Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama

ZROBCIE COS ZE SOBA!!!

Polecane posty

No więc, zgadzam się: zróbcie coś ze sobą. A mianowicie IGNORUJCIE posty, które na odpowiedź nie zasługują. I wyrzucajcie je na Śmietnik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3356783&start=660 Moderatorom wystarczy dać sygnał na Śmietniku, np. \"post 14:20 + link do tematu\" I już. Pomarańcze skasowane (często hurtem), rozmowa toczy sie dalej . Wiem, trudne to. Ale czy dyskutujecie z kupą, w którą wdepnęłyście?.. Tak samo bezcelowe jest powiedzenie głupkowi, że jest głupi - nie zrozumie właśnie z tego powodu. A moderatorom zaoszczędziłybyście pracy (by nie musieli wykasowywać Waszych postów-odpowiedzi) i sobie sprawiłybyście frajdę, bo oczyszczanie topików sprawniej by szło. W kwestii ilości postów, topików lub nicków ograniczeń nie ma. Prawdą natomiast jest to, że częste napotykanie tych samych nicków wzbudza awersję do tychże, niezależnie od treści postów. Nie wiem dlaczego :O Czyli, podsumowując: powinny panować tu zasady \"Żyj i daj żyć innym\", \"Z idiotą się nie dyskutuje. Najpierw ściągnie Cie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem\", \"Wolność jednostki kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiej jednostki\". A już jak się do tego ustosunkujecie, zależy wyłącznie od Was. Pozdrawiam i dystansu do pewnych spraw życze :)🖐️

Pani Cenzor:) Chyle nisko czoła....:D:D:D Ohhh gdyby niektorym raz na jakis czas ktos poprostu to przypomnial... Moze Forum mialoby zupelnie inny wyglad i poziom:)

Gość olinkowa przydziobala
:D

Gość A ja widze
ze olinek posyca atmosfere poprawki zacznijmy od siebie!!!!

Gość buka poka
A mnie denerwuje, kiedy większość topików kończy się w ten sposób, że pojawia się net-ar, acha itd i zaczynają sobie wysyłaś serca, ręce i pisywać na osobiste tematy. Cholewcia, to forum publiczne. Czy nie możecie sobie pogadac na gg albo tlenie, ostatecznie przez telefon?

Gość instruktorka
Najbardziej podoba mi sie z wypowiedzi P.Cenzor "...Z idiotą się nie dyskutuje. Najpierw ściągnie Cie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem":) Nie dyskutujmy wiec głupio i na głupie tematy:)

Gość
zapomniałam o kwiaTKU 🌻

Gość sko jarze
weźcie się kobity do czytania książek dzieciom zamast siedizeć przy kompie, albo chociaż coś na drutach udziergajcie. Jakiś pożytek będzie

Gość sko jarze
wydziergaj może nie będziesz tu smrodków puszczać

Gość
o kurde zapomniałam o buzce ACHA 👄👄👄 wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Acha zachowuje sie jakby
miała z 15 lat, a Net-ar się z niej nabija, ale ona tego nie widzi.

nastolatka z przedszkola - BRAWO !!!!! pewnie,ze net-ar sie nabija ze mnie ...caaaaly czas ...od dawna ....od zawsze wladciwie...dobiero załapałas ? zostawiam smrodek ... i znikam .pojawiam się i.znikam.....

Gość tez mama
Ten topik nie mial sluzyc tym pyskowkom.... Bardzo Was prosze..... Jesli macie coś do napisania wnoszącego do tego temtu bardzo proszę...ale jeśli nie-darujcie sobie. Ciężko zrozumieć jego przekaz? :(

tez mam _ przepraszam nie bede \"pyskowała\" nich sobie obrazaja mnie na tym topiku ...moze wtedy przekaz bedzie lepszy .....🖐️

Gość Acha zachowuje sie jakby
Acha to idz lepiej do szkoły,bo pewnie zadnej konkretnej nie skończyłaś, prawda ???? Ale pewnie twoim życiowym marzeniem było złapac szybko gówniarza za męża i zrobic sobie dziecko. Załosne naprawdę.

Gość tez mama
Aha pleas..nie mozesz poprostu ignorowac takich glupich zaczepek? Boze przecierz temu komus właśnie o to dokładnie chodzi-zeby Cię denerwować,zeby Cie obrazić i sprowokować. Najlepiej ignorować takiego głupka:) nie ma z kim "dyskutować"-ze samym sobą chyba nie będzie!

Gość
Acha ????ona ma sie denerwowac?a niby kim?tz czym??????? acha! jestes dziecinka ale taka wyrosnieta Dostaniesz dowód sobsty jak skonczysz 57lat!!!!!haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a wiec jestes dzieckiem -tak jak ja --wiec jest ok lubie takie \"dzieci\"z jajami!!!!!!!!!!!

Gość
znajoma ❤️ witaj\" dziecko\"!!!!

OK ignor !!! / zobaczymy jak długo wytrzymam ;) / net-ar jest .znajoma przyszła.....no i przedszkole gotowe ! :) ale tak sobie pomyslalam .ze ... z tymi okreslaeniami dzieci - hmm ..to chyba komplementy ! my zero taktu mamy ! podzikowac powinnysmy ;) 🖐️

Gość No widzisz Acha nie umiesz
odpowiedziec na pytanie dotyczące szkoły, więc teraz piszesz ze będziesz ignorowac, co pytanie jest niewygodne, tak ???? Wstydzisz się ??

Gość
a mozie ziaspiewamy piosienke o chiincie????cio??dziefcinki?

Gość
o choincie !!!!kulcie\" ominłam\" lilelke

Gość No widzisz Acha nie umiesz
ale też bym się wstydziła na twoim miejscu napisac, ze nic w życiu nie robisz :D :O

Gość
zazdrosisz jej \"nic nie robienia\" Ja tez nic nie robie trza sie umiec ustawic! hahahaha