Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___pytalska_

czy podczas brania pigulek duzo sie tyje?

Polecane posty

Gość ___pytalska_

prosze o Wasze odpowiedzi

wcale. Oczywiście jeśli chodzi ci o odpowiednio dobrane przez lekarza tabletki antykoncepcyjne

Gość Macro
ja nie przytyłam wcale.Tycie świadczy o źle dobranych tabletkach.

Gość yahellllya
Ja tez nie przytylam, a bralam przez kilka lat i nawet zmienialam na inne (z wlasnego wyboru i po konsulatcji z ginekologiem)

Ja stosuję obecnie plasterki, na początku troszkę przytyłam ale teraz już wszystko ok, wróciłam do normalnej wagi:) Podobnie zresztą było z tabletkami, przytyłam wtedy kolo dwóch kilo, ale po dwóch, trzech opakowaniach wszystko wróciło do normy:) Organizm musi się po prostu przyzwyczaić:) Pozdrawiam!

Gość bettkka
ja wcale nie przytylam. wydaje mi sie ze to nawt kozystnie na mnie wplynelo bo okres byl niebolesny i nie mialam takich objawow PMS ktore u mnie objawiaja sie wiekszym apetytem. po odstawieniu tabletek popsula mi sie troche cera ale tylko przez kilka miesiecy mialam problemy z krostkami.

Gość meheret
przy logeście schudłam 3 kg w pierwszym miesiacu zażywania, ponadto cera (mam skłonność do trądziku) poprawiła mi się znacznie. Szczerze nie znam nikogo kto faktycznie by przytył, jedynie o takich przypadkach słyszałam.

Gość przez rok czasu brałam Diane
i przytyłam 5 kg ;( a jadłam tyle samo co wcześniej! do tego nabawiłam się celulitu! Juz od 3 mieisięcy nie biore tabletek a za to intensywnie ćwicze i waga wróciła do poprzedniego stanu :D a i celulitu tez nie mam :D Wydaje mi sie jednak, że miałam źle dobrane tabsy bo oprucz tycia miałam jeszcze kilka skutków ubocznych :O

Gość pszczolka z listopada
hi hi ja przytyłam 3 kg le to chyba dlatego ze miałam przemozna ochote na ser(kilo dzinnie), okazało ze brakuje mi kilku witamin teraz je biore i schudłm juz 1,5 kg niestety pojawił sie celulit ale walcze z nim moze to przsto ze przytyłam