Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria1

Dobry pomysl?

Polecane posty

Gość daria1

Niedawno poznalam chlopaka na czacie . Wydaje sie byc bardzo mily , nied lugo chcemy poznac sie w realu . Na to pierwsze spotkanie chcialby zabrac ze soba kolege , a ja mialabym wziac kolezanke. Myslicie , ze to dobry pomysl na pierwsze spotkanie?

Gość kukurydzianka
nie

Gość jasneze tak........
bedzie razniej i weselej :D

Gość taka jedna ona
jak dla mnie bez sensu

Gość jasneze tak....
a dla mnie ma sens, w wiecej osob bedzie lepiej..........widocznie nie chca sie w dwojke spotkac bo obawiaja sie....... eh...idzcie w 4rke bedzie lepiej;)

Gość daria1
jak myslicie czy to jest jakas zasłona dymna ten kolega?

Gość zasłona dymna przed czym
? przeciez spotykacie sie niezobowiązująco, czego od niego wymagasz, ze niby musiałbys ie w jakis sposób bronic ? smiesznaś

Gość daria1
tzn on to wymyslil nie ja , narazie to tylko propozycja z jego strony dodam ze moja kolezanka nie bedzie mogla pojsc z nami. Tak sobie tylko mysle czy to normalne na pierwsze spotkanie , nigdy tak nie mialam

Gość jasne ze tak........
wlasnie o co chodzi z ta zaslona dymna, moze chlopak jest nie smialy i chce aby byl jego kumoel i twoja funfela? podwojna randka,spotkanie:D eh..........kobieto jak ja bym miala takie problemy w zyciu to bym byla bardzo szczesliwa

skoro twoja kolezanka nie moze pojsc to przenies spotkanie i spotkacie sie w 4rke a jak nie ,to powiedz mu,ze funfela nie moze pojsc wiec spotkacie sie w dwojke albo tez wez kumpla ;) hehehe

Gość daria1
zgadzam sie w z toba w calej rozciaglosci , to spotkanie niezobowiazujace wiec w sumie czemu nie ? z ta zasłona chodzilo mi o to , ze moze jest niesmialy i glupio bedzie sie czul sam na sam a bedac z kolega bedzie mu razniej? ok tak tylko z ciekowsci zapytalam..

Gość daria1
jasne ze tak-> no cos ty ja nie moglabym zabraz jakiegos swojego kumpla na takie spotkanie , nie wyobrazam sobie tego , u mnie zeby byl spokoj to musze sie z kazdym kumplem umawiac osobno i wtedy jest dobrze... a koleznka nie moze pojsc i nie pojdzie bo poprstu jest na drugim koncu kraju aktualnie wiec odpada

aaa to wez inna kolezanke.............chyba masz apre znajomych;) a z tym kumplem zartowalam ;) powiedz temu kolesiowi,ze mozesz przyjsc ale sama............i niech On tez przyjdzie sam :D

Gość daria1
pewnie bedzie niepocieszony jak mu powiem ze kumpela nie da rady bo wtedy glupio mu bedzie taszczyc ze soba kumpla hehe. Ale to nic kaze mu przyjsc z tym kumplem ja moge byc sama

Gość daria1
nie wezme innej bo ta z ktora wychodzilam wyjechala do warszawy szkoda wielka ale nic nie poradze . Inne kolezanki maja swoje zajecia , swoich facetow , nie bede im zawracac glowy heh

jednym slowem zycze powodzenia i po sptkaniu daj znac jak bylo,Aha jeszcze jedno pyt,dlugo pisaliscie ze soba na zcacie i wymienliscie sie fotmai,ze on chce brac kuympla ze soba?albo obawia sie czegos albo jest niesmialy

Gość daria1
wiesz tak na dobra sprawe to ja mam obawy bo pisalismy ze dwa razy i przeszlismy na droge mailowa wiec tylko wymiana maili , co do fotek to ni widu ni słychu, jakos nie zapytal mnie o to , a ja wspomnialam ale on zagadal czyms innym i tak jakos to wszylo

to tearz Ci pisze "jasne,ze NIE" !!! przestan,to jest podejrzane,sama wiesz co sie dzieje teraz!!!! jak juzCie tak bardzo kusi to spotkaj sie w jakism miejsu gdzie mozesz sie ukryc i oblukasz go :D

Gość daria1
ale co jest podejrzane to ze nie dal fotki czy to ze tak krotko piszemy i chce sie spotkac? moze nie chce tracic czasu na wymiane mailowa , a chce sie spotkac w realu jak czlowiek . Wiesz ja tak pisze ale troche sie boje . Hm i niby jak mialabym to teraz mu powiedziec, ze jednak nie spotkamy sie ...bo sie boje ?kiedy ja juz wyrazilam zgode

no to cio,ze juz sie umowiliscie...Ja nie raz zmienilama daty ,godziny spotkan z facetami bo cosik mi wypadlo czy zle sie czulam czy co kolwiek.............nie wiem w czym widzisz problem..............wiem,ze sie boisz,masz obawy,to normalne...........hm...zreszta rob tak aby bylo dobrze dla Ciebie,Niz wbre swojej woli !! Ide juz puniac,wpadnij tu po spotkaniu i napisz jak byl i czty w ogole poszlas ..papatki milej nocki i snow 🌼

no to cio,ze juz sie umowiliscie...Ja nie raz zmienilama daty ,godziny spotkan z facetami bo cosik mi wypadlo czy zle sie czulam czy co kolwiek.............nie wiem w czym widzisz problem..............wiem,ze sie boisz,masz obawy,to normalne...........hm...zreszta rob tak aby bylo dobrze dla Ciebie,Niz wbre swojej woli !! Ide juz puniac,wpadnij tu po spotkaniu i napisz jak byl i czty w ogole poszlas ..papatki milej nocki i snow 🌼

Gość daria1
jasne ze tak-> czy to cos da ze go oblukam:D? moze wygladac jak aniolek , a okazac sie diabelkiem i na dowrot nie ma reguly.. a powiedz mi kiedy moglabym pewnie sie z nim spotkac czy to zalezy od ilosci maili , wymiany fotek ?

no ja spotkalam sie z 3 facetami poznanymi na necie ,okazalo sie,ze mamy wpsolnych znajomych itp,to juz mi bylo latwiej ale i tak mialam obawy,z wiekszoscia klikalam okolo 3 miechow,jakois tak,nie bylo reguly,czasem wiecej czasem mniej sie klikalo...............no i wymiana fotek byla,ale to juz bajka bo same pazdzioszki ale fajni ludzie i do dzis utrzymujemy kontakt :-) ok ide serio spac papapapappapap

Gość daria1
dzieki i nawzajem.. wiesz chcialbym ale sie boje hehe i taka o to polityka . Nie wiem czy zaryzykuje nie ukrywam , napedzilas mi stracha:D Powiedz mi tylko co to da , ze bede caly czas zmieniac termin , przeciez wkoncu i tak sam sie domysli , ze nie chce? Pomysli tez po co jak glupia go zbywam zamiast odrazu mowic co i jak

aa zapomnialam o jednym facecie,to bylo ladnych pare lat temu,bylamn wtey nastka i poznalam faceta na czacie i na drugi dzien spotkalismy sie boshe masakra,nic nie mowil,ja musialam ciagle nawijac, w ogole z wygladu tez do duszy.............ale najgorsza byla ta cisza z jego strony.........i zadzownilam po okolo 30 min,do kumopl i przyjechal do mnie a ten koels chcual mnie odwiezc ale nie daam sie hehe i kumpel mnie odwiozl,Pozniej ten koles do mnie dzownil codziennie i to po pare razy dziennie ,asakra ale po okolo 3 miechach dal soboe spokoj,jakis psychol!!! wiec uwzaj kobietko!! ciao bella do zaklikania

sorrrrrrrry za literowki.Sluchaj napiz mu,ze za malo sie znacie i musisz go lepiej poznac..........a jak nie to spotkajcie sie w dwojke!!! w jakims lokalu tam gdzie jest duzo ludzi i juz!!! powodzonka jeszcze raz,do jutra badz do zaklikania;) papatki

Gość daria1
a moze ja powinnam porosic o te jego fotke , zobaczymy co on an to ? Jemu dobrze pisac , ze rozumie te moje obawy bo jest facetem , pisal mi ze kiedy k juz przestane sie bac to mam mu dac znac :/

Gość daria1
ok dzieki za Twoje wpisy , pomoglas mi duzo.. jesli chodzi o miejsce spotkania to on pisal ze dostosuje sie do moich zyczen , gdzie zechce tam on sie pojawi

witay :-) no to fajnie,zycze powodzenia 🌼