Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieeeeeeeeeeekawa

Do jakiego wieku najlepiej urodzic????????????????????

Polecane posty

Gość cieeeeeeeeeeekawa

jestem ciekawa:) w tej chwili mam 24 lata i mam wrazenie że to juz ostatni dzwonek:( kolezanki mówia ze czym starsza bede tym wieksze bede miała problemy, a) z zajsciem w ciaze, B) ze dziecko moze byc chore i miec zespoł............ i td.

Gość pszczolka z listopada
najlepiej miedzy 20 -25 rokem zycia im strsza jestes tym wiecej moze byc powikłan ale niekoniecznie to taki umowny wiek ale jesli urodzisz w wieku 26,27,29 lat to tez nic ci niebedzie ja znam przykłady kobiet które urodzily w wieku 36 lat i mj zdrowe dzieciaki

ja znam przyklady kobiet, ktore maja nawet 40 lat a maja zdrowe dzieci....takze nie ma reguly....

Gość wwwwwwwwwwwww
tak wiadomo ze rodza ale ja bym chyba miała nie przespane nose w obawie ze urodze jakiegos dau..... nie chciała bym az tak rezykowac, poza tym jak nieraz widze dzieci starych kobiet to idzieci jakos tak staro wygladaja mimo urodzenia sie pare miesiecy temu:( chyba jestem za tym zeby rodzic w wieku od 20 do 28 lat:)

Gość ratatatatatattata
a jaka to jest stara kobieta wg ciebie?

Gość wwwwwwwwwwwwww
po 40:)

Gość po 40 tez rodza
i dzieci sa jak najbardziej zdrowe :) znam mlode , ktore rodzily chore dzieci i znam stare (haha) ktore maja zdrowe dzieci nie ma regul :)

Moja mamcia miała 38 lat, jak mnie urodziła. No, ale nie byłam pierwszym dzieckiem.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
oczywiscie ze zycze wszystkim kobieta nie zaleznie od wieku zdrowych dzieciaków, ale przeciez kobieta w starszym wieku i młodszym to nie to samo, organizm przeciez jest starszy:(

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
u kobiet w starszym wieku ryzyko urodzenia chorego dziecka napewno jest wieksze, i tu chodzi oto ze ja bym takiego ryzyka sie nie podjełam, dla tego jest pytanie do którego????