odpowiedz ;)

Gość o mamusiu
dokładnie :) a jak się nie zgodzi to organiczyć oral ... ;)