Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machomen

NA KOGO LECĄ KOBIETY ????????????????????????????

Polecane posty

Gość machomen

Brutalna prawda jest taka, że w większości przypadków to kobiety wybierają mężczyzn, którym pozwolą się poderwać... Ale odwieczną zagadką nieskutecznych podrywaczy było to, jakimi zasadami kobiety kierują się przy wyborze takiego delikwenta. Po przeczytaniu poniższego tekstu wszystko dla Ciebie stanie się jasne! Jeżeli jesteś normalnym facetem i podoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego gościa, co umie grać na gitarze. Jeżeli umiesz grać na gitarze i popodoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego gościa, który pakuje na siłowni, Jeżeli umiesz grać na gitarze i pakujesz na siłowni i podoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego gościa, który jeździ konno. Jeżeli umiesz grać na gitarze, pakujesz na siłowni i jeździsz konno i podoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego gościa, który jest niezłym tancerzem. Jeżeli umiesz grać na gitarze, pakujesz na siłowni, jeździsz konno i jesteś niezłym tancerzem i podoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego gościa, który ćwiczy Capoeira. Jeżeli umiesz grać na gitarze, pakujesz na siłowni, jeździsz konno, jesteś niezłym tancerzem i ćwiczysz Capoeira i podoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego gościa, który studiuje fizykę. (...) (...) (...) (...) (...) Jeżeli umiesz grać na gitarze, pakujesz na siłowni, jeździsz konno, jesteś niezłym tancerzem i ćwiczysz Capoeira, masz doktorat z fizyki, a także z 20 innych dziedzin, byłeś w kosmosie, potrafisz przetrwać 2 miesiące na pustyni, znasz 40 języków i potrafisz otworzyć konserwę rzęsami i podoba Ci się jakaś kobieta, ona akurat leci na tego fajtłapę, bo JEGO NIEPORADNOŚĆ JEST TAKA SŁODKA.....................................

Gość sssssssssssssssss
hahah dobreee!!!

Gość KEKSÓWKA
HEHEHEHE POWALLIŁES MNIE NA MAXA PRAWDA

machomen :) to zależy której kobiecie się spodobasz, przyznaj szczerze że Tobie też nie podobają szię WSZYSTKIE.:) ja np lubię dużych facetów, ale nie imponuje mi jak facet bierze sterydy i wygląda jak jeden wielki mięsień, ja jestem drobną kobietą więc szukam dużego opiekuna (nie żeby miał 120kg nie?) a więc przeważnie przeciieństwa się przyciągają mój drogi :) życzę powodzenia 👄

Gość maja pszczółkaaa
nie ma normalnych facetów

Gość ja mysle ze
na miotłach :P

z tej teorii wynika, że skoro wy faceci lecicie na te kobiety, które leca na kogos innego...to z kim do diaska my się teraz spotykamy? Spotykamy się z facetami, którzy \"lecą\" na nas...a jednak można...dla chcącego nie ma nic trudnego...;-P no ok...przynaję-śmieszne było

Gość mis pushupek
pierdolenie o szopenie ale fajny tekst

Gość kekakoku
porażenie

Gość szybko i bez bolu
Mowia , ze kobieta szuka w facecie podobienstwa swojego ojca. W moim przypadku na odwrot. Moj ojciec to zakala pod kazym wzgledem : len , alkoholik, niesystematyczny , za bardzo kolezenski ( rodzina duzo w tyle , na pierwszym miejscu kolesie) , balaganiarz itp. Moj maz nie pije , nic a nic , wrecz pedant, koledzy owszem ale na odleglosc, wrecz pracoholik, rodzinny , odnaszacy sie do mnie z szacunkiem, i inne zalety , ktorych moj ojciec niestety nie posiada.

Gość łylma
w twoim przypadku - to odmienny przypadek

Gość PONIEDZIAEK
na kogo leca -- chyba na co NA KASĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

Gość mykmyk
na wielkie oczy