Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najtrudniejszy pierwszy krok

MAM JEGO GG...I CO DALEJ?

Polecane posty

W końcu zdobyłam jego gg ;) ..tylko jak tu zagadać? Jak zacząć? Żeby nie wyszło głupio. Kto poradzi? :( Prosze o pomoc bede dozgonnie wdzięczna! 🌼

Gość ma-rysia
moze tak "hej"

po primo czy on wie o tobie itd? zawsze mozesz zagadac w jakiejs sprawie zwiazanej ze szkolą/studiami/pracą drugi bardziej ryzykowny patent jest taki aby zagadac o byle co ale nie ujawniac sie... wybor nalezy do ciebie;)

hmm ale napisz cos wiecej... widzial Cie na oczy ?? no bo jesli nie to troche trudno bedzie mu sie domyslic kto Ty jestes... 🌻

Gość napisz ze zrobisz mu
dobrze ustami napewno sie z toba spotka :classic_cool:

Gość Karolina17
ja zagaduje zawsze zwrotem skont jesteś i zawsze działa

Gość mmmmeeee
hmmm, a nie lepiej osobiscie? ja tam nie przepadam za "zagadywaczami" z gg

na pewno mnie kojarzy ;) ale znać sie woógle nie znamy nawet na 'czesc' :(

Gość mmmmeeee
ja bym sie postarala, zeby to on mnie zauwazyl i szukal ze mna kontaktu. faceci nie cenia dziewczyn, ktore za nimi lataja

hmm do odwaznych swiat nalezy:D ja sama mam bardzo podobną sytuację ,a nawet identyczną,ale nie napiszę... zbyt niesmiala jestem ;P chyba,ze w stanie nietrzezwym:D

no wlaśnie, faceci lubia zdobywac, babki lubia byc zdobywane i takie tam.. tylko to nei takie proste doprowadzic do tego zeby to on wystartowal. nie da sie tak rach ciach w jeden dzien :(

Mnie sie udało tak poderwać faceta. Zacznij od :Cześc, czy masz ochote porozmawiac z kims nieznajomym? To może być miły sposób na spędzenie wolnego czasu...

Gość mmmmeeee
bo to jest gra dla wytrwalych ;) kto chce w jeden dzien to ma znajomosc na jeden dzien. no, moze na noc tez :P

Some Bizarre - no właśnie, my babki tak mamy juz widocznie ;) wzdychamy, a działania zero, chocbysmy sie miały zawdzdychać na śmierć :P no ale faceci podobno nei lubia byc w taki sposob zagadywani..

powiedzmy ze jestem w miare cierpliwa i wytrwała ;) ale przecież nie można czekać wiecznie :P bo oszaleję

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
mmmeee... mowi prawde ... Te szczyty ktore najlatwiej sie zdobywa przynosza mniej satysfakcji niz te przy ktorych sie trzeba natrudzic... Moim zdaniem jesli zagadasz pierwsza na gg masz baaaaardzo nikle szanse....

Gość mmmmeeee
tak mozna zagadac kogos naprawde nieznajomego, a skoro sie znaja z widzenia, to facet bedztie wiedzial, ze to ukartowane i ze laska go namierzyla celowo.

Gość mmmmeeee
a kto mowi, ze masz biernie czekac? ubierz sie ladnie i do roboty. znajdz wspolnych znajomych, postaraj sie zostac przedstawiona, oczaruj usmiechem i wrodzonym wdziekiem - teraz jego ruch :)

mohini83: a co jesli wyczeprią sie tematy i szybko nastanie martwa cisza? :P

mmmmeeee: no niby mamy wspolnych znajomych, ale to wlasnie ten wspolny znajomy zalatwil mi jego numer, wiec jesli on mu mnie przedstawi, to nie dosc ze sam nie wytrzyma ze smiechu i ja tez, to jezszcze moj obiekt westchnień bedzie wiedzial co jest grane :P

już poprostu nie moge wytrzymac mam doslowni obsesje na jego punkcie :P

heh ja mam ją juz 2,5miesiaca....nawet jak mnie kolezanka przedstawi to i tak dupa...zarumienie sie,zaczne po cichu cos mamrotac albo chichrac sie jak slodka idiotka:O na razie ograniczam sie d zerkania co jakis czas(gdy ma on mnie w zasiegu wzrokowym) i usmiechania,spowodowanego dyskusją ze znajomymi...tak naturalnie i neutralnie to wychodzi..... chociaz jak facet sam naprawde chce i jest smialy to sam by probowal ..;P

a może zapytam się go czy jest prawiczkiem? ;)

Gość wymyśl jakiś pretekst
coś w guście "dostałąm Twój numer gg od....Marka dajmy na to. Powiedzial, że mogę zwrócić się do Ciebie z prośbą o..../ z pytaniem o..../ podobno świetnie się nasz na.... a ja właśnie mam z tym problem/ podobno byłeś kiedyś na sylwestra gdzieś tam a ja właśnie chcę tam jechać..../ podobno jesteś niezły z matmy/ podobno Twój wujek na sklep z komputerami....itd;)

Some Bizarre- u mnei trwa to tak ponad miech ;) neismialosc niesmialoscia, ale mnei to juz troche zaczyna irytowac i zaczynam czuć się niebezpiecznie neiskrępowana :P wymyśl jakiś pretekst - problem wlasnie w tym ze sie nie znamy i praktycznie nic o nim ne wiem poza tym ze uwielbia koszykowke i jest w te klocki bardzo dobry :P

Gość ja umbryjka
dziewczyno..podoba ci sie to zagadaj do niego, co ci szkodzi. ja mojego chlopa oderwalam w pubie i wyszo mi to na dobre bo od roku i pol malzenstwem jestesmy. trzeba wykorzystywac dana okazje - przynajmniej probowac... a rozmowa na pewno nie zaszkodzi pozdrawiam

"wymyśl jakiś pretekst" - tekst fajny, ale nie przejdzie, bo ty napisałaś Marek, a numer dostałam od Krzyśka.

zaproponuję mu virtual sex, na pewno sie zgodzi ;)

Następna propozycja : - możesz po prostu napisać do niego \"bo chwilowo sie nudzisz\". chcesz z kims pogadać i ... w trakcie rozmowy wychodzi ze znacie sie z widzenia. co za niespodzianka ! :). Takie rzeczy zdarzaja sie rowniez w zyciu. ja podlalam swojego sasiada w ten sposob. ten sposob wymaga dyskrecji kolegi ktory podal numer sadze ze to jest ok, bo nawet nie musisz sie przedstawiać ani nic. sama zdecydujesz, czy i kiedy zadać pytanie : skad jestes? i wtedy wyjdzie kim jest gdzie mieszka, i ze znacie sie z widzenia. gdy np popelnisz fopa mozesz zniknąć i pojawić się na nowo :)

widzialnaa - dzieki :D to chyba najlepsza rada jak dotad 🌼