Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle biegam

eng.

Polecane posty

Gość ciagle biegam

o co w ty chodzi ? A person who has not placed a bid within 45 minutes of their last bid may receive a ten minute warning of exclusion.

Gość ciagle biegam
nie wiecie moze ?

jak dla mnie cos w stylu \"osoba która nie dała oferty w ciągu 45 minut od ostatniej złożonej propozycji może otrzymać 10minutowe ostrzeżenie o wykluczeniu (10 minutowe wykluczenie?)\" jakoś tak chyba...

Gość ciagle biegam
wlasnie dobija mnie to 10 minutowe ostrzezenie, bo nie wiem, o co kaman, a w dodatku tam jest chyba od ostaniej swojej oferty "their" bid...wiec co 45 minut musze przebijac swoja oferte, czy moze czyjas oferte....no nie wiem :(

Gość ciagle biegam
rycheza....nie mniej jednak thx za zainteresowanie :D kurde. narod poliglotow, heheh

Gość ciagle biegam
:)

no ja to też rozumiem tak, jakbyś miała swoją oferte przebijać. Ale o co biega z 10minutami nie wiem, jedno z dwóch wyjść;) sorry, ale nie pomoge bardziej, bo po prostu nie wiem, może ktoś jeszcze napisze, poczekaj:)

Gość ciagle biegam
a no w podziece:) no to poczekam i zobaczE:)

swoja oferte masz niby przebijac, bo to \'\'their\'\' odnosi sie do \'\'person\'\', a nie wiadomo czy chodzi o kobiete czy faceta, wiec sie uzywa \'\'their\'\' wlasnie :) Mogli tez napisac his/her, ale czesto sie wlasnie pisze their :)

Gość ciagle biegam
bessens, jak swoja oferte mam przebijac . durne angole :/ no to tak dam to w tłumaczeniu . Dziękuję dziewczyny. I jeszcze mam jedno pytanko: Any bid placed by an incumbent supplier within the event will become effective from the date of the event, irrespective of whether this bid is the lowest within the event. Kazda oferta umieszczona przez oferenta, w czasieprzetargu wejdzie w życie od daty przetargu, niezależnie od tego, czy ta oferta bedzie najnizsza w czasie przetargu Tak to mam rozumiec?? Przeciez to absurdalne.....

Gość ciagle biegam
no jasne ze tlumaczenie absurdalne....lecz.... hmmmm, to moze chodzi o to ze ta oferta jest wiążąca, jak na przyklad ja zloże ofertę na 100 euro, a ktos zlozy na 98 euro, ale z jakichs wzgledow ta oferta moejgo konkurenta nie zostanie przyjeta . to przyjma wtedy moja oferte mimo ze nie jest najnizsza ?? jak myslicie, moze wlasnie o to chodzic ??

tak wlasnie o to chodzi, zostawiaja sobie prawo wyboru oferty, oni wybieraja ktora oferte przyjma ostatecznie i nie mozesz w razie czego sie burzyc bo cie o tym ostrzegali

Gość ciagle biegam
heh, no to jeden problem mam z glowy,ale jeszcze troche mi tego zostalo...jakby co to jeszcze sie odezwe ;] bo wplywacie na mnie inspirujaco :D

Gość ciagle biegam
heh, no i niestety pojawilo sie kolejne pytanie :(:( Each lot and the items within that lot represent the cost of the products in the given year, as allocated by company and agreed prior to the event. lot - zadanie item - pozycja Kazde zadanie i pozycje wewnatrz tego zadania odpowiada kosztom produktow w danym roku, jako wyznaczone przez firmę i zatwierdzone przed przetargiem. Dobrze?

Gość ciagle biegam
happy-tak mam w slowniku:)

Gość ciagle biegam
odnosnie their... Suppliers can see their price and the current best price. Dostawcy moga zobaczyc swoje ceny i aktualnie najlepsza oferte. Wg was to oni widza tylko swoje ceny wlasne. czy swoje nawzajem.... ?

Gość ciagle biegam
ponawiam:D