Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłość

nie zabijajcie mojego topiku

Polecane posty

Zaczęło się klasycznie...ona zrzucała kilogramy, ja piłem:O Połączył nas temat łączący nasze pasje, mianowicie \"Grzybica pochwy\" . Szybko dostrzegliśmy też, że mamy podobne zdania w kwestiach wiary i Rydzyka-oboje uważamy, że powinien być na zawsze pochwalony (najlepiej właśnie grzybicznie). Cóż znajomość nie mogła rozwijać się lepiej ...z każdym postem byliśmy coraz bardziej przekonani, że to jest właśnie TO...niestety byliśmy też coraz bardziej nieostrożni:(. I cholera ponownie powieliliśmy tragiczny w skutkach schemat:O ...ona zapomniała wejść tego dnia na topik o harmonecie, ja nie założyłem rękawiczek na dłonie i co tu dużo pisać...WPADLIŚMY! I tak narodził sie ten topik-jest mały, pryszczaty i ciągle wrzeszczy, ale cóż kocham go bo jest mój. Niestety są złe, bezwzględne istoty, które chcą zabrać moje maleństwo....znane są pod pozornie niewinną nazwą MODERACJA. Nazwa niewinna czyny już niestety nie....te potwory każdego dnia kasują dziesiątki małych topików nie pozwalając im się rozwinąć, dojrzeć ......docenić uroki foruma. Czy tak musi dalej być? Czy mojemu maleństwu nigdy nie będzie dane krzyknąć \"Klocek ci na klatę gupi chuju \":D:P

urocze, jestes taki czuly, pamietaj ze jest jeszcze postinor :classic_cool: 🖐️

uroczy ja uroczy topik;) boski na Postinor za późno....topik już jest i się rozwija;) jemu jemu;) kobiety nie zabezpieczają się rękawiczkami:O

Gość dokarmiam bachora
:P

dziękuję za wszystkie wpisy wyrażające poparcie....nawet nie wiecie ile one dla mnie znaczą:D:P a teraz idę spać... zajmijcie się bachorem;) u małego wszystkie wulgaryzmy lecą z połykiem więc chyba nie powinno byc problemu

obawiam sie stary, ze postinor moze przyjsc w nocy albo z rana bardzo niespodziewanie i niezaleznie od rodzicow ;)

Gość hehhehehehehehehe
:D 🌼

Gość działa tylko 48 h wiec jak
tyle przetrwa...

Gość ametria
Dobre:D:classic_cool:

Gość mam nadzieję że nie
z posłem samobrony

Gość still alive

Gość qwddeqwed
maleństwo najwyżej poleży na półce w szafce ze starymi tematami, ale da się wskrzesić jako kiepska, samozwańcza matka chrzestna, w pomarańczowym niby-nicku, może pomogę w jego utrzymaniu

Gość qwddeqwed
nieprawdaż? słodki pomiot forum z dumą samozwańczej matki chrzestnej obserwuję jego rozwój, jeśli przypadkiem sobie przypomnę ;>

Gość hyhre
znowu płacze że spada ciiiiiii, już dobrze

dzięki za dokarmianie:P nie wiem czy to wpływ matki chrzestnej, kręcących się czarnych charakterów, serwowanej wódki przez niektóre znające gusta forumowych niemowlaków ciotki, czy po prostu opatrzności boskiej ale mały powiedział pierwsze słowo....nie do końca zrozumiałe, ale brzmiało to mniej więcej tak- \"maaa maaa MAAANAL\" ...hmmm trochę do dupy jak na pierwszy wyraz ale;)

Gość acdcsca
up up up (podrzucanie potworka) ups, prawie się wyrzygał

Gość Lisette.
Myslę, ze nie zabiją, bo jest tak wspaniały, ze słow brak. Uchachałam sie. Ja osobiście mogę być jego 1-szą lub n-tą matką chrzestną, mam wejście u Rydzyka i wielu tam jeszcze, a jak Ci sie to nie spodoba, to moge byc opiekunką. Miłego.