Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe jak to się robi

kwiatek ?

Polecane posty

witajcie, zauważyłam, że paru moich znajomych ma w opisie na gadu-gadu takie jakby obrazki złożone z kresek, kropek, itd. wiem, że można je od nich skopiować (kopiuj opis do schowka) i potem wkleić, dzięki temu mam już dwa takie... ale spodobały mi się i chciałabym więcej... skąd je się bierze??? szukałam w google, ale wychodziły tylko takie poziome w jednej linijce, a mi chodzi o takie duże, np. żyrafa, czy kwiatek... jak je zrobić???

a oberwę, jak pomarudzę jeszcze raz? :-) bo jak ja je wklejam do okienka na opis, to wychodzi tylko górna pierwsza linijka...... tam jest opcja pobierz ten opis, ale boję się w nią kliknąć, bo nie wiem, co dalej zrobić wybaczcie głupotę, ale nie jestem najmłodsza i nie znam się zupełnie na tych wszystkich nowoczesnych bajerach :-) możesz mi to wytłumaczyć tak łopatologicznie, dla bab ;-) proszę......

spróbowałam!!! pojawia się okienko - czy chcesz otworzyć plik, klikam, że tak, a tam się otwiera coś dziwnego..... help :-(

te pliki d pobrania są spakowane, nie możesz ich tak otwierać tylko masz je pobrać a potem rozpakować WinRarem. Jeśli chcesz samodzielnie zrobić taki opis to na zakończenie każdej linijki trzeba wstawiać enter w niektórych programach, w innych znak specjalny jakiś, a czasem /n :)

dziękuję bardzo za pomoc! zaraz popróbuję! :-)

Gość ooooooooooo............
,;'(.) (.)'; ;';. (oo) .;'; (;;' (____)';;) '';:;.,'---',.;;