Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić ??

Polecane posty

Gość calineczka1986
moj misiek jest z tych powiedzialabym normalnych tzn.bez przesady z fikusnymi ubraniami itp ale za to ma fiola na punkcie perfum =)

Gość llllljjj
to nie jest tak ze nie ufam mojemu facetowi ale poprostu ta mysl ze inna mu sie spodoba przez sekunde zabija mnie!!!!!!!

Gość calineczka1986
zono mundurowego:ja napisalam ze nie widze nic zlego w tym ze sie spojrzy na jakas laske!!!!!!blagam czytaj dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość llllljjj
nie no moj Miloszek tez nie przesadza z ubraniem, ale ma ostatnio bzika na punkcie odchudzania mowi ze brzuszek mu sie zrobil a mi sie to naprawde podoba, ale dlaczego do niego to nie dociera?

Gość pomaranczowsza
dobre :D tzn. moze byc, na poczatku bylo ciekawiej ;)

Gość llllljjj
no ja wiem ze jestem jedyna ktora sadzi ze jak facet spojrzy na inna to to koniec swiata! ale co innego gdyby on mi powiedzial ze taki jest ze sie nie zmieni. wtedy bym zrozumiala. ale skoro moj facet mi mowi przez poltora roku ja sie nie patrze jestem fair to ja sie tak przyzwyczajam.

„a ja nie jestem jakims narcyzem czy kims takim ale sadze ze glupia nie jestem skoro niejedna dziewczyna w moim wieku wpadla ma dziecko,pieluchy itp. a ja studiuje na UJ i jeszcze raz powtarzam nie jestem glupia!!!” Wnioskuje, że wzniosłaś się na wyżyny intelektualne, niedostępne dla innych ;)

Gość calineczka1986
probuje Cie zrozumiec ale zobacz:wytlumacz to sobie tak,ze pomimo tego ze jest tyle lasek wokol to TY jestes dla Niego najwazniejsza to Tobie powiedzial ze Cie kocha ...a nie tym przypadkowym laska-mowie Ci faceci to wzrokowcy ale to ze sie obejrzy nie znaczy ze cos do niej poczuje poprostu spojrzal sie to byla sekunda np po minucie spytaj jak ona wygladala i znajac zycie nawet nie zapamieta!!!

Gość llllljjj
ale czy wy mnie nie podziwiacie z drugiej strony patrzac: czy mozna byc bardziej fair niz ja? pytam zony mundurowego i pomaranczowej szczegolnie

Gość calineczka1986
pani juz podziekujemy!!!

Gość calineczka1986
tzn podziekujemy juz zonie mundurowego!!!

Gość llllljjj
no probuje to sobie tak tlumaczyc, ale powiedz calineczko czy ty nie czujesz zazdrosci gdy twoj facet moglby sie spojrzec na inna? naprawde nie czujesz nic wtedy? ja czuje - bol w sercu i w żołądku!

Gość pomaranczowsza
nie mozna.

Gość llllljjj
ale pomaranczowa ! calineczka chciala ci tylko powiedziec ze nie jest jakas tam glupia smarkula np, tylko porzadna dziewczyna studentką na uj na ekonomii!!! nie wkurzaj sie o takie glupoty

Gość calineczka1986
jesli jestescie razem juz 2 lata to jemu naprawde musi na Tobie zalezec -znam nie jednego chlopaka ktory max "wytrzymuje"z dziewczyna kilka tygodni!!!

Gość llllljjj
mowisz ze nie zapamieta.. hmm, a ja boje sie pozniej ze mnie przyrownuje do innej

Gość pomaranczowsza
nawet, jesli to wszystko bujda, to domyslam sie, ze istnieja na tym swiecie mlode damy o podobnej mentalnosci. najbardziej fair bedzie, jesli dadza to do zrozumienia facetowi od razu, coby przypadkiem zwabiony dobrym lodem sie z nimi nie chcial ozenic :D

Gość llllljjj
trudno byc z kims takim jak ja - wiem o tym! staram sie zmienic dla niego - dla Nas - dla naszego slubu

Gość calineczka1986
kurde a bylo tak fajnie dopoki ta cala reszta nie zaczela pisac prawda?

Gość llllljjj
o co ci chodzi z tym lodem? ja zrobilam tak mojemu facetowi po 20 miesiacach znajomosci !

Gość llllljjj
:( wiesz co a powiedz mi czy Wy uprawiacie miłość francuską?

Gość llllljjj
zrobilam tak po raz pierwszy w zyciu jak bylam z nim na wakacjach mialam wtedy 21 lat on 24 i tez byl to jego pierwszy raz

Gość llllljjj
Calineczko chyba juz spac poszlas tak Cie zameczyli tu ..

Gość calineczka1986
no nie wiem jak jest z Wami ale u mnie moim wielkim komleksem byl maly biust a gdy spytalam sie kiedys miska czy chcialby zebym sobie powiekszyla to powiedzial ze jestem szalona ze kocha moje piersi a te ogromne to chyba dla dziewczyny tylko zbedny ciezar -wtedy zrozumialam ze jednak jak zerknie na jakas laske z duzym biustem to tak poprostu i to nic takiego!!!

Gość calineczka1986
wiesz my sei kochamy od ponad 29 miesiecy wiec powiem tak probowalismy wszystkiego juz chyba!!!!

\"jesli jestescie razem juz 2 lata to jemu naprawde musi na Tobie zalezec -znam nie jednego chlopaka ktory max \"wytrzymuje\"z dziewczyna kilka tygodni!!! \" nie no akcja nabiera tempa :D .... mam wrażenie, że jedna osoba rozmawia ze sobą no i oczywiście ze mną i pomarańczową :p

Gość llllljjj
no to tak jak u mnie!!!!!!!!

Gość calineczka1986
jestes?

Gość llllljjj
a ja mam wrazenie ze ty i pomaranczowa to to samo

Gość llllljjj
zono mundurowego a ja mam wrazenie ze ty i pomaranczowa to to samo