Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaa

moje cycki stracily wszystko!!!wasnie odstawilam od piersi dziecko...

Polecane posty

Gość zalamanaaaa

nie no nie moge patrzec na moje cycki!kiedys byly obiektem westchnien?a teraz sa .........starszne!! nie koge sie przyzwyczaic!! dziewczyny a jak wy to przezywacie? poleccie jakies dobre staniki?kremy?cwiczenia?:(

Gość xxxxxxxxxxxxxx
na przemian ciepła zimna woda pod prysznicem, straszne, ale podobno działa

zmienily sie po ciazy czy po karmieniu? podobno super jest krem sisley (ok.300-400zl) no a tak to damskie pompki, cieple-zimne prysznice (na zimnym konczac), masaze z oliwka albo kremem ujedrniajacym do biustu

Gość nie panikuj
powrucą do normy nie panikuj

Gość gość
z Avonu jest niezly - firm and sculpt no i pomki i natryski, to fakt, tylko trza duzo samozaparcia. Ja juz wiele partii ciala cwiczylam, ale zazwyczaj po 2 tygodniach trace entuzjazm:o Zabiegi musza byc regularne - conajmniej raz dziennie! Jesli chodzi o kosmetyki to niestety bo zaprzestaniu stosowania wszystko wraca do stanu pierwotnego:o

Gość jestem facetem ale chciałbym
wiedzieć że jak już moja żona będzie potrzebowała rady to żebym wiedział o jakie pompki chodzi???? bo chyba nie ściągaczki pokarmu?

Gość ja tez........
odstawiłam wlaśnie (karmiłam 20 miesięcy) i jest super efek jak po powiększeniu, karmienie nie ma tu nic dorzeczy

Gość
Wahania masy ciała, stan ogólny organizmu, jędrnośc skóry i palenie papierosów ma...

Gość Witaj w klubie...

Gość dlatego młode są lepsze
Mają jędrne cycuszki:)

Gość mała cysia
ja przed ciaza mialam miiseczke c w trakcie karmienia dd a po karmieniu - mineło 10 lat - mam b i to cycki szukam w mizeczce b

Gość umierammmmmmmmm
raczej moje nie powroca do stanu idealnego:( maja rostepy:( nie moge na nie patrzec, wogole, teraz chowam sie przed swoim facetem-ja iwem ze sa w zyciu gorsze zmartwienia niz moje cycki-ale ja szrzerze poiedziawszy nie moge sie z tym pogodzic!!! w kazdym staniku wygladaja fatalnie!!w doadatku jeden jest wiekszy a drugi znacznie mniejszy!!dziewczyna, musze sie wyzalic chociaz tak anonimowo!!!!!!!!!!chialam chodzic na basen- no ale niestety nie mam stroju!!tzn mam ale w tym co mam w zyciu sie nikomu nie pokaze!!!no dlaczego przytrafilo sie to akurat mnie??????????????????? zapisalam sie na silownie, mam zamiar cwiczyc-ale watpie w rezultaty:( na operacje mnie nie stac-ech:(do konca zycia bede nieszczesliwa:( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

Gość umierammmmmmmmm
karmieni ma to do tego- ze jak moje piersi byly pelne mleka to jako tako wygladaly sobie ....a teraz dwa flaki z rozstepami!!! i jeszcze mam jedno pytanie,zauwazylam ze brodawki zaczely mi sie chowac do srodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1co jest!!!!no dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo dziekuje za wsparcie, ostatnio strasznie jestem zdolowana:(

jeśli masz niesymetryczne piersi, to może kup[uj staniki z push-up\'ami, z jednej miseczki po prostu wyjmij pudeszeczkę - to powinno trochę pomóc. strój kąpielowy też można taki kupić. i nie przesadzaj z tym basenem - to nie rewia mody, tylko relaks i aktywny odpoczynek.

Gość no wieszsz
ale po to piersi są, żeby wykarmić dzidzie...nie łam się to jeszcze nie koniec świata!

Gość zalamanaaaaaaa
no tak:( ja wiem ze to nie koniec swiata:( ja porostu ........ech:( no jest mi z tym zle!za kazdym razem czyli codziennie jak je widze to mi sie ryczec chce!!! nie wiem do czego to porownac zebyscie mnie zrozumieli:(

Gość zalamanaaaa
maz- stwierdzil ze wygladaja jak dwa szczury:(

Gość buka poka
Jeżeli niedawno przestałaś karmić, to pewnie jeszcze masz mleko. W jednym więcej, w drugim mniej, stąd może wynikać różnica w wielkości. Rozstępy z czasem zbledną i nie będą już tak rzucały się w oczy. Do wszystkiego można się przyzwyczaić :)

Gość zalamanaaaa
no tak:( tak stwierdzil:( teraz pewnie bedzie ogladal je u innych kobiet!!! a to nie na moje nerwy!!wole umrzec niz widziec jego wpatrzone oczy na biust innej kobiety:(

Gość zalamanaaaa
no tez gdzies czytalam ze zbledna, ale one wisza!!!!!!!!!!!jak u starszej kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana, noś dobre staniki, takie ze sztywnymi miseczkami, używaj kremów ujedrniających do biustu i no ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz - pompki to dobra sprawa ;) a mężem się nie przejmuj, to raczej on ma dwa żałosne szczury -jednego między nogami, drugiego w zamiast mózgu :O

Gość poczytaj
powiem Ci tyle ja przed karmieniem mialam jędrne "D" teraz obwisłe "B" nic nie pomaga,przykro mi Karmiłam 11 miesięcy

kiedyś był tu topic o piersiach kobiety, ktoś wkleił link ze zdjęciami, to było inne spojrzenie na biust, nie od strony erotycznej, tylko biologicznej, nie sądzę, że się jeszcze gdzieś uchował, ale oglądając te zdjęcia, każda kobieta mogłaby się wyleczyć ze wszystkich sowich kompleksów dotyczących wyglądu piersi ;)

Gość zalamanaaaa
i taka jest zalosna prawda z ktora nie moge sie pogodzic:( do konca zycia bede patrzec jak moje dwa obwisle szczury starzeja sie razem ze mna:( moze i by bylo mi lepiej jakbym widziala ze moj maz mnie kocha taka jaka jestem!on w sumie nigdy nic mi nie mowi, tylko ostatnio jak byla u nas jego znajoma z mezem to na dowidzenia poprosil ja o buziaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla mnie noz w plecy!!mnie nigdy nie pocalowal ot tak sobie:( czuje sie jak wrak kobiety!! jestem zalamana!!

Gość zalamanaaaa
pewnie na widok moich wyleczylabym druga polowe srali grali----> dziekuje Ci bardzo!!ja osatnio nie moge sie pozbierac!dzieki za dobre slowa!!

załamana, coś mi sie wydaje, że to nie wygląd piersi jest Twoim zmartwieniem, ale Twój mąz, któy zachowuje się burak, głowa do góry;)

Gość zalamanaaaa
ech i jedno i drugie :( matko jak ja sie uzalam nad soba!! potrzebuje tego?to normalne??