Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martusia21

pomóżcie! mam problem!!!

Polecane posty

cześć wszystkim!!! może tutaj znajde pomoc lub chociaż ktoś mnie w jakiś sposób podniesie na duchu:) mam poważny problem, bardzo bym chciała zajśc w ciążę, lecz niestety nic z tego nie wychodzi. współżyje z moim partnerem od roku, i nic. byłam na badaniach lekarz stwierdził ze wszystko jest ze mna ok natomiast moj partner dostał skierowanie na badanie nasienia. mam nieregularne miesiączki, bardzo nieregularne. czy jest ktos kto miał podobną sytuacje i jakos udało mu sie zajsc w ciaze??? błagam pomocy!!!!!!!!

Piszesz, że masz bardzo nieregularne cykle i lekarz na to nic??? Proponuję wybrać się do dobrego fachowca, bo jak masz takie cykle, to możesz nie mieć owu.

witaj martusiu nieregularne miesiaczki i staranie o dziecko przez trzy lata to tez byl moj problem dzis juz urodzilam bez zadnej pomocy specjalistycznej lekarz mi powiedzial ze czasami tak bywa sa kobiety ktorym ciezko jest zajsc w ciaze ale i bywa tak ze plemniki twego partnera moga choc nie mosza byc slabe i nie \"wedruja za szybko\" mysle ze nie powinnas podupadac na duchu ja staralam sie o dziecko trzy lata

Czy lekarz zlecił Ci badania hormonów w poszczegółnych fazach cyklu i czy miałaś usg w 14-15 dniu na sprawdzenie owulacji? Z tego co piszesz to wynika, że niestety masz lekarza do bani. Zmioeń go czym prędzej.

xaxa ma racje,po roku staran,trzeba sie sparawdzic porzadnie...hormonki,monitoring owulacji,badanie nasienia mezusia,ja od czterech mscy w kazdyma cyklu jestem na monitoringu,narazie bez efektu,maz zbadany jest ok, u mnie owulacja ok, ale teraz jade na droznosc jajowodow...trzeba zrobic szczegolowe badania,zeby miec wiekszy obraz sytuacji....

mam ten sam problem, po odstawieniu tebletek antykoncepcyjnych rozregulował mi sie organizm, jajniki przestały społpracowac itd, a miesiaczki mam tak nie regularne ze głowa boli, bywa ze raz na 2 miesiace, lub na 3 miesiace, lub co miesiac i tak w kółko. Byłam u lekarza i przepisał mi hormony ale niestety zle to znosiłam miałam zly humorek i wogule ......teraz juz nie biore żadnych hormonów, ale musze przyznac ze nadzieja chyba powoli umiera....mam wrazenie ze juz nigdy nie doswiadze tego cudownego uczucia bycia mama:(

jak czytam nie raz wypowiedzi dziewczyn które panikuja ze zaszły w ciaze i na dodatek chca ja usunac , to serce mi płacze, dla czego te co chca nie maja, nie moga, a te drugie wrecz przeciwnie???????

wiesz własciwie to juz wogule sie nie staram, jak bedzie to bedzie nie to nie, czytałam ze jak bardzo sie chce to w tedy własnie jest klapa:( no ite nieregularne miesiaczki:( ale ponocz zajscie w ciaze nawet jest ,ja sie ma okres

uuuuuuuu, sorki ale musze podzielac swoja uwage na 3 fronty, chodziło mi o to, ze szansa na zajscie w ciazy mamy nawet w czasie okresu:) he hehe

Gość Kłamiesz jak z nut
bo nie byłas u lekarza spadaj smarkulo

Gość ooooooooooooooooo
też mam nie regularne buuuuuuuuuuuuu