Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDENTKA ZE SLASKA.

WYRYWANIE ZEBOW 8 W KRAKOWIE-JAKIEGO CHIRURGA SZCZEKOWEGO POLECACIE?

Polecane posty

Gość STUDENTKA ZE SLASKA.

Witam!studiuje w Krakowie i tutaj prtzyszlo mi wyrywac dwie dolne 8 ze skierowaniem/ oczywiscie nie znam jakiegos dobrego dentysty szczekowego. poleccie mi wiecdo kogo moge isc z czystym srcem ze nie spartoli mi roboty... Dziekuje z gory. ps. czy w SCANMEDZIE w Kraku sa dobrzy fachowcy jesli chodzi o wyrywania, itd?

Gość też szukam
tak sie składa dentystę i nie wiem słyszałam o Losterze ale nie wiem jak robi dobrze, źle? PAN LOSTER ....nie mam żadnego skierowania..

Gość też szukam
Bartłomiej Loster może ktoś coś słyszał?

Polecam Ci gorąco dr Jacka Skoczowskiego . Jest chirurgiem szczękowym i jest ZNAKOMITYM stomatologiem ! A poza tym - jest wesoły, nie wiem, jak dla Ciebie, ale dla mnie to ma znaczenie:) Gertrudy 8. Podaję Ci nr do gabinetu: 012/411-87-50 dzwoń po 14.00

Gość a ja to robilam
w przychodni na montelupich. to jest przychodnia collegium meduicum - tam sie ucza studenci, ale pod nadzorem najlepszych fachowcow i to fachowcy rwa, studenci tylko patrza. najwieksza zaleta - za darmo. trzeba tylko miec skierowanie do chirurcha stomatologa od zwyklego dentysty i miec papierek, ze sie jest ubezpieczonym. moj zab byl dosc skomplikowany do rwania, bo wyrosl za lukiem, istnialo podejrzenie, ze kanal zebowy jest polaczony z zatoka przynosowa i do tego byl stan zapalny dosc duzy, ale wszystko poszlo jak po masle i bylam super zadowolona.

Gość STUDENTKA ZE SLASKA
HEJ a mnie welasnie chodzi zeby bylo za free ,bo mam skierowanie a u tego pana Skoczowskiego trzeba placic za wyrywanie?

Gość studentka ze saska
[posmnossze