Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z nadwagą

czy ktoś dość sławny może zwrócić uwagę na dziewczynę,która nie jest szczupła???

Polecane posty

Gość panna z nadwagą

Witam. Bardzo chciałabym się tego dowiedzieć.Poznałam niedawno pewnego chłopaczka.Gra w moim mieście w piłkę i jest obcokrajowcem.Dzwonił parę razy i chciał się umówić.Dzisiaj też-ja jednak się waham,ponieważ mam lekką nadwagę.Oczywiście spotkaliśmy się kilka razy ale zawsze w nieco większym gronie.Dziś jednak chce ze mną wyjśc tylko we dwoje.Mam 25 lat o on 28 i wiem,że w tym wieku faceci patrzą się na figurę.Boję się,że on mnie zwodzi,że chce zobaczyć,czy na niego polecę...:( Umówić się z Nim? Tak bardzo boję się odrzucenia :(

Gość jajka ugotowac na twardo
boze jaka ty glupia jestes. nie nie umawiaj sie z nikim, bo masz nadwage!

Gość chłopaczka poznała
:O

Gość SzansanaSukces
Jak nie pójdziesz to będziesz tego żałować....Idz :-) Skoro chce się z tobą spotkać to znaczy, że mu się podobasz. Nie kazdy facet lubi chude :-)

Gość moim zdaniem powinnaś
pójść z nim na basen :P

kochana panno z nadwaga:) ilu mezczyzn-tyle gustow:) jestes w jego typie:) idz,baw sie dobrze:):):) i badz pogodna dziewczyna:) wyrzuc z pamieci slowo \"nadwaga\" powodzenia!!!:)

Gość na odwrot
no jasne , przeciez to on sie chce umowic,Jak moglas w ogole odmowić , troche wiecej wiary w siebie.:-)

Gość panna z nadwagą
No dobrze to pójdę :) Choć bardzo się boję...Macie rację muszę zacząć wychodzić gdzieś z domu.Już prawie rok nigdzie na randce nie byłam :(

Gość dokładnie tak
Idx,oczywiscie:).Widocznie jesteś dla niego atrakcyjna:),nie każdy facet lubi chudzielce

Gość maaaalalalaala
cos mi pachnie to prowokacja :P

Gość eeep
No pewnie ze idz - tylko nie popadaj w ulude ...

Gość panna z nadwagą
enough- bardzo Ci dziękuję za miłe słowa.Jestem bardzo pogodna.Wiele osób mówi mi,że mam fajny charakter i jestem ładna..a nad ciałkiem pracuję,choć ostanio jest mi trudno,ponieważ miałam wypadek i biorę leki :(

Gość panna z nadwagą
jeb-dziękuję jak wrócę to napiszę.Na brak ciuchów nie narzekam,więc coś się znajdzie :) To nie jest prowokacja!!!! Po prostu pytam o radę.

Gość przesadzasz
ile wazysz przy jakim wzroście?

ech dziewczyno uwierz w siebie... co przes swoje komplexy itd..chcesz przegapic szanse na ciekawy zwiazek? ja mam jeszcze gorzej tzn.mam nosową wade wymowy cos a\'la senyszynowa i jestem z tym pogodzona...choc rzeczywiscie moze to wielu osobnikow ode mnie odrzucac;P a na randke idz, po co masz zalowac. ;)

niuńka przeciez cie zaprosil to chyba musisz mu sie podobac a nie jest to jakas randka w ciemno nie kazdy facet musi lubiec chude panny a jezeli podejrzewasz ze chce cie tylko zaciagnac do lozka /jezeli oczywiscie nie chcesz/ powiesz kiedy indziej i sie pozegnasz ale chyba troche przesadzasz milej zabawy

Gość faczo
brzydza mnie grube dziewczyny

Gość jojojojo
w ogole nie przejmuj sie nadwaga, jesli zaproponowal spotkanie to znaczy ze jest zainteresowany, chce Cie blizej poznac, jak mialam nadwage wydawalo mi sie ze nikt sie we mnie nie zakocha i pewnego dnia zauwazylam ze zwrocil na mnie uwage pewien facet, nawet sie nie spodziewalam, teraz gdy jestem szcupla przestal sie mna interesowac, heh takie zycie :(

Gość jjjjjjjjja
faczo a nas kretyni z przecinkiem miedzy nogami

Gość frygowata
czyli on jest czarny, tak? No to ładnie!

a ja dzis scinalam w autobsue fajnego koelsia..w koncu nie wytrzymal i sie usmiechnal do mnie :D a potem jak wysiadl to jeszcz eprzez chwile sam sie gapil i mial sloooodki usmieszek..ach...lubie wwas mezczyzni :D co z tego ze ejstem pulchna..prziecez zamkne sie w 4 scianach jak autorka, bo mam nadwgae i nie moge sie z nikim umawiac,prawda:)

panna z nadwagą, dlaczego uważasz że twój wybranek jest sławny??? możessz go opisać?? my dziewczyny lubimy piłkarzy pleaseee;)

ja nie lubie : jeden zmojego lo chdozil ciagle z opaska na wlosach i przetluszczona fryzura...bleeee... a ze slawny, moze dlatego ze gra w jakiejs wiekszej druzenie.. bo jakos slawny to kojarzy mi sie z mediami....

Ja mam taka sąsiadke ma teraz 55 lat od 10 lat z domu niewyszła najpier się wstydziła swojej tuszy , później przestała z domu wychodzić , az teraz waży 3 razy więcej i steka jak głupia i chodzi jak pingwin . Nie marnuj życia umów się

Gość panna z nadwagą
Witam wszystkich. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi,które podniosły mnie na duchu. Miałam opisać wszystko więc tak: Wybrałam z szafy ciuchy,w których czułam się i wyglądałam najlepiej,delikatny makijaż oczu i lekkie rumieńce :) Poszłam w umówione miejsce.Było bardzo miło..dużo się śmialiśmy i rozmawialiśmy.Po jego zachowaniu wynikałao,że jest zainteresowany dalszą znajomością :).Patrzył na mnie jak na normalną dziewczynę i złapał mnie za rękę :) Ech naprawdę Wam bardzo dziękuję,ponieważ mogłam rzeczywiście przegapić fajną znajomość. Nie chcę się chwalić, ale mam ładną twarz,duże oczy i ładny uśmieh z białymi zębami.Tylko te kilogramy.Pracuję jednak nad sobą.Przy wzroście 172 cm ważę 68 kg.Dużo...Chciałabym tak do 55 chociaż zbić. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie groosię :)

Gość panna z nadwagą
acha i jeszcze jedno! Jesteśmy umówieni na piątek :)

Gość wyrucha cie i zostawi
:P

Gość Normalny_facet
172cm i 68kg to nie jest zle:) Masz lekka nadwage. Nie porownuj sie do tych tyczek koscistych bo one sa nienaturalne. Ja mialem kobietke ktora nadal kocham, tez ma nadwage, ale mi to nie przeszkadza, bo nie to jest najwazniejsze. Niestey mnie zdradzila dla jakis dziwacznych idealow... Zycze szczescia!

Gość parafraza
dla Ideałów Cię zdradziła?