Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie nad

Obrączki

Polecane posty

Gość zastanawiam sie nad

jesli noszę np srebrne kolczyki to czy to siebedzie gryzlo ze zlota obraczka? doradzcie bo juz sama nie wiem

Gość będzie się gryzło
dlatego kup z białego złota, które jest i ładniejsze i elegansze, a wcale nie drozsze :)

Gość zastanawiam sie nad
tak :) ale wolalabym jednak z zoltego,bardziej tradycyjne

Gość gusta są różne
dla mnie z bialego zlota wcale nie są łade. a odnośnie gryzienia się,cóż kiedyś wiedzialam że nie miesza się metali i dalej nie mieszam-nosze albo to albo to, ale spotkalam się z opinia że teraz wszystko jest dozwolone-taka podobno moda.

Gość zastanawiam sie nad
:) mi sie wlasnie wydaje ze np jak kolczyki to ze tak powiem dlaeko od palca z obraczka i sie tak bardzo w oczy nie rzuca.

dokladnie najwazniejsze zeby si enie gryzlo na dloni np npiercioneksrebrny a obraczka zlota ale kolczyki moga byc inne oczywiscie byleby nie w dniu slubu moja kolezanka nie lubi zlota wiec nosi tylko srebro ale obraczke ma złota no i pierscionek zareczynowy tez a poza tym nosi srebro i coraz wiecej osob tak robi pozdrawiam

Gość i tyle
najwazniejsze jest aby małzenstwo było udane a obraczki to najmniejszy problem ale macie o czym konwersowac haha

----->i tyle tak jest, obrączki, kredyt na wesele, limuzyny, 1000 osób na weselu, a za pół roku: zdradził(a), zostawił(a), nienawidze go(jej)... hehehe

A może kupicie obrączki z białego i żółtego złota? Takie dwukolorowe są naprawdę pięknę i mają ciekawe wzory. Wtedy nie będziesz miała problemu z doborem biżuterii.

Gość zastanawiam sie nad
beda cale z zoltego zlota,juz zdecydowalismy :) A innych pierscionkow nie nosze wiec nie bedzie sie nic gryzlo