Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaaaa

Ratunku, po jakim czasie wyjdzie ciaza na usg?!

Polecane posty

Pisz nam jak samopoczucie i jak się sprawy potoczyły. Będę odwiedzać ten topic :-) Dobrze będzie zobaczysz :-)

ja tez tu bede zagladac...i mam nadzieje,ze zmienisz tego nicka swojego juz niedlugo na \"przekonana\"np....3maj sie i zagladaj tu,pisz nam jak to sie wszystko rozwinelo....pa

Gość Zalamanaaaa
Malo znam osob tak niecierpiacych stabilizacji jak ja. WIec ja swoje plany zrealizuje, z dzieckoiem czy bez niego, tylko pytanie co z tego wszystkiego wyniknie dla dziecka.Swojej pracy tez nie zmienie, a ta laczy sie z dlugimi wyjazdami.Ludzie sie tak bardzo roznia, mojakoleznka teraz bierze slub, chce zaraz po slubie zajsc w ciaze, chce budowac z mezem dom, dlaczego ona nie zaszla w ciaze tylko ja do jasnej cholery, ja nigdy nie chcialam stabilnego domu w jednym miejscu,przynajmniej nie teraz, znalazlam mezczyzne ktory ma takie same fascynacje i patrzy dokladnie w tym samym kierunku co ja...dziekuje wam strasznie za cieple slowa, napisze jutro jaki wynik, wy tez spijcie dobrze

Co do kwestii \"chcę nie chcę dziecka\" powiem tak: kiedyś odkładałam tę decyzję , bo jeszcze nie czas, bo trzeba się urządzić, poszaleć itd. Gdy stwierdziliśmy z mężem, że to już czas.......upłynęło 5 lat zanim zaszłam w ciążę. Gdy już w niej byłam.....zastanawiałam się jak ja dam radę z Bliźniętami......? Pojawienie się na świecie moich Dzieciaczków rozwiało wszelkie obawy i wątpliwości - mama, gdy ujrzy własne Dzieciątko emanuje miłością nieopisaną do tej Istotki i Ona staje się najważniejsza na świecie. Na dalszy plan schodzi sen.....znajomi......rozrywki, ta Maleńka bezbronna Istotka staje się całym światem:) - zobaczyć własne Dziecko to najwspanialsze uczucie na świecie:). Ale - jeśli jesteś w ciąży - decyzja co dalej należy tylko do Ciebie - i jaka nie będzie - szanuję ją......bo to Twoje życie:).

w zyciu wzsystko jest wazne...kobieta zrealizowana i szcesliwa bedzie napewno cudowna zona i matka...moze u ciebie to bedzie troche w innej kolejnosci....ale z tego co tu widze i sposob w jaki piszesz swiadczy o tym,ze jeses nbabka zdeterminowana i nastawiona na zrealizowanie celu...takze nie mam watpliwosci...podolasz wszystkiemu...czego ci zycze i czego pewna jestem....buzka

Gość misiakpysiak
Dziewczyny powidziały tu wiele mądrych słów :) Dziecko to nie tragedia ani żadna przeszkoda :) Swoje pasje i plany można realizować razem z nim. Pozdrawiam cieplutko!

Gość madziulkax
jak zrobisz btea hcg to sie odezwij

Gość abcdefghijk
zalamanaaaa no i co bylas na badaniu

zrob test na krew w przychodni prywatnej po kilku godzinach masz wynik a usg ci nic nie wykarze lekarz do 1,5 msc tez moze miec z tym problem bo powodow zgrubien macicy moze byc wiele

USG potwierdzilo ciaze w 6tygodniu, 2 kolezankom juz w 5, jedynie bijace serduszko zobaczysz w 8 dopiero aha no i oczywiscie nie moze to byc usg przezbrzuyszne tylko dopochwowe bo jest dokladniejsze

\" malolepsza no to pewnie jestes w ciazy....gartulacje...zgadzam sie co do testu krwi...powinien byc w kazdej przychodni.... \" A może jej pogratuujesz alimentów od ciebie.A w szpitalu onkologicznym pacjentom że mają raka. Za taki teks to ryj by ktoś oberwał ode mnie.

Gość Zalamanaaaa
No. To jestem w ciąży. Dopiero teraz sie odzywam bo przeryczalam ostatnie 2 dni. Ale well, musztarda po obiedzie, przeciez juz nic nie zrobie, wiec nie ma sensu wyplakiwac oczu. Za to strasznie senna jakas jestem, nie wiem, czy to normalne, nie wie ktos...?

Gość Zalamanaaaa
No tak. Jednak dziecko przeszkadza czasem w zrealizowaniu celu. Nie mozna juz pewnych rzeczy robic spontanicznie,bo jednak odpowiadam nie tylko za siebie.Poza tym dziecko to odpowiedzialnosc na co najmniej 25 lat,zanim nie skonczy studiow i sie nie usamodzielni, dlatego powinno byc owocem przemyslanej decyzji a nie tak jak u mnie:( No ale nic.Najwyzej bedzie od malego poznawalo rozne kraje i jezyki, mam nadzieje, ze wyjdzie mu to na dobre.

Gość Zalamanaaaa
A czy to, ze zaczelam biegac do toalety co pol godziny robic siusiu niezaleznie od tego czy wypilam malo czy duzo to tez objaw ciazy....? Raczej nie mialam mozliwosci ostatnio przeziebic sobie pecherza,ale chyba pojde jednak sie zbadac bo nie wiem co jest grane...

czesc i gratuluje!! zobaczysz dasz rade.3mam za ciebie kciuki. Z tym bieganiem do kibelka to normalka wiec sie nie martw:)

Gratuluje Ci!!! Zobaczysz wszystko będzie dobrze, a z Twoim pęcherzem wszystko jest ok. Pisz czasami co tam u Ciebie. Pozdro i trzymajcie się (Ty i dzidzia)

Boshe jakie to życie niesprawiedliwe, staralismy sie z mężem o dzieciątko prawie dwa lata, zaszłam, byłam w piatek u lekarza, powiedział 3-4 tydzień. Dał mi luteine i kazał brać 3 X1. Wczoraj dostałam krwotoku i skurczy. Już po ciąży i radości. 5 poronienie, mam dość. CZemu tak jest, że ta kobieta, która nie chce ciąży, dostaje ją, a ta która pragnie jej ponad wszystko, dostaje, ale takiego kopa, po którym ciążko jej się podnieść...