Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica z Raju

Za ile moge kupic w Polsce laptopa?

Polecane posty

Gość dziewica z Raju

Chcialabym kupic chrzesnicy na komunie laptopa, ale nie mam pojecia ile moze kosztowac. poza tym jestem w Uk i nie wiem czy moze tu nie kupie taniej... To ma byc laptop taki zwykly, nie musi byc super najnowszy, bo to dla dziecka. Z gory dziekuje za jakakolwiek rade :)

Gość dziewica z Raju
Wlasnie wolalabym jej kupic komputer niz rower, bo ona jest z biednej rodziny i niepredko kupia jej komputer, a przeciez to wazne. Chcialam jej kupic zwykly, ale dziewczynka mieszka raz u babci, raz u mamy, wiec chyba laptop bedzie lepszym rozwiazaniem.

wielbiciel 70B Tylko, że laptopa w tym wieku to raczej szybko rozwali... (taka mała dygresja) niekoniecznie moja siostrzenica w wieku 3 lat już na laptopie sobie grała i jakoś do tej pory jej służy

Jeśli masz tyle pieniędzy i chęci, to ja nie widzę przeciwwskazań. Poszukaj w sklepach, w Media Markcie, hipermarketach, a na pewno za 2 tys. dostaniesz całkiem niezłego laptopa. A jak rozwali to trudno, w końcu rower też może się rozsypać. Laptop pewnie przyda jej się do gier, bo z netem może być problem.

Gość dziewica z Raju
To myslicie, ze za 2 tys moge juz cos kupic? To nawet spoko :)

Tak. W Geanie widziałam za 1.999zł:P Nada się do gier, filmów, muzyki, a w późniejszym czasie do internetu. Dziecko na pewno się ucieszy. Ja dostałam składaka i musiałam robić dobrą minę do złej gry:P

Gość dziewica z Raju
:)

Gość ja ci sprzedam mojego
za 3800:) fujitsu siemens w bardzo dobrym stanie, mam go poltora roku

Gość dziewica z Raju
eee...dzieki, ale za drogo.

skorzystaj z porównywarki cen np. www.skapiec.pl www.ceneo.pl

Gość dziewica z Raju
dziki, juz patrze :)

Gość kalina k.
to zalezy jakiego ? jakiej marki,1-2 rdzeniowy itd. polecam zajrzec na strone Vobisa ,teraz jest kilka promocji wlasnie na notebooki-http://sklep.vobis.pl/

Spokojnie do 2 tys. możesz zamknąć swój zakup. Ja ostatnio rozważam zakup ze strony www.swiatlaptopow.pl. Bardzo profesjonalny serwis ze świetnymi cenami. Wybór jest dość duży więc polecam zerknąć i podzielić się opinią. Pozdrawiam