Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama

ZROBCIE COS ZE SOBA!!!

Polecane posty

Gość tez mama
przypomina mi to szkołe podstawowa(krece glowoa z niedowierzaniem) Gdzie najwazniejsza byla asymilacja z grupom.Nie wazne czy sie mialo swoje zdanie czy nie -ale czulo sie sile grupy bo ktos za nami stal:) Wy mi własnie przypominacie cos takiego. Kazda z osobna -zwykla nokomu nieznajoma wirtualna osoba.Ale czujecie wyjatkowe bo juz Was grupa . No nic wszystkie z tego wynika jestescie siebie warte.Skoro zadna nie czuje ze to ani smieszne ani potrzebne no to o czym tu mozna porozmawiac? Dziewczyny dziekuje za wsparcie. Ciesze sie ze ktos tez tak mysli a nie tylko ja.Bo juz sie balam ze to norma -takie zachwanie tutaj...... A reszcie dalszej milej "zabawy"! Bo nie łudze sie ze to jakis koniec bedzie mialao. Zawsze beda nastepczynie takich jak Wy. Taki juz ten swiat. Ale nie czujcie sie wyjatkowo-bo wyjatkowe nie jestescie.Przynajmniej jak widac dla wielu wcale.

po siódme : sposób pisania tez mamy_ i olinka_ bardzo podobny :D znacie sie dziewczyny ? :)

Gość
jak sie cos komus nie podoba to w prawym gornym rogu monitora jest taki znaczek X wystarczy na niego kliknac i problem znika!!!!!!!!!!!

AcHa:) Jak miło ze mnie poczytujesz:):)cieszę sie naprawde! Mamy nie znam.A szkoda. Też mama -Pozdrawiam! I masz racje Acha nie wygrasz z tłumem.Ale powalczyć warto!

olinek to ty przesadzasz;) nie jestem na kafe tylko dla dobrych rad. bo tu wiecej pytan jest. a zauwaz ze ja nic takigo nie pisze zeby mnie sie czepiac. chyba ze czepiasz sie za czestotliwosc moich wypowiedzi................ ja nie walcze ze calym swiatem jak niektorzy..... bawie sie bo jakbym miala serio traktowac swiat jak niektorzy to bylabym bardzo nudna i zestresowana.............. glupie tematy: SRAĆ mi SIE CHCE z kim mieszkacie w domu i jak wam sie układaja relacje ze współokatorami denerwuja was osoby ktore osoby ktore mimo ze to wirtualny swiat potrafia \"zaprzyjaznic\" sie w necie. a nie denerwuja was ludzie ktorzy wypytuja o zarobki o to z kim mieszkacie, gdzie mieszkacie........ net to zbiorowisko informacji...nie boicie sie pisania tak duzo o sobie..... Autorke przepraszam za odbieganie od tematu.....

Olinek_ Twój ton juz dawno stał się zaczepny .... A zarzucasz toinnym ...Troche konsekwencji laska ! net-ar ---- nie lubie tego kwadracika + iksika :D

Znajoma_ Ja tez nie walcze z całym swiatem ! Grunt to dobra zabawa ! 🌻 :D

Acha chyba za duzo mialas tu juz spiec i tak mnie odbierasz, Ze mnie bardzo pokojowa osoba jest.Moze dlatego draznia mnie te topiki pelne chamstwa.... Do nikogo nic nie mam a klotni nieznosze i zawsze czuje kiedy syskusja juz w nia wchodzi net-ar:) wtedy dobrze uzyc wlasnie tego iksika!!:D

ten topik mniaj chyba na celu zwrocenie uwagi ale na to co dzieje się na forum. ciągle sa kłotnie, obrażanie innych. wszystko mozna powiedzieć w taki sposób żeby nie obrazać i nie wyzywać. to że czasem ktos nas wkurza nie znaczy że należy go zgnoic. lubimy tylko tych co przyklaskują naszemu zdaniu? przeciez nie ale nie gnoimy swoich przyjaciól czy znajomych więc dajmy na luz i na forum. przeciez gdzies z drugiej strony jest taki sam człowiek jak my i jakie mamy prawo zdeptać? rozumiem że niektórzy wyżywaja się na forum ale może lepiej byoby gdyby dywan wytzrepali byłby pozytek przynajmniej. Net-ar zapamietałam z wypowiedzi o kobietach w ciąży bardzo niepochlebnych, jej styl wypowiedzi tez nie bardzo mi sie podoba ale jakie mam prawo wypisywac oskarżenia i wyzywac ją, przeciez jej nie znam a może w innych kwestiach zgadzałybysmy sie i moze nawet polubiłabym ją.

dokladnie tak:) To ze ktos ma zdanie takie a nie inne a mnie podnosi tym cisnienie to juz moje ryzyko. Nigdy nikomu tutaj nienaublizalam,nie ponizylam słownie nikogo choc moglabym czuc sie bezkarna...ale tego nie robie i nie bede robila. I daltego moze nierozumiem jaka w tym jest zabawa?Tzn. czy az tak mozna spasc nisko aby zabawe w tym widziec?? Moze ja cos poprostu zle rozumiem. Blondynka ze mnie to pewnie dlatego;)

olinek_ Inaczej pisałabysgdyby nagle Twoja osoba została atakowana.obrazana i mieszana z błotem ,,,,,reagowałabys czy nie ? podkreslam ze nigdy nie uzylam nawet jednego wulgarnego okreslenia ... ale nie damsobie w ksze dmuchac... charaktery sa rózne .... Własnie gdy na jakims temaci widze\" net-ar nie mam ochoty uzywac iksusia a ....takze cos napisac !:) Czy to takie dziewne ,ze mozna sie tu polubic ? To normalne ze tworza sie grupki i podgrupki ! Nie wszyscy musza sie \"kochac \"

olinek to znajdz mi temat gdzie kogos wyzwalam, gdzie bylam wulgarna, gdzie bluznilam...................... NIE ZNAJDZIESZ!!!!! a mimo wszystko dobrze sie tu bawie:)

Gość one to jednak kochaja
:O

Znajoma..przecierz nie wymieniam Cie tutaj..wiec nie czuj sie ze pisze o Tobie.Gdyby tak bylo-sorry ale uzylabym po Nicku:) Ja pisze ogolnie. No nie mowcie mi ze tutaj tego nie ma.Przecierz gdzie sie nie wejdzie tam to chamstwo az sie wylewa. Poprostu Wy przez to ze stawiacie rozne kontry same stajecie sie takim zaplonem i tam gdzie sie pojawiacie zaraz ktos was z bloetm miesza...ale to chyba dalatego ze jest Was wszedzie tak duzo. Takie mam zadnie. Ja tu czesto bywam.Mam swoje miejsca w ktorych pisze i nie czuje potrzeby wpisywania sie w kazdym temacie-moze Wy taka czujecie.Nie wiem. Ale to pozniej sie na Was samych skupia....to cale bloto. Ja bym nie chciala tej forumowej\"sławy\" w takiej formie....

Gość
olinek to znajdz mi temat gdzie kogos wyzwalam, gdzie bylam wulgarna, gdzie bluznilam..poprosze wklej mi jesli znajdziesz.......... szukaj nie znajdziesz acha znajoma

Gość
ja musze cos zrobic z meblami w pokoju synka bo sa pomaranczowe hahahahahahahah

ciekawe, czemu autorka pisze na pomarańczowo i SKĄD wie, że o każdej porze te same nicki tu siedzą? odpowiedź nasuwa się sama, prawda? Jakaś niewyżyta moralistka, czy co?

A Ty Olinek_ myslisz,ze MY o sławe \"zabiegamy \" ???? Jaaaa! Teraz to TY nie rozumiesz ! TY nie czujesz potrzeby pisania ....masz swoje miejsca ... Ja tez mam swoje miejsce .... Ale lubie \"poszwendac\"sie po kafe .... i czasami nawet komus jakas rada pomoge ! Czemu nie ? A gdy temat jest żenujacy to takze o tym napiszę.... Dlaczego mierzysz wszystkich swoja miarą ?

medal ma zawsze dwie strony. popieram zdanie mamy, ale same zobaczcie w co przerodził się ten topik - to co jest na całym forum to o co rozchodzi się ta debata. :o :O :O

Gość tez mama
Tak Ito za czyja przyczyna? Kogo tu mamy? Bez komentarza:)

Gość
MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obraziłam tu kogos??????

Poprostu jak to w zyciu czasami zasamo nazwisko ma sie \"przechlapane\" Tak i na kafe ...:O net-ar i tak Cie ufffielbiam;) /ale lizzzzzzz:O/

\"kolezanki\"sie pojawiły , wiec ja znikam zeby \"ogniskiem zapalnym\"nie byc..cU..🖐️

Gość
zmieniam meble!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dosyc tego pomaranczu!!! http://www.brwmielec.pl/oferta,capslock.xml mam te pomarancze bleeeeeeeeeeee zmienie na zielone ............... piekne ach hahah

Gość do moderatora
proszę o zablokowanie osoby "od acha". Nic na kafe nie robi poza rzucaniem wulgarnych epitetów , których nawet porządnie, bez błędów ort. napisać nie umie.

Gość
ooooo juz posprzątano dziki moder!!!!!!!!!!!!!!

Uprzedzono wczoraj, że moderator będzie kasował 20 ostatnich postów/tematów za łamanie Regulaminu. Proszę wziąć to pod uwagę. Później napiszę trochę więcej - wybaczcie, zbyt dużo się dzieje teraz na forum :/.

podniose temat bo jak widze dalej zakladanie durnych topikow idzie pelna para:):):) ehhhhh.......Gdyby głupota ludzka miala skrzydla to niektorzy juz lataliby wysoko jak gołebie!!!!