Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bip

Prostytucja...

Polecane posty

ktoś tu niedawno wrzucił strone odloty.pl czy coś takiego kurcze nie mogę pojąć dlaczego te dziewczyny to robią, nie wierzę że to nie wpływa na psychikę oraz na dalsze życie jeśli chcą założyć rodzinę.

Gość naturalnie
Mnie się o zdarzyło dwa razy. pierwszy raz - latem zeszłego roku, auto nawaliło na jakimś zadupiu, przyjechała pomoc drogowa, zabrali wóz do warsztatu, pan mechanik naprawił i wystawił rachunek na 210 zeta. nie miałam tyle, więc oddałam mu się. Drugi raz to stało się w ostatnią środę, jechałam pociągiem, bez biletu, kontroler chciał mi walnąć mandat, ale zaproponowałam mu loda w wc. Zgodził się, a ja uniknęłam zbędnych kosztów. myślę, że to nic złego zapłacić w ten sposób. W końcu po to Bóg dał kobietom ich seksapil, żeby mogły sobie radzić w życiu. Nie czuję się z tym źle, nie jestem przecież dziwką. Czy szanowne forumowiczki mają podobne doświadczenia?

Gość naturalnie
to jest powazne

Gość hogaaa
Od jakiegos czasu zaczelam zarabiac cialem. Zeby nie bylo niedomowien - kocham sie z facetami za pieniadze. Mam wziecie, bo chyba jestem calkiem niezle zbudowana Przy wzroscie 175 cm waze 58 kg a biust mam 70 D. Zarabiam niezle, ale jednak zawsze dreczylo mnie sumienie. Co bedzie, jak zechce porzucic to zajecie i zwiazac sie z kims na stale? Powiedziec o przeszlosci, czy nie? Czy mam szanse na normalne zycie, faceta, rodzine??? PORADZCIE!

Gość Miirka
Mnie kiedys policjanci zlapali jak jechalam zbyt szybko na jakims zadupiu. Siedzieli w rowie z radarem. Nie mialam tyle kasy i chcialam uniknac punktow wiec dalam sie im zerznac. Potem sie troche balam bo nie mielismy prezerwatyw i obaj spuscili sie we mnie, ale w sumie bylo w porzadku tzn nic nie zlapalam. Czyste chlopaki.

Gość Kliencik
hogaaa, z tego co piszesz to masz fajne cialko, w ktorym miescie czy tez okolicy zarabiasz? moze bym sie wybral ;)

Gość hogaaa
za cienki jestes gości tak w kieszeni jak i w gaciach

Gość karlos
wejdz na www.odloty

Gość Kliencik
skad wiesz co mam w kieszeni i w gaciach? skoro pytam to chyba mam to co trzeba ;)

Gość Kliencik
zajrzalem do odlotow. okazuje sie ze w mojej najblizszej okolicy nie ma wyboru. jest tylko jedna dziewczyna.

Gość alfons....
Koala , zglos sie do mnie , cos na to poradzimy

Gość alfons....
nie dosc ze Twoje zyczenie sie spelni to jeszcze cos zarobimy

okazalo sie ze nie wypowiedzi na temat prostytucji,ale sam burdel zaczal sie tu robic :( extra

przestańcie sie tutaj umawiać, załóżcie inny topik!!!!!!!!!

Bip-->:D..spox, jeszcze jakoś się trzymam i to na tyle dobrze, ze mogłabym się jeszcze puścić...;) ups.... :o

Gość BIP hehe
BIP - Biuletyn Informacji Publiczej

przestancie sie czepiac koali!!!!!! BIP - Biuletyn Informacji Publiczej hehe nawet nie skojarzylam wczesniej :)

bardzo prosze o nieumawianie się na sex, na tym topiku!

Gość to w samoobronie
:P

Gość czy wy nie widzicie że
na tym topiku 80% wpisów to prowokacja ? :D

Gość VanillaSkyy