Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysa Góra

DO FACETÓW Lubicie ogolone na zero cipki? Dlaczego?

Polecane posty

Gość Łysa Góra

Gość ja nie lubie
to wyglada jak dziecko :O wole przyciete krotko wloski.

Gość dominisiaa1234
eh ja jestem dziewczyną ale moj facet mowi ze pipka musi byc na łyso a zresztą kto lubi jak mu sie wlosy w buzi plączą:p fuu takze trzeba na łyso sie golic!!

Wygalacie się kobiety na zero i za chwilę narzekacie tu na forum, że swędzi i co zrobić aby nie swędziało, więc w jakim celu jest ten masochizm ?

Gość dominisiaa1234
ja powiem szczeze ze mnie nigdy nic nie boli nie wrasta nie robia mi sie krostki no moze troszke swedzi ale to nic takiego wiec ja uwazam ze warto!!

Gość Łysa Góra
Ja tez lubię się golić na łyso, nic mi nie wrasta i nie swędzi. Mój facet lubi mnie łysą..... chodzi mi zwłaszcza o sex oralny :)

Gość mój facet ma bzika na tym punk
Mój facet uwielbia całkowicie wygolone wargi, niesamowicie go to podnieca. Nie ma nic przeciwko temu, żebym się nie ogoliła, ale skoro uwielbia mnie wygoloną, to nie będę mu odmawiać tej przyjemności.

Gość a ja myśle że normalnego
faceta kręcą krótko przycięte a nie wygolone-jacyśniespełnieni pedofile ci co lubiąogolone?? Przecieżto wygląda jak u dziecka albo u dziwki-prostytutki!!! Współczuje tym kobietom które spełniajązachcianki swoich facetów i goląsięzupełnie. Obrzydliwe jesteście!

Gość od kiedy uszczęśliwianie
ukochanego mężczyzny jest obrzydliwe?

Gość tylko facet
tylko owłosione

Gość dominisiaa1234
a ja uwazam ze pani nademną jest nienormalna i zacofana!! toz to oblesne takie klaczory fujjjj a poza tym są i takie dziewczyny co piją sperme i co z tego? to ze sie gole to nie znaczy ze zrobie wszystko kretynko! jestes oblesna ze swoją owlosioną...

Gość magda28w
Do " a ja myśle że normalnego"---Nienormalna to jesteś ty jak o goleniu mówisz że to nie normalne to co powiesz o tym jak dorośli molestują dzieci!!!?? Jak golę nogi to też jest nie normalne ? heheh:) A cipkę to mój mąż mi sam goli i to jest zajebiście podniecające dla nas obojga.:)Pozdrawiam wszystkich którzy lubią ogolone!:)

Gość magda28w
Do " a ja myśle że normalnego"---Nienormalna to jesteś ty jak o goleniu mówisz że to nie normalne to co powiesz o tym jak dorośli molestują dzieci!!!?? Jak golę nogi to też jest nie normalne ? heheh:) A cipkę to mój mąż mi sam goli i to jest zajebiście podniecające dla nas obojga.:)Pozdrawiam wszystkich którzy lubią ogolone!:)

Gość Łyska Góra
Nie robię tego specjalnie dla faceta, robie to dla siebie, bo mnie to tez podnieca!!!!!

Gość buahahahahahahhha
fajnie macie w domu skoro was golenie podnieca buahaha, facet ci goli?? No to to jużupokarzajace jest, naprawde... Włosy na nogach to jużsprawa estetyki, chyba normalnie że sie goli, ale w mscu intymnym te włosy mająteż funkcje ochronne, potem narzekacie tu na jakieśgrzybice itp, nic dziwnego skoro sięgolicei na zero. Myśle że 0,5-1cm by starczyło! Za niedługo to facet bedzie wam dupy mył i bedziecie sie tym podniecać! A moze na głowie teżbedziecie sie golić??

Gość do buahahaha
Ty wez sie walnij i to dobrze :P Ja sie gole juz 10 lat, ama za soba ciaze, porod i grzybice mialam tylko 2 razy w zyciu. To nie ma nic wspolnego z goleniem sie. Moj lekarz powiedzial, ze jak sie ma sklonnosci do infekcji to z wlosami czy bez i tak sie bedzie na nie zapadac. Doinformuj sie zanim bedziesz wyglaszac jakies przedpotopowe herezje.

Gość dominisiaa1234
do cholery kobieto co sie uwzielas tak i piszesz ze to niby facet nam kaze sie golic robie to przedewszystkim dla siebie bo jest mi z tym wygodniej i czuje sie swobodnie przy moim facecie a wlosy pod pachami tez pelnią funkcje ochronną tez ich nie golisz???? zapewne zostawiasz tez na pol cm bleeee

Gość buahahahahahahhha
nie jak jużnapisałąm włosy pod pachami czy na nogach to kwestia estetylki i gole je bo nie spełniajążadnej funkcji.

Gość okropne sa te łyse

Gość oj kobitki kobitki
każdy robi to co lubi. Jednych podnieca wspólne golenie, innych picie spermy, coż, zawsze znajdą się jakieś dziwne perwersje...

Gość mbner
bo my mezczyzni jestesmy wzrokowcami dlatego lubimy na zero

Gość frazja
a ta popieleprzona pinda znowu z tym goleniem na forum dotyczacym zdrowia i urody. Droga popaprana , lub drogi popaprany, jeżeli juz musisz wciąz poruszac ten temat, wal z tym na erotyczny, lub ewentualnie do lekarza, bo, że coś z toba nie tak to nie ulega wątpliwości.

Gość bo jesteście wszyscy
zerami hehe

Gość łysa i głupia
Az strach bierze, i żal tyłek ściska nad takim upośledzeniem.

Gość mbner
paseczek nad nie jest tak pociagajacy jak na zero

dziewczynki czy kazdy nie moze robić tak jak mu sie podoba, ja nie gole sie na lyso przycinam wloski krociutko i depiluje kremem tak ze mam pasek szerokosci ok. 4 cm, ale z krotkich wlosów, to chyba nie jest nieestetyczne bo z majtek mi nie wystają warkocze, ale nie lubie byc wygolona zupelnie bo pózniej chodze jakbym miala miedzy nogami kilogram gówna, strasznie mnie swedzi po prostu, to fakt ze wlosy w okolicach intymnych chronią to miejsce, tak jak wlosy w nosie, bo przeciez Bog albo jak ktos wolo natura nie stwarzala tego na marne, ale w dzisiejszych czasach kiedy o higiene zadbac tak latwo, mozna golic sie wedle uznania. Wiec cóz moze niech kazda z nas zaakceptuje ze sa gusta i gusciki, wiem ze sa mezczyzni ktorzy lubią zalkiem naturalne owlosienie u kobiet, moze dziwne moze nie, ale sa tacy.

Gość wygolony
a ja myślę że nie powinno się nikogo krytykować za to jak wygląda, czy co woli. to że kobieta goli cipkę nie znaczy że jest prostytutką!!! ktoś kto tak pisze musi być niezwykle ograniczony. Nie lubisz nie gol ale pozwól wybrać innym. a tak na marginesie to ze wspólnego golenia można zrobić naprawdę fajną zabawę. Pozdrawiam wszystkich. I tych wydepilowanych i tych owłosionych:)