Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumery

Najtrwalsze perfumy jakie miałyście - dziewczyny wpisujcie!!!

Polecane posty

Gość gośćja2840
Gdy czytam niektóre wpisy o tych, rzekomo godnych polecenia zapachach, to przyprawia mnie o zawrót głowy ich ilość, śmiać się chce, przecież, ta ilość i różnorodność jest tak duża, że można z nich skomponować niezłą perfumerię, to najlepiej świadczy o tym, że na każdym człowieku ładnie pachną inne perfumy, więc może lepiej wybrać się do prawdziwej perfumerii i wypróbować pachnidła na własnej skórze? :-)

Gość gość
Najdłużej na mnie trzymają się odpowiedniki perfum ;P nie wiem dlaczego i jaki mają skład ale te z zapachowiec.pl są po prostu świetne

Gość gośćskrupulatna20
Chloe Chloe EDP; zapach idealny pod każdym względem.

Gość Iza4587
To prawda- chloe trzyma bardzo długo,a drugim moim ulubionym jest la vie est belle. Te 2 zapachy zawsze zamawiam ze strony www.zapachowiec.pl

Gość gość
Mnie akurat Chloe, czy Coco Madmoiselle nie przypadły do gustu. Ja bardziej lubię słodkie zapachy np. Dolce Vita diora, pret'aporter N. Campbell, czy Good Girl Herrery i moje ostatnie odkrycie Intimatley Yours woman D>Bekhama. Albo zdecydowanie "świeżaki" typu Green Tea -E. Arden, Echo Davidoffa. Prawdą jest też, że na każdym człowieku perfumy pachną inaczej, bo inaczej reagują na zapach i ph naszej skóry, dlatego ja, nauczona już, zanim kupię dużą butelkę jakichś perfum, najpierw kupuję próbkę i takie perfumy noszę przez cały dzień i wtedy wiem jak na mnie "rozwija" się dany zapach i jak długo dane pefrumy na mnie pachną. Osobiście nie lubię, jak perfumy czuć bardzo długo. Nie jestem wierna jednemu zapachowi, nawet codziennie je zmieniam, poza tym wiadomo,że do pracy użyję innego zapachu niż na zabawę taneczną. Osobiście też nie perfumuję apaszek, szalików, czy sweterków. Perfumy nanoszę tylko i wyłącznie na skórę.

Gość gość
Szukałam odpowiedników oryginalnych perfum w dobrej cenie a przy tym trwałych. I po wielu poszukiwaniach znalazłam. Takie właśnie perfumy znalazłam na galeriazapachow.pl. Kupuję od około roku i nigdy się nie zawiodłam. Są godne uwagi i polecenia ;)