Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwana

spóznia mi sie okres po przerwaniu tabletek anty,czy to ciaza?

Polecane posty

Gość przerwana
alicja to moze byc tak ze po prostu tylkos ie duzo spozni?

Gość alicja..
ja nie jestem wyrocznia niestety.. ale nie rozumiem.. tak "o" odtswilas tabletki jak skonczylas opakowanie? il e dni pozniej sie kochaliscie/?

Gość alicja..
o swoj tez sie martwei bo bralam tabsy regularnie tylko chcialam okres przesunac i wzielam 14 wiecej i dopadly mnie plamienia, jak odstawilam mialam okres ale tylko 2 dni....:/ wczesniej mialam z 5:/o co chodzi??

Gość przerwana
nie wiem za ile moze 3 dni po pierwszy raz

Gość alicja..
to moze jeszcze dziaaja. w tym preejakulacie sa plemniki ale jest ich naprawde malutko i tzreba miec pecha.. drugiej strony jak hamujesz owulacje tabsami i nagle przerwiesz to szybiutko dochodzi do owulacji. zrob sobie test bedziesz miec pewnoesc.. ja mam 23 lata i nie mam jeszcze ochoty na dziecko

Gość przerwana
ale w nastepnych tygodniach tez sie kochalismy

Gość alicja..
ja bym zrobila test na Twoim miejscu. sama kiedys gonilam po scianach testu balam sie zrobic.. glupie nie? i tak bym nie uciekla przed ew. ciaza. ale zrobilam uffff- 2 godz po wyniku dostalam okres. balam sie bo wtey bylam na antybiotykach i to 2 naraz i kupie innych lekow. moze bedzie wszysko ok?

Gość przerwana
chyba dzis zrobie ten test, ale 6 dni spoznienia to moze nie tragedia?

Gość alicja...
6 dni to nie tragedia.. dodatkowo przeciez ie denerwujesz.. ja jak ostatnio mialam ciazoschiz to okres mi sie spoznij pomimo tabsow to juz wogole mnie powalilo , 2h po tescie mialam@ i bylo ok. bedzie ok. zawsze w niedziele jest jakas apteka otwara.. kup sobie dwa tak dla pewnosci.. 3mam kciuki!! daj znac!!

Gość spozniona
mam nadzieje ze bedzie ok!! boje sie

Gość alicja..
to normalne. ale im wiecej sie stresujesz tyb bardziej Ci sie okres spoznia. zawsze tak jest. mowi Cie: 2h po tym jak zrobilam test od razu dostalam okres.. ale byl chyba najszczesliwszy u mne w zyciu

Gość przerwana
tak sie boje :( a jak zrobie test i wyjdzie pozytywnie to co ja zrobie ;( boje sie zrobic, tak to przynajmniej mam nadzieje:(

Gość alicja...
jak jestes w ciazy to przynajmniej sie tego dowiesz..znam ten stres!! uwierz! tak sie stresowalam ze nie moglam sie ysiusiac na ten test a rece mi tak drgaly ze nie oglam trafic. znam to. ale powiedzialam sobie ze co mi to da jak nie zrobie? ciaza mi nie minie. nie mozna chowac glowy jak strus w piasek przed problemami:/ aczkolwiek sama tal robilam. On i psiapsiola mnie naklonili na test. nie denerwuj sie. im wiecej stresu tym okres pozniej nadejdzie

Gość przerwana
wiem ze nie uciekne przed tym co to za link? nie działa mi

Gość przerwana
zrobiłam wczoraj test a dzis dostałam okres uffffffff te testy to chyba wywoływacze okresu :)

Gość alicja...
ha!! mowilam:D pozdrawiam bardzo serdecznie. ... takie blogie zycie nie? i okres nagle taki fajny:D

Gość przerwana
juz nigdy nie powiem,ze nie lubie okresu :))) pozdr.

jezeli przerwalas brac pigulki musisz sie liczyc z tym ze teraz bedziesz miala wszystko rozregulowane, ja przestalam brac pigulki jakies pol roku temu i mialam cykle nawet po 40 dni... wiec za miesiac tez sie nie zdziw jak Ci sie cykl wydluzy. pozdrawiam :)

dziecwzyny proszę o szybką pomoc !!! mam pytanie dzisiaj powinnam dostać okres ale go jeszcze nie mam jestem w 7dniowej przerwie.biore novinette. nie zapomnialam tabletki ale zdazyło sie ze nie wzielam jej o tej samej porze czy moge byc w ciazy prosze o szybka odpowiedz!!!!!

dziecwzyny proszę o szybką pomoc !!! mam pytanie dzisiaj powinnam dostać okres ale go jeszcze nie mam jestem w 7dniowej przerwie.biore novinette. nie zapomnialam tabletki ale zdazyło sie ze nie wzielam jej o tej samej porze czy moge byc w ciazy prosze o szybka odpowiedz!!!!!

spokojnie na pewno ni ejestes w ciąży chyba że zapomniałaś jednej wziąć

Nie nie zapomnialam ani jednej tabletki :) tylko zdarzylo sie kilka razy tak ze nie bralam jej o tej samej godzinie...

Gość agatka12345
pomóżcie ;/ okres spóźnia mi sie już 37 dni czy powinnam sie martwić?? odpiszcie plis bebe wdzieczna

Gość ssyyllwwuussiiaa113366
hej mam problem przez pol roku stosowalam krazki NuvaRing.przerwalam antykoncepcje poniewaz jestem zagranica i nie doszla mi paczka z krazkiem na czas.Spoznia mi sie teraz okres :/ Czy to moze byc spowodowane odstawieniem antykoncepcji??? (okres mialam regularny ,zawsze co 28 dni)

Gość izulka22
witam.. mam pewien problem. otóz tydzien temu byłam u ginekologa(taka wizyta kontrolna+przepisanie tabletek anty). Ginekolog powiedziala mi, ze zanim bede brac tabsy, powinnam zastosowac taka tabletke o nazwie Clotrimazolum, która usuwa "zanieczyszczenia" z pochwy i wyrównuje jej ph. wzięłam tę tabletke 5 dni temu.tabletek anty na razie nie brałam bo czekałam na okres. 2 dni pozniej kochałam sie ze swoim chłopakiem(tego dnia miał pojawic sie okres). i gdy sie kochalismy to on mial gumke, ale wyszedl ze mnie juz w momencie kiedy bylo po wytrysku. ale gumka nie pekła. za jakies poł godz kochalismy sie znowu(wiadomo-nowa gumka). on wytrysku nie mial, ale wtedy gumka pekła. od 2 dni spoznia mi sie okres i w związku z tym mam pytanie: czy moze to byc"wina" tej tabletki na drożdzaki na przyklad?? albo po takich "zabawach"moze spozniac sie okres? troche sie cykam, ze moge byc w ciązy, ale w koncu on nie mial wytrysku jak mu wtedy gumka pekła.. dodam, ze od wczoraj mam takie jakby upławy koloru lekko żółtego, czy to moze byc zapowiedź okresu? bardzo prosze o poważne odpowiedzi