Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tequiero

czy taki zwiazek ma sens?

Polecane posty

Go艣膰 tequiero

jestem z ch艂opakiem do kt贸rego nie czuje zadnego poci膮gu fizycznego,nie podoba mi sie z wygl膮du,ale za to ma wspanialy charakter,jest moim najlepszym przyjacielem,dogaduje sie z nim chyba lepiej niz z kobiet膮.Czuje,ze mnie kocha,pokazuje mi swoje uczucia.Wiem,ze gdybym zerwala to byloby dla niego trudne.Przy nim czuje sie sob膮,nie musze udawac,moze sie razem wyg艂upiac,bardzo lubie z nim sp臋dzac czas.Tylko najgorsze w tym wszystkim jest to ze w艂asnie ja nie czuje do niego tej chemii,takich motylk贸w.Czasem czuje sie przy nim jak przy starszym bracie.Zastanawiam sie czy to ma sens,bo skoro nie czuje po偶adania to cos nie jest ok.prawda?nie wiem czy byc z nim,chociaz tego nie ma.Czy moze zrezygnowac,i miec w nim tylko przyjaciela?Problemem jest tez chorobliwa zazdrosc z jego strony.Zdarza sie ze mam tego dosc,ci膮gle podejrzenia o zdrade.Juz sama nie wiem:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hejkaka
ja czu艂am to samo i zostawi艂am go, na razie jest za wcze,艣nie by stwierdza膰 czy dobrze zrobi艂am ale mam 23 lata i ju偶 teraz nie czu艂am do niego tego czego艣 wi臋c w膮tpie 偶e kiedy艣 by艂oby lepiej. Ale przyjacielem by艂 wspania艂ym i tego mi brak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tequiero
raz mysle o tym ze to w og贸le nie ma sensu.kolezanki m贸wi膮 : zostaw go,po co ma p贸zniej cierpiec? A pozniej nachodzi mnie taka my艣l ze nie chcialabym go starcic,bo wiem,ze takiego m臋zczyzny z super charakterem moge juz nie spotkac:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niee ma sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ona
daj sobie z nim spokoj ja tak mialam i rozstalam sie po wielu latach,poxniej jest tylko gorzej,nie ma nic gorszego niz zmuszac sie do czegos na sile,bez tych emocji i motylkow w brzuchu,moj tez byl fajnym przyjacielem ale nigdy go ni9e kochalam i teraz widze ze slusznie zrobilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tequiero
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co sie m臋czyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehe powiem tak
nic sie nie zmieni,jest topik na kt贸rym wszyscy my艣la ze lepiej byc samemu niz z byle kim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂igi digi
ja na piczatku tez nie czu艂am poci膮gu fizycznego do mojego ch艂opaka, ale jak go pozna艂am i pokocha艂am, to poczu艂am:) Ale ja jestem inna:O U mnie nie mam mowy o jakimkolwiek pociagu bez mi艂o艣ci. Bo bior膮c pod uwag臋 tylko wygl膮d, to nikt mi si臋 nie podoba. Faceci mnie nie kr臋ca po prostu:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂igi digi
dlatego za艂ozy艂am niedawno hodowl臋 owczarka niemieckiego, partnera trzeba po prostu sobie wychowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie r贸b tego
ja tak wysz艂am za m膮偶, teraz sie rozwodze skrzywdzisz jego i siebie te偶 poczekaj na mi艂o艣膰 a on im wcze艣niej to zako艅czysz tym szybciej dojdzie do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dania.....
U mnie jest troche podobnie... Co prawda podoba mi sie moj chlopak i w ogole mamy idealny zwiazek (juz od 2 lat!), ale nigdy, lub moze bardzo rzadko, czylam jakakolwiek chemie... Choc seks jest super, i w ogole wszystko, ale nie ma motylkow... Tylko ze z dnia na dzien kocham go coraz bardziej i nie chce go zostawic. Czasem mysle, ze moze powinnam, ale zawsze odkladam to na pozniej, bo tak naprawde tego nie chce. Bo za dobrze mi z nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Y6
jestescie strasznie obludne. Jak faceci pisz膮, ze chca zostawic swoje kobiety, bo one ich nie pociagaja, to wyzywacie ich od pustakow. A tutaj same proponujecie dziewczynie, zeby zostawila swojego chlopaka. Mozecie to wyjasnic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak kt贸艣 pisze 偶e do kogo艣
z kim jest nie czuje rzadnego pociagu fizycznego to jakie inne rady mo偶na da膰 ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Y6
No wlasnie o to mi chodzi. Nieraz tutaj pojawialy sie watki, ze facet pisal, ze nie pociaga go fizycznie jego dziewczyna i chce j膮 zostawi膰, to zlecialy sie kobiety i zaczely go wyzywac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Y6
A tu jest sytuacja odwrotna, ze to dziewczyna chce zostawic faceta i jest wszystko wg was w porzadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monamiiiiiii
ja takiego tematu nie pamietam, ale my艣le , ze normalnie my艣l膮cy cz艂owiek , obojetne czy kobieta czy me偶czyzna je偶eli nie czuje do kogo艣 rzadnego pociagu fizycznego nie powinien sie z nim wiaza膰, tym bardziej jezeli jedna ze stron jest zakochana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porzucony_przez_kobiete
Y6 - bo takie sa wlasnie kobiety. Jak pies ogrodnika. Zwroc uwage co pisze autorka tematu. Nie chce byc z tym facetem ale jednak chce go miec dla siebie, niby jako przyjaciela. Kobieto opanuj sie! Nie mozna miec wszystkiego, a juz na pewno nie przyjazni z bylym. Lepiej go od razu zostaw i daj mu szanse na poznanie wartosciowej kobiety nim bedzie za pozno. A Tobie zycze znalezienia tych "motylkow", ale najpierw troche oleju w glowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porzucony_przez_kobiete
i jeszcze dodam, ze jak go zostawisz, a on szybko znajdzie sobie inna to na pewno po nim jeszcze zaplaczesz i pewnie napiszesz watek pt. "stracilam super faceta i juz mnie nie chce" i bedziesz sie zalic jak to ci zycie dalo w kosc. Nie jedna taka tutaj pisala. Tak wiec powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sinukha
A ja wam powiem, ze mi taki zwiazek odpowiada, jestem z facetem, ktorego kocham i szanuje, ale nie wariuje na jego punkcie, tylko on na moim. I nie chcialabym zeby za bardzo mi zalezalo, bo wtedy bym sie bala, ze go strace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Y6
monamiiiiiii - odpowiedzi byly mniej wiecej takie, ze seks to nie wszystko, ze facet powinien j膮 zaakceptowac, ze jest pusty, ze mysli tylko o seksie, itd. W tej chwili dokladnie nie pamietam, ale gosc chyba napisal, ze dziewczyna byla otyla, a on woli szczuple. Moze po prostu rzucily sie na niego te grubsze, tego nie wiem Oczywiscie tez sadze, ze w zwiazku powinna istniec chociaz lekki pociag fizyczny, ale to sie powinno tyczyc obu stron :)

Udost臋pnij ten post

B臋dziecie, my艣l臋, szcz臋艣liwi :) najwy偶ej nie b臋dziecie mieli dzieci;) chocia偶 onegaj prawie same zwi膮zki z \"rozs膮dku\" i \"bez chemii\" zawierano, a r贸d ludzki jako艣 nie wygin膮艂.. wi臋c mo偶e to kwestia.. czasu?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monamiiiiiii
ciekawa jestem co zrobisz jak spotkasz faceta na punkcie kt贸rego prawie zwariujesz i bedzie ci bardzo zaleza艂o ???? powiesz temu obecnemu po paru latach , ze sie pomyli艂a艣 ??? dziewczyny zastan贸wcie sie troche !!! badzcie z tymi na kt贸rych wam zale偶y, kochacie ich, macie ciarki kiedy was dotykaja a jak ich nie ma to tak strasznie tesnicie , 偶e a偶 boli .......

Udost臋pnij ten post

Kr贸tko i na temat: zwi膮zek bez poci膮gu ficzyznego pr臋dzej czy p贸藕niej sko艅czy si臋 zdrad膮. Wi臋c sama zdecyduj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja juz mialam
taki zwiazek, ze tesknilam az bolalo, mialam ciarki kiedy mnie dotykal, skonczylo sie zdrada i strasznym cierpieniem, teraz jestem z kims kto jest uczciwy, kochamy sie i szanujemy, pociaga mnie fizycznie, ale nie wariuje na jego punkcie i tAK JEST O WIELE LEPIEJ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ouf
Pami臋tasz ksi膮偶k臋 lub film Noce i dnie? Moze docenisz go jak go stracisz? Spr贸buj odpocz膮c od niego jaki艣 czas. Moze zrozumiesz wtedy czy co艣 do niego czujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnie tak jest
Czasem po prostu nie doceniamy tego, co mamy, marzac o milosci jak z filmu albo z ksiazki, ale niestety zycie jest inne. Mimo to uwazam, ze pociag fizyczny powinien byc, ale w tym przypadku wystarczy odkryc z ta osoba dobry seks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rra
tez mam taki problem:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z z
lepiej sko艅czyc taki zwi膮zek niz zeby p贸偶niej wielki p艂acz

Udost臋pnij ten post