Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aż mordę wykrzywia

Zagadka!

Polecane posty

Suszyłam głowę gdy zadzwonił. -nie mogę po ciebie przyjechać, złapałem gumę i muszę zmienic koło, zadzwoń po taksówke, albo do taty, może cię odwiezie; -cholera-odpowiedzialam wkurzona-przeciez jest już 21, a jak wyjdę z hali będzie dobrze po; -no wiem, ale musisz sobie jakoś poradzić, przepraszam. Po czym rozłączył się. I co ja mam zrobić, po ojca nie zadzwonię, bo rodzice wcześnie kładą sie spać, nie znam numeru do Radi-Taxi, a zjając życie on także nie zna, zresztą jak ma zkładać to cholerne koło zawsze jest wściekły i z pewnością wyłączył fona. Poszłam pieszo, nie dosuszywszy dobrze włosów. Szłam spokojnie dopóty mijałam przechodniów, ale gdy weszłam w mroczną uliczkę dzielnicy domków jednorodzinnych poczułam pewien niepokój... No cóż-pomyślałam, może to będzie ostatni spacer w moim zyciu? Intuicja mnie nie myliła, po chwili usłyszałam odgłos kroków tuż za mną. Przyspieszyłam kroku i usłyszałam, że idąca za mna osoba także to zrobiła. -tylko spokojnie-wmawiałam sobie, ale czułam, jak serce podchodzi mi do gardła. Widzialam, że nie mogę biec, że muszę zachować spokój. Pomyslałam-raz kozie smierć i odwróciłam się gwałtownie. Stał naprzeciw i ............no właśnie zgadnijcie kto to był i o co prosił? Osobie, która udzieli poprawnej odpowiedzi wyślę fotke swojej paskudnej facjaty:D🖐️

Gość i pewnie to byl twoj chlopak
i poprosil cie zebys mu kolo zmienila

Gość to był ....
chirurg plastyk i poprosił o to czy może ci zoperowac twoja pskudna facjate..................

Gość we belog together
i poprosił cię o rękę

Gość POMAXKA
TO BYL CIEC STEFAN KAZAL CI KLECZEC I SSAC COOLE