Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria1

Dobry pomysl?

Polecane posty

Gość daria1
dzieki , dzieki Jeszcze nic mu nie pisalam;) , caly czas zastanawiam sie czy spotkac sie z nim , wlasciwie malo o nim nie wiem, jedynie to , ze wydaje sie byc cieply i ok . Teraz chcialby przerzucic sie na telefon , nie wiem czy powinnam mu go podac ..

Gość Nie to nie jest ...
dobry pomysł moim zdaniem. Przeciez wy chcecie się poznać a on ciągnie za soba kumpla, ile on ma lat ? Takie spotkanie do niczego nie zobowiazuje. Powiedz mu, że nie chcesz tak się spotkac , albo w 2 albo w ogóle i niech zostanie tak jak jest :-D PS Pamiętaj o tym, że internet sprzyja kłamstwom i fantazjom :-D

Gość daria1
nie to nie jest -> mnie juz nie tyle chodzi o to , ze chce wziac ze soba kumpla , a o to czy aby nie za szybko chce sie spotkac, mial ktos podbnie tzn ze np po wymianie kilku emaili spotkal sie z osoba do tego calkiem w ciemno , bez wymiany fotkami . A co do tego kumpla to nie wiem w sumie czy przyszlo mu to tak spontanicznie , zeby bylo razniej , czy chodzi o to , ze jest niesmialy i chce czuc sie pewniej kiedy bedzie mial obok siebie kumpla .

Gość daria1
nie to nie jest -> a moze on poprostu chce dobrze sie bawic w starym towarzystwie kumpla i jednoczesnie nowym czyli moim i koleznanki. Tak czy inaczej mam obawy i poki co nic nie odpowiedzialam

Gość dla mnie to smieszne ...
chłopak jest dziecinny, co to znaczy, że chce się dobrze bawic w towarzystwie kumpla ... niech się bawi, ale może ty nie masz ochoty na takie spotkanie. A poza tym stawia ciebie w głupiej sytuacji, masz przyjść z koleżanką, może nie masz ochoty zmuszać kolezanke do spotkania z 2 nieznanymi kolesiami ?

Gość daria1
dla mnie to smieszne-> no masz racje teraz tylko jak wybrnac z tej sytuacji napisac mu wprost , ze nie chce sie tak spotkac ?. Z drugiej strony napisze mu ze chce sie spotkac sam na sam to sobie jeszcze cos pomysli

Gość daria1
i jeszcze jedno ja nie wiem czy tak jest to moje przypuszczenia i dywagacje

Gość daria1
sluchajcie ..a moze zapytac wprost dlaczego chce zabrac ze soba tego kumpla myslicie ze byloby to na miejsu?

Gość jasne ze tak........
witay.wiesz nie ktorzy chac sie od razu spotkac aby nie tracisz czasu hehe ale dla mnie to glupota :O Dobrze robisz nie spotykajac sie tearz................napisz mu aby dal ci fotke,sluchaj dam Ci taki jeden przyklad z zycia wziety ,z mojego zycia (niestety :( ) Klikam prawie dwa lata z takim kolesiem,super mi sie z nim klikalo do pewnego moemntu,okazalo sie wszystko klamstwem,tzn,nie mam dowodow na to ale mam bardzo wyrazne sygnaly z jego strony,ze cos jest nie tak, nie wiem moze jetsem przewrazliwiona ale wydaje m isie,ze mnie oklamuje kupe czasu co do swojej osobowosci............widzisz tyle z Nim klikam a tu taki zoonk, moze kiedys dowiem sie czy prawde pisze czy nie............wiec uwazaj !!!!

Gość Na twoim miejscu ...
zrobiłabym tak ... Napisz, że termin spotkania tobie nie odpowiada, bo jestes zajęta w tym czasie, więc może spotkamy się w innym terminie, widocznie los tak chciał ... Może lepiej go poznasz ? Przekonasz się czy nie fantazjuje ...

Gość Napisz mu że ...
kolege jego mozesz poznać później, a teraz chciałabyś poznać jego, ale jak ma z tym problem to moze przełozymy nasze spotkanie na inny nieokreślony czas ... bedzie to po prostu przed nami ...

Gość daria1
dzieki wszystkim za wpisy:) wiecie ja dalej zwlekam , zeby ostatecznie podjac słuszna decycje , zeby sobie potem w brode nie pluć . Juz raz sie wymigalam , wiec teraz moze pomyslec , ze krece , jesli bede chciala przelozyc termin spotkania . Moze napisze tak jak mi tutaj radzicie . Dostalam od niego massage , ze chcialby porozmawiac przez telefon i w ten sposob sie umowic i teraz myslicie , ze na tym etapie wlasciwie etap to zaden , moglabym mu podac swoj numer ? A i jeszcze jedno ja mam obawy ale czy powinnam mu o nich pisac , czy moze nie tlumaczyc sie ?