Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Man of Valor

Ludzie po studiach bez pracy .....

Polecane posty

Gość Man of Valor
nikt nie odpisał na moje argumenty to znaczy , że się nie myliłem...

Gość kate27
przeciez ktos napisal ze politycy rowniez odpowiadaja za to ze normalny czlowiek nie chce zakladac tu firmy w tym kraju ! za to ze urzednik jest Panem i Bogiem i za nic nie odpowiada, za to ze nikomu sie nie oplaca zatrudniac i placic godnie ludziom. czytaj uwaznie swoj topik ! a co do ukladow, nie kazdy tak robi wiec nie bardzo wiem jak mozna odpowiedziec na to zgodnie z twoimi oczekiwaniami

Gość jedno jest pewne
A mianowicie: tylko dobrze zaadresowane pretensje zapewnią ciekawą i dobrze płatną pracę. Niech to wreszcie do wszystkich dotrze :D

witam:) ja rowniez jestem studentka i nawet nie licze, ze zdobede prace zaraz po studiach, dlatego mam juz w planach wyjazd za granice... Juz mam zaklepane miejsce pracy w Irlandii, tam sa wysokie zarobki... Na razie nie ma sensu wypruwac sobie zyly za 1000 zl... to nie dla mnie! Chce zarobic na mieszaknie... moze auto... tam jest inny standart zycia! Pozdrawiam

Gość fryzjer
a ja szukam kucharza po studiach może być po polibudzie ..........w ostateczności po ekonomii ........... przyjmę nawet doktoranta byle z kucharskim talentem ................:D

Gość fryzjer
to nie żart wszyscy kucharze są w Anglii mam nadzieję na wypromowanie gwiazdy z ...... dyplomem ................. dom zbudował mi ukraiński astronom z doktoratem czemu nie szukać naszej, podobnej, GWIAZDY?