Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

prezent na 25ta rocznice slubu dla rodzicow

Polecane posty

wymyslilysmy z siostra, ze bedzie to wycieczka zagraniczna. obie jeszcze sie uczymy, ja troche dorabiam i powiedzmy w rok moze odlozyc 5000 bo nie mam innych potrzeb. pozatym rodzice cale zycie sie poswiecali dla nas wiec raz my mozemy. no i tu takie pytanie. oczywiscie taniej bedzie jesli sobie zamowimy bilety lotnicze same, hotele itd, ale rodzice nie znaja nawet angielskiego wiec nie pojda zwiedzac zbyt duzo. macie jakies pomysly? a moze lepiej tydzien w jakims hotelu SPA, odnowa biologiczna i podobne, ale w polsce?

troche drogi ;) ale wlasciwie to jeszcze nie wiem. moze chorwacja albo bulgaria. sa znacznie tansze a i rodzice jakos te wschodnie jezyki znaja ale o tym spa pomysle. dzieki w kazdym razie.

Gość Istnieją
jeszcze wycieczki z przewodnikiem - wtedy nieznajomość języka nie jest taka straszna, bo się jest w większej grupie i ma się opiekuna w postaci pilota grupy... Sama byłam kilkakrotnie na takich wycieczkach - zwiedziłam Włochy, Francję, Grecję. Polecam.

No wykupienie jakichś wczasów w hotelu jest super pomysłem na rocznice ślubu! Ja z moją siostrą w tym roku zafundowałyśmy rodzicom z tej właśnie okazji weekend w hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. W hotelu tym maja bardzo fajne SPA, z którego rodzice oboje tez korzystali i wrócili bardzo wypoczęci i zadowoleni:)

Gość omk
polecam prezenty: serwis obiadowy zegar stojacy srebrna ramke ze zdjeciem rodzicow wygrawerowana zyczeniami patere