Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komóreczka_1

komórkowe blebleble

Polecane posty

Gość komóreczka_1

Czesto wracam z pracy tzw. minibusem. I jakos tak jest ( nie wiem czy to przypadek) , że ktos całą drogę potrafi przegadać przez komórkę.Ja też lubię rozmawiać ale wiecie co śmieszy mnie jak ktos kto siedzi koło mnie "częstuje " wszystkich wracających do domu z pracy ploteczkami. Kiedyś jechałam z babką która całą droge przgadała począwszy od pogody, przez co na obiad, a gdzie idzie dziś wieczorem , jaki samochód kupili znajomi. Ostatnio rozwaliła mnie kobita która się umówiła zaraz po pracy z przyjaciółką a że ta juz na nią czekała pod domem to całą drogę z nią plotkowała zeby jej się chyba nie nudziło na deszczu. Nie jestem jakaś niedzisiejsza ale mnie osbiście krępowałoby jak wszyscy obok słuchaliby o co wczoraj pożarłam się z mężem.

Gość szit
a ty nie masz większych problemów :o

a mnie śmieszy jak jakaś laska udaje, ze przez telefon rozmawia i trzyma go przy uchu coś tam nawijając a tu nagle jej tel dzwonic zaczyna hahahhaha pewnie nie wie jak się dzwonki wyłacza :P :D :D ale szpan musi być :P albo jak ktoś wsiada do autobusu to od razu komórkę wyciąga i albo sms wysyła albo gra ale komóra na widoku musowo :D

moim zdaniem to nie o rozmowę chodzi a o próbę izolacji od otoczenia - komórka, gazeta, ciemne okulary, walkmen (sorry - odtwarzacz mp3 ;) ) Nie potrafimy patrzeć innym w oczy, trochę to smutne... dziś jechałam autobusem i uśmiechałam się do wszystkich - bo fajny dzień, bo to już środek tygodnia i do weekendu niedaleko, bo dostałam miłego esa rano - i wiecie co?? nawet jedna osoba nie odpowiedziała mi uśmiechem :(