Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anraCZ

Ktoś zaczyna ze mną od poniedziałku -11 grudnia !!!

Polecane posty

Nioop to fajnie :) Ja planuje 2 tygodnie intensywnej dietki , wazę 57,4kg dzis sie zwazylam.... eee normlanie konsternacja. Mam 164cm i chce schudnać przez 2 tygodnie 5 kilo, no ale z 4 juz bede zadowolona. Zaczelam od dzis ale jeszcze nei tak mega rygorystycznie. W koncu toffinka wiesz jak to jest w tych Wloszech :P

Tiny love-zaczernij sie!-przeciez ma nie byc zadnych niepowodzen tylko mamy chudnac,nie?:D A musli odradzam bo jest tuczace:)

ja nie bede liczyc kalorii, planuej duzo owocow i warzyw i sportu to tak w skrocie no i hektolitry mineralki i mam nadzieje, ze sie uda.

no to laseczki, do jutra, dobrej nocki a propos czerwonej herbaty to 3 lata temu jak sie baardzo odchudzalam i pilam tez pu erh to schudlam ok 8 kg :) wiec jak macie sporo do zrzucenia to latwiej z pomoca tej herbatki, ale uwaga na owoce, maja duzo cukru, lepsze warzywa,choc zamiast slodyczy wiadomo owoc zdrowszy :) do jutra, buziaki :*

Madziorek1212-ja we Wloszech to schudlam a nie przytylam,wiec nie rozumiem:D

hihi,nie przejmuj sie ja tez lubie:)Ztym ze tu sie zakochalam nio i schudlam:DA gdzie jestes,jesli mozna?

Gość tiny love
toffika wolę nie-już kilka razy brylowałam na topikach dietowych i jak widać z marnym skutkiem:D hehe co do musli........chodzi mi o perystatyke jelit:D i właśnie dlatego zamierzam je jeść:classic_cool:

Gość Męczarnia
Ja zaczynam... warto sprobowac... nie wiem czy sie uda, ale chce 5 kg zwalic...

Gość Męczarnia
Wlasnie, dziewczyny, a co trzeba zrobic zeby miec nick na czarno? Jak sie robi taki myk?

Meczarnia---> kurcze no 5 kilo to chyba az tak ciezko nie bedzie, taka mam nadzieje przynajmniej bo tez mam taki cel i to w 2 tygodnie.

A ja Rzym..Troche daleko:(To prawda ze kurcze milosc / ta poczatkowa/to najlepsza dietka,jestem juz po slubie wiec zaczynam sie powoli zaokraglac:(

No nic,teraz to naprawde uciekam spac:)Ciesze sie ze was znalazlam bo mysle ze fajny topik sie szykuje:)Nocki..:D

Toffika -> pa,pa, dobranocka :) i do jutra !! buziaki Wam, ja tez ide juz spac . Dobranoc, kolorowych snow!!

Gość Tez chcaca
czesc ja tez sie dolaczam ...ja mam do zrzucenia jakies 10 kilo..wiem ze do swiat nie dam rady..ale chcialabym chociaz 5 kilo i zamierzam przesc na glowdoke lub 500 kcal czyli jednek posilek dziennie jakas salatka dokladnie..jak myslicie co by bylo lepsze??

Ja tak jak pisalam bede dopiero wieczorkiem ale wpadam na chwilke bo chcialam wam zyczyc milego dnia dziewczyny :D Ciesze sie ze zaczynamy razem:) Chcaca zaczac-ja osobiscie polecam 500 kcl,przynajmniej nie rzucisz sie na jedzenie jak po paru dniach glodowki ale to wszystko zalezy od twojej silnej woli oczywiscie:D...Pozdrawiam wszystkich!!!:D

Gość pauleczka
ja tez do was dołaczam:), zasady mojej diety-1200 kcal bo podobno jak sie drastycznie zmiejsza kalorie to spowalnia sie przemiana materii, jestem juz po sniadanku, własnie piszcie dziewczyny co jecie na diecie:moje sniadanko to kawa z mlekiem i kromka razowego chleba z plastrem ananasa a wiec sniadanko jak najbardziej mi smakowało i tego sie bede trzymac by nie myslec zbytnio o jedzeniu bo to strasznie utrudnia odchudzanie, nie bede sie wazyc codziennie jak dotychczas, ale nie wiem czy dam rade, moje wymiary to 20 lat, 170 cm i 76 kilo:(:(ale balast mam do zrzucenia mój cel to 8 kilo w ciagu miesiaca zapisze sie na siłownie duzo ruchu i zdrowe odzywianie i dam rede zyczcie mi powodzenia i tzrymajcie kciuki:):)

hej Ja się dołączam, odchudzam się już jakiś czas, uadlo mi się schudnąć 12 kg , ale wszystko wróciło :( przez moje głupie napady i jedzenie wieczorami. Teraz bede jadła około 1000 kcl i nie bede jadła wieczorami. Dotej pory mogłam nic nie jeść cały dzień a o 21.00 się zaczynało. Dzis zaczełam dietkę jak narazie 2 małe kromki chleba wieloziarnistego z serkiem śmietankowym, szkl soku multi witamina i kawa bez cukru.Również pije herbatke pu erh na zmiane z chudeus.

witam witam, ja jestem na diecie bezchlebowe od jakiś 3 miesięcy , schudłama z 68 na 61 kg :) może powiedziecie że to mało ale dla mnie to już sukces -na celu mam jeszcze schudnięcie do 57 kg babcie na mnie krzyczą że ja nie jem kiedy ja jem 5 posiłków dziennie - z tym że bez chleba :) śniadanie = około 15 plastrów szynki z kurczaka lub 3 jajka lub solidna miska twarogu ze szczypiorku II śniadanie = pomarańcz lub dwa obiad = obowiązkowo zupa ( kocham zupy - solidna miska ) sałatka ( kapusta pekińska, 2 jaja na twardo, świeża papryka pokrojona , kukurydza z puszki , ogórek kwaszony i na kostki pokrojona pierś z kurczaka - ugotowana ) podwieczorek - kilka rodzynek i migdałów kolacja - solidna miska musu z jabłek do tego dorzucam dotychczas 30 minut ćwiczeń 3 razy na tydzień od dziś zamiast 30 minut - 1,5 giodziny :)

Ale fajnie, ze tyle chetnych :))) Tylko zalozycielke topiku gdzies wcielo. No dziewczyny w kupie sila :) Ja jak juz napisalam nie bede liczyc kalorii, bo w koncu nie zawsze sie da, chce jesc zdrowo i malokalorycznie. Nigdy nei przeszlabym na glodowke bo chyba w drugiej godzinie bym umarla z glodu :) W ogole zamierzam jesc papu dobre nic obrzydliwego i raz na tydzien zamierzam troche zaszelec tzn isc na pizze czy cos podobnego a poza tym zjesc jakies owoce tego dnia. Bez tego wiem, ze polegne. Nie wie ktos moze ile kalorii ma pizza? No niestety ja kocham pizze takze raz w tygodniu muszę. :) Ok na sniadanie wciagnelam 2 sucharki z bialym serkiem i kawka oczywiscie bez cukru z odtluszczonym mlekiem.

mam nadzieje ze nie będziecie krzyczeć ze chce schudnąć z kości na ości a z ości na wiór :) 180 cm

he he no ladnie :) to ja waze 57 przy 164cm i mi juz wszyscy gadaja, ze po co chce schudnac. Ja na pewno nie bede krzyczec, wszytko zalezy od CIebie. Ale serio myslisz, ze musisz schudnac?