Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaa

moje cycki stracily wszystko!!!wasnie odstawilam od piersi dziecko...

Polecane posty

Gość zalamanaaaa
albo "piersi do gory";)

wiesz mnie kiedyś lekarz podczas badania usg piersi, powiedział, że moje piersi mają mają budowę gruczołowatą i jak będe spodziewać się dziecka, to pięknie się rozwiną. a ja na to: co z tego, jak potem oklapną :D taka nasza natura, nie zadręczaj się tym, praw natury nie można przeskoczyć. a jak męzczyzna kocha, to biust jego kobiety (jaki by nie był) wydaje mu się bardzo podniecający.

Gość zalamanaaaa
tyle ze podczas zblizenia nie mysle o niczym tylko o tych cyckach jak wisza nad nim! nie sadze zeby ten widok byl podniecajacy! :( smutno mi:(

Gość zalamanaaaa
masz kobieto cierpliwosc do mnie:) dzieki!! dziekuje ci z calego serca!!! ja nawet nie mam sie komu wyzalic:( jest mi tak bardzo zle:(

zawsze możecie stosowac inne pozycje, w których \"cycki nie wiszą\"... żebyś nie musiała o tym myśleć

nie Ty pierwsza i jedyna borykasz się z takim problemem, najgorsze jest, że z tego co piszesz, to Twój mąz ma do tego, delikatnie rzecz ujmując, niestosowne podejście... na to nie potrafię nic poradzić :( tutaj zawsze łatwiej się wyżalić;)

tego samego sie boje... dlatego nie widze innej opcji niz odkladanie tych paru tysiecy na konto :( zalamana - masz meza buraka, wybacz

załamana - jeszcze jedno może kup sobie bielizną - taką specjalnie do łóżka seksowną koszulkę z biustonoszem, albo gorset nie zawsze trzeba wszytko zdejmować podczas zbliżenia

Gość zalamanaaaa
:) ide sobie pocwiczyc, dzieki dziewczyny!!wesolych swiat!!!

Gość zalamanaaaa
srali grali----> kupie ten gorset!!to jest mysl!!!nawet ostatnio kiedys widzialam takie..........

Gość Bo to tak zazwyczaj jest
facet chce dziecko, my je rodzimy, a on potem doznaje szoku, bo jego kobieta sie zmienia. No i oglada sie za innymi. Ale skurwysyny chca miec dzieci. Dlatego najlepiej nie rodzić, albo takich palantów kopać w d... Ja pod koniec ciąży i po porodzie, czułam się jak śmieć, jak gruba, stara zniszczona kobieta. Moje piersi z pięknych stały sie oklapłe. Urodziłam jedno dziecko i więcej już nie zamierzam. Faceci niby nas kochają takie jakimi jesteśmy, ale jak przychodzi co to czego, to gadaja, patrz ale ona ładna, zgrabna itd. Spierdalać od mojego ciała, już więcej się nie dam namówić na dziecko, żeby potem ryczeć w poduszkę, że wyglądam jak maszkara,a te chude kurwy jeszcze dodatkowo potrafią pokazać, przy kobiecie w ciąży to dopiero potrafią sie dowartościować, bo facet wyposzczony, łaknie pięknego ciałka, którego my już nie mamy, bo rodzimy dla tych skurwysynów dzieci. Tylko nie wiem po co i tak sie potem nimi nie zajmują...

Bo to tak zazwyczaj jest - > nic tylko pogratulować podejścia do życia :O można tylko współczuć twojemu dziecku, którego matka obwinia go o to, że staciła w czasie ciąży dawną figurę. może zamiast biadolić i wyzywać \"skurwysynów którzy chcą mieć dzieci\" poszłabyś na basen, do siłowni, albo zwyczajnie pobiegać :O

Gość uroki macierzyństwa
:o

Gość m.in.dlatego nie
zamierzam miec dzieci,zwariowałabym w ciąży i potem tym bardziej...

Nigdy nie mogłam zrozuimieć po co kobiety karmią piersią? Przecież wiadomo, że cycki oklapna i, że będą lamentować. Tylko proszę nie pisać, że to zbiża do dziecka, że się wytwarza więc i, że to oznaka, że się dziecko kocha... bo to bzdury. Dziecko można równie dobrze karmić butelką, bardzo je kochać i zachować ładne piersi. Nie można wszystkiego poświęcać dla dziecka. Ja i mój facet jesteśmy równie ważni. Pozdro

ja.23 ja slyszalam, ze najwiecej piersi traca przez ciaze a nie karmienie... chociaz dlugotrwale napewno ma wplyw

Gość
ja23=> dlatego, że to dla dzieciaka dużo zdrowsze... W sumie jeśli aż tak zalezy na urodzie nic nie szkodzi się podwiązać. Nie zaszkodzi ani ciąża, ani karmienie... Chyba najbardziej ciąża rozpieprza cyc u kobiet starszych i mało o siebie dbających (alo jedno i drugie - fakt faktem można wyczytać, że najlepszy okres na bachora jest poniżej 28 lat)... Jedna moja znajoma powiła córkę w dość młodym wieku. Po ciąży biust jej tylko urósł i zrobił się twardy jak piłki...