Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robićć

Co zrobić kiedy przez cały okres młodości nie pojawia się książę z bajki ??

Polecane posty

Gość co robićć

Z przykrością muszę stwierdzić że przez te wszystkie najlepsze lata mojego życia nie pojawił się nikt kto by mnie naprawdę kochał i jednocześnie byłabym w nim zakochana po uszy. Powoli przestaję wierzyć w marzenia. Z roku na rok przychodzi coraz większe zobojętnienie... i jakiś taki ból w środku że coś mnie ominęło w życiu, coś wspaniałego, co mi się przecież należało, że to nie tak miało być. I tu pytanie. Czy unosić się dalej ideałami i czekać w samotności ? (w sumie to już nawet nie wiadomo na co, chyba tylko na dalszy upływ lat a w końcu na starość) Czy ułożyć sobie życie z kimś miłym, odpowiedzialnym, ale niekoniecznie byłaby w tym miłość, a jesli nawet byłaby w tym jakaś miłość to na pewno nie taka oszałamiająca jak z tych marzeń, tylko taka zwyczajna, spokojna bardziej porównywana do przywiazania i przyjaźni ?

Gość czekaj dalej
:O

Gość el mahiko
idz pan w ch...z takim zartem co ty na wiezy na tego prince polo czekasz czy jak wyjdz do ludzi i poszukaj wtedy moze cos znajdziesz a nie siedzisz na dupie i czekasz az sam przyjdzie masakra

Gość Ksionżę
Nie miałem czasu

Gość Ksiądz z bajki
alez ja tu jestem, dziecko

dla kobiet materialnych książe oznacza faceta z kaśa by ona nie musiała pracować tylko leżec i pachnieć jak to Alka miała w zwyczaju

Gość co robićć
"idz pan w ch...z takim zartem co ty na wiezy na tego prince polo czekasz czy jak wyjdz do ludzi i poszukaj wtedy moze cos znajdziesz a nie siedzisz na dupie i czekasz az sam przyjdzie masakra" a kto powiedział że tylko siedziałam na wieży. Czekałam jednocześnie szukając go, na tyle na ile to było możliwe. Co miałam wyjechać do Chin go szukać ?

Gość czincia
Nie trac nadzieji,moze to cie pocieszy ,ze moj wujek ma 58 lat i znalazl sobie kobiete....rodzinka jest zszokowana,bo to taki spokojny facet i raczej pisana mu byla samotnosc...

Gość no kochana
to jak ty na księcia z bajki czekasz, to ja się nie dziwię, że on się nie zjawia :P takie rzeczy to tylko w bajkach :P a na poważnie - spokojnie, spokojnie. warto czekać, ale oczywiście nie bezczynnie :) spotykaj się z ludźmi, poznawaj nowych. a może nawet wśród tych, których znasz (mniej lub więcej) jest ktoś taki ...? :) powodzenia

Gość po emeryturze tez
:) zawsze jest czas na milosc :)