Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś18

Co lepsze podkład w płynie czy w kompakcie???????

Polecane posty

Gość Moniś18

Zastanawiam sie nad kupnem podkładu i nie wiem jaki wybrac w płynie czy w kompakcie i nie wiem z jakiej firmy. Mam cerę troszkę problemowa .PomózcIe

Gość Gold87
Zecydowanie lepszy jest podkład w płynie gdyz ma lzejsza konsystencje niez ten w kompakcie który to bardziej zanieczyszcza pory.. Ogólnie polecam byś używała podkładów przeznaczonych do cery z problemami.. lub tych beztłuszczowych.. ja polecam osobioście podkład Lirene Matt.. jest naprawde świetny a niewiele kosztuje.. pozdrawiam i mam nadzieje, że pomogłamn .. ;)

Gość fsefesfefe
dla mnie jest dobry w podkladzie,Maybelline Matt mousse delikatny i dobrzze sie rozprowdza,ale nie jest dobry dla cere ktora jest sucha,ma jakies skorki itp

w płynie daje bardziej naturalny efekt, w kompakcie bardziej kryjący, ale może być widoczny na twarzy.

Gość Nooo taaaaak
Przy cerze z problemami w zadnym wypadku nie wolno uzywac podkladow sypkich ani w kamieniu. Tylko w plynie beztluszczowe, bezzapachowe i nie powodujace tworzenia sie zaskornikow. Polecam Revlon Colorstay. Nie jest najtanszy, ale dobry, wydajny, a skora wyglada pieknie, jak z filmow;)

Co ty piszesz dziewczyno!Jak nie mozna uzywac pudrow sypkich i w kamieniu?????Wlasnie ze najlepiej jest uzywac takich pudrow!

Gość Nooo taaaaak
Nie jest prawca co Ty piszesz. Takie pudry przesuszaja skore. NIE WOLNO POD ZADNYM POZOREM TAKICH PUDROW UZYWAC PRZY PROBLEMOWEJ SKORZE!!!

Gość przy problemowej skorze
lepiej w ogole nie uzywac pudrow! wszystkie zatykaja pory! jak juz to tylko cos lekkiego dla zamtowienia np manhattan w kompkacie,odrobinka na gabeczke zeby zmatowic nos czy czolo!

Gość Nooo taaaaak
Dokladnie tak. Najlepiej wcale, ale jesli juz to w plynie i najlepiej polecaja dermatolodzy Effaclar z apteki, ale Revlon tez nie powoduje zaskornikow i jest bardzo lekki i dobry - sama uzywam wiec wiem. Nie zwekszaja mis ie zaskorniki ani nic takiego. Koniecznie pod puder klasc jakis krem nawilzajacy, Nivea Visage polecam albo super jest Loreal Happyderm.

ale pytanie założycielki wątku nie dotyczyło pudrów, tylko PODKŁADÓW w płynie i w kompakcie. podkład w kompakcie to nie to samo, co puder w kamieniu.

Podkład tylko w płynie. Nie tworzy na buzi efektu \"maski\" odcinającej się pod brodą, jest lekki i nie obciąża aż tak bardzo skóry. Poza tym długo się utrzymuje i nie osypuje. Polecam.

Gość gość
kV9TEmKnNr1egTVSNob042Ap