Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka**

Nie mam biustu

Polecane posty

Gość aneczka**

Nie wiem co robic, nigdy nie mialam piesri.Niestety nie wyolbrzymiam problemy, najmniejsze miseczki sa na mnie za duz.eZalamalam sie po tym jak Pani w sklepie zaoferowala mi stanik dla 12latki.Mam 22 lata, stosuje plastry Evra.Moj chlopak sam namawia mnie na wizyte u ginekologa, niby zebym sama poczula sie lepiej ale mysle ze dla niego to ma tez ogromne znaczenie, bo nie ma doslownie czego dotykac.Bylam juz raz i lekarka powiedziala mi, ze nie ma takich tabletek.Czy ktoras z Was orietnuje sie czy rzeczywiscie tak jest?Jednak lekarze tez sa rozni

Gość pszczolka z listopada
ale t masz problemy

Gość aneczka**
kazdy przejmuje sie swoimi, prosze o podpowiedz te osoby ktore cos wiedza,nie potrzebuje zbednych komentarzy

Gość pszczolka z listopada
to zalezy od organizmu jak działa na nie hormony mi urusł o 1,5 rozmiaru z małego be na srednie c

Gość mam taki problem
u mnie mama ma miseczke c albo d nawet...mlodsza siostra juz prawie c....a ja...chyba "wklesle a.....nie wiem dlaczego mam tak maly biut, do tego bardzo male brodwaki. Top tak jakby rozwoj piersi zatrzymal sie na wczesnym etapie. Niby powinnam miec genetycznie biust jak moja rodzina, nikt nie ma u nas tak malego.....wiec nie wiem co jest grane...mam 23 lata.... Co do tabletek anty to nigdy ich nie przyjmowalam i nie chce....ale sa rozne opinie na ten temat....

Gość mam taki problem
nawet w necie nie potrafilam nigdy znalezc niczego o tak malym biuscie...czy po prostu tak natura mnie wybrala, czy moze to jakie zaburzenia....Ginekolog nigdy nie badal mi piersi

Gość mala83.
nie myslalas moze o siliconie? PYTAM ZUPELNIE POWAZNIE. jestes w takim wieku ze juz mozna. skoro masz miec z tego powodu kompleksy. jak chcesz odezwij sie to dam Ci namiar na porzadnego chirurga plastyka. PS tabsy tak naparwde roznia sie skladem ilosciowym hormonow ale substancje praktycznie sa te same.

wiesz co autorko topiku ja też mam kosmicznie małe piersi rozmiar miseczki a też mi to czasem przeszkadza.:(

Gość jeśli mam być szczera
miałam ten sam problem..........płaska jak deska i maluśkie brodaweczki. Wypróbowałam wszystkiego: kremy, różne tabletki niby mające zdziałać cuda, inne "babcine" sposoby na powiększenie biustu. Skończyło się na......stole operacyjnym, podjęłam decyzję i mimo wszelkich naigrywań się z "silikonowych lal" zrobiłam to. Nie żałuję swojej decyzji, jestem już ponad rok po operacji - żadnych komplikacji, defektów itd. Implanty mają dożywotnią gwarancję. Z biustu dziewczynki, która ledwie zaczęła rozkwitać zrobiono mi bist o rozmiarze dużego B - pozbyłam się kompleksów, czuję się dziś w pełni szczęśliwa.:)

Gość mam taki problem
nie stac mnie na operacje powiekszajaca biust. Poza tym boje sie bolu, powiklan itd.... Moj mezczyzna uwaza ze mam sliczne i slodkie piersi....cokolwiek to znaczy...ale nie wierze ze nie chcialby bym miala wiekszy biust :(... jemu to nie przeszkadza, ale mnie tak.... :/ boje sie czasem ze to jakies zaburzenia hormonalne, bo skoro nikt w rodzinie nie ma tak malego biustu, a jest on uwarunkowany genetycznie???

Gość mam taki problem
dodam, ze jestem normalnej budowy, wysoka mam 175 zm wzrostu...waze 60 kg

ja tez mam malutki biust :) i wcale sie tego nie wstydze. Moj facet twierdzi ze sa slodkie :) ja tez tak uwazam. MALE JEST PIEKNE!!!!!!!!!!!!!!! jezeli mu to nie przeszkadzA to sie tak nie przejmuj. drogą do sukcesu jest akceptacja siebie Ja jak sobie wmawialam ze sa piekne to zaczely mi rosnac :) a moze tylko mi sie tak zdaje...? niewazne... pozdrawiam,, :*

Gość Ann_MI
ja tez mam male piersi od tego miesiaca zaczelam brac Novynette i z miseczki A musialam przejsc na B za to piersi sa bardzo bolace zwlaszcza przy kazdym dotyku. Wlasciwie to juz nie chce aby moj facet je dotykal bo to boli a jego to bardzo dziwi. ale ogolnie teraz jestem zadowolona z ich rozmieru moze jeszcze troszenke moglby urosnac ale juz nie mam kompleksow a u mnie wklasie dziewczyny maja w wiekszosc C, D a ja mialam najmniejszy wiec teraz o wiele lepiej sie czuje.