Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z nadwagą

czy ktoś dość sławny może zwrócić uwagę na dziewczynę,która nie jest szczupła???

Polecane posty

Gość Normalny_facet
zdradziala mnie bo wg. mniej nie prowadzilismy powaznych rozmow, choc nie moge sie z tym do konca zgodzic. zdradzila mnei bo ma kolege ktory tez mial problemy w zwiazku i z nim to sie tak fajnie gadalo. bo faktycznie fajnie sie gada z kims o wspolnym problemie. Oprocz tego to dziewczyna idealistka, musi ze wssytko to w zyciu bedzie tak jak to sobie wymazyla bedac mala dziewczynka. A to przeicez nie tak, zycie to sztuka kompromisow i kazdy powinien cos z Siebie dac... No i sie zauroczyla w nim i nie wie kogo wybrac. po 4 latach zwiazku kutfa! nie dam za wygrana!

ja pierdole..masz 172 cm i 68 kg i ty dramatyzujesz? soryy..ale ludzie maja nwaprde gorsze problemy..moglabys nie ironizowac?? amant....jednak sie uratowales :D lol

Gość Nivis
Boshe, masz 68kg przy wzroscie 172 i mowisz, ze to nadwaga przez ktora wstydzisz sie wyjsc z domu???Ty chyba jestes nienormalna!! Ja waze 61kg przy wzroscie 161 i nie uwazam, ze mam nadwage. Wskaznik BMI mam w normie, a ze chcialabym byc troche chudsza to juz inna kewstia. Ale niektore dziewczyny sa porypane, Boshe

Gość Danielwyzbyty pragnien
kobieto ty nie masz nadwagi twoj wskaznik BMI jest prawidlowy. nie masz nawet najmniejszej nadwagi.. Proponuję terapię u psychologa

chciala zwrocic na siebie uwage...boze zal mi ciebie.... rozumiem..wazyc przy 172 cm 99 kg ;/ ja mam 167 cm i waze 70 i ja moge powiedizec, ze mam nadwage...ale bez przesady;/ nie zamknelabym ise z tego powodu w domu;/

Gość Nivis
groosia, popieram. Tez nie waze najmniej przy moim wzroscie, ale zeby mowic o nadwadze i wstydzi sie wyjsc z domu??

wiesz...pewnie chodzi tu o cos innego..ze presja optoczenia dzialala na nia niepokojaco...ja tam na to sram...bo jezlei zamkne sie w domu to juz calkiem sport zginie w moim slowniku..i dopiero sie kg przykleja do cialka :D