Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama

ZROBCIE COS ZE SOBA!!!

Polecane posty

Gość tez mama

topik ten kieruje jak apel do wszystkich "namietnych forumowiczek"ktore zawsze maja wiele do powiedzenia -nawet jak nie maja nic...... Zrobcie cos ze soba-oczywiscie pozytywnego!! Kiedy sie tu nie zagladnie wciaz te same Nicki Obojetnie czy to ranek czy wieczor...... Czy wy naprawde nie macie jakis lepszych ,przyjemniejszych zajec w zyciu tylko namietnie tu przesiadywanie i albo pseudodyskutowanie albo zakladanie kolejnych topikow ktore nie maja nic wspolnego z tym forum???? Mysle ze kazda z Was weszla tutaj kiedys po jakas rade ...pozwolcie na to innym !!! Ktos tu wchodzi pierwszy raz.O cos pyta i co??? Albo jest zaraz mieszany z blotem..albo co widzi??? Topiki fancluby,topki antyfancluby....topiki obrazajace,wylgaryzmy i inne...No chyba cos jest nie tak.......Poziom normalnie -kolonia w podstawowce...:O I to 99% to kobiety... Wyglada na to ze kobiety w naszych czasach juz siegaja ze swa kobiecoscia dna.....Bo kobiecosc to nie tylko zgrabny tylek i wielkie piersi...To takze kultura zachowania,jezyka ... A co sie tutaj dzieje? Jak tak moga sie obrazac ludzie ktorzy nawet sie nie znaja???? Najbardziej chyba udeza to ze dziwczyny ktore sa tutaj dlugo i czuja sie juz jak u siebie wdaja sie w takie "wojenki słowne" daja sie obrazac i same obrazaja.... Sa jakies grupy,kliki ktore sie wspieraja i wspolnymi silami majac satysfakcje "uzywaja "sobie na kim sie da.... Czy to przystoi robic sobie zabawe czyims kosztem????I to grupa?? A czym to sie rozni od kopania lezacego pojedynczego-chocby najgorszego z najgorszych???? Ja wiem co tu sie zaraz rozpeta.......ale tak czuje tak widze i tak pisze..... Chce wierzyc ze to forum-forum kobiet przedewszystkim ale takze mam...ze sa tutaj prawdziwe kobiety.Takie ponad to wszystko!!! A wiem ze sa!!! Pozdrawiam Was wszystkie i badzcie ponad to co wcale nie smieszna ,nie zabawna a smutne i zenujace!!!!

Gość instruktorka
ja tez sie zgadzam!!!!!

Gość instruktorka
Jak tu weszlam myslalam ze pomylilam forum:) sa tu takie co na kazdym topiku koniecznie musza cos napisac. A im glupszy tym wiecej tych wpisow.Litosci! Po co wogole te glupie topiki zakladaja? Chyba z nudow.

Gość i co dalej
bo to forum i wszyscy -nawet ci głupi ,mają prawo sie wypowiedziec:) Tak bardzo przejmujesz się netem?-moze czas zakonczyc przygode z kompem?:P

wiesz rano wpadlam na ten sam pomysl- tzn ze nie bede tu czesto zaagladac:D dzis bylam tu moze z 2 razy na chwilke:D a co do fanklubow- nie ma czegos takiego- hihihi- sa osoby ktore lubie i tam gdzie sie pojawiaja ja tez zajrzw:D ale probuje pomagac, dawac rady wszystkim(obojetnie czy lubie ta osobe, czy nie, czy znam ja czy tez nie). pozdrawiam serdecznie

Gość tez mama
Znajoma O Tobie nie pomyslalam -bo jak dla mnie to jestes po tej własciwej stronie:) Choc czesto widze Twoje posty ale przynajmniej na temat . Tez pozdrawiam

Gość instruktorka
No własnie "wypowiedziec" A nie blugac czy obrazac..Nie sadzisz ze to roznica???

zgadzam sie, to forum tematyczne, nikogo (?) nie obchodza prywatne sympatie i antypatie. Ale rozumiem, ze niektorzy zyja jedna noga w wirtualnej rzeczywistosci i potrzebuja wirtualnych wrogow i przyjaciolek moze bardziej niz prawdziwych. Zle sie czuja bez kilku klotni z nimi codziennie. Proponuje zalozenie osobnego topiku przeznaczonego tylko do tych celow :) Fancluby, antyfuncluby, wycieczki osobiste - wszystko co kochacie w jednym topiku, specjalnie dla was, o kazdej porze dnia i nocy :)

Gość instruktorka
hahah wiosenko to byloby cos:D:D:D choc nawet by tam moja wirtualna noga nie postala choby z ciekawosci bo to bagno nad bagnami... Forum jak nazwa wnosi jest dla wszystkich.. Ale jak milo jak ktos ma cos do powiedzenia MADREGO

Gość czytająca głównie
wiosenka- zgadzam się..niestety wypowiadająca się tutaj "znajoma" jest osobą, o której autorka tematu jak i ty napisałyście..zaraz zleci się acha, netar i tym podobne indywidua..żenada.. ja jestem na tym forum codziennie, właściwie prawie się nie wypowiadam, ale lubię poczytać o rozwoju maluszków, o problemach z tym związanych, forum traktuję jak kopalnię wiedzy ale niestety.. niestety widzę w kółko to samo towarzystwo, które albo sobie kadzi albo się(innych) gnoi, odbiegając od meritum tematu lub forum..:(

Wkońcu... A już myślałam, że tylko mi się wydawało, że forum przepełnione jest wścibskimi, wulgarnymi bachorami... Ale widzę, że gdzieniegdzie pojawiają się ludzie z szarymi komórkami. Dzięki za temat!

Gość tez mama
Najgorsze jest to ze One własnie sie tutaj najlepiej czuja i bawia... Tylko odswierzaja...jak jakis nowy temat to hop juz sa ....jak te sępy zeruja normalnie. Wiosno tak jak zauwazylas co ogoł interesuja jakies osobiste niuanse.Jak ja widze to kazda ma adres meilowy. Nie podoba sie cos to niech pisza do sibie obrazliwe listy i kropka.A nie tutaj.

Gość tez mama
ja poprosty wierze dziewczyny ze wiekszosc wlasnie ma takie zdanie . Ale czy to do nich nie dociera????? Przecierz nikt nikomu nie zabrania pisac,odpisywac... ale tu wciaz to samo... Do tamtego grona mozna by przylaczyc jeszce wiecej takich nickow.. Moga przyjsc i sie tu wypowiadac -dlaczego nie? Tylko co napisza? Ten wyswiechtany tekst ktorym najlepiej sie posluzyc jak nie ma sie nic innego do powiredzenia ze "Forum jest dla wszystkich" Wiec hajda !obrazac,przeklinac,upokarzac.... Nierozumiem jak z tym mozna czuc sie dobrze?

wydaje mi się że czerpią z tego świadomą satysfakcję... Ktoś przeżywa koszmar, chce przeczytać tylko kilka ciepłych słów, a zalewa go lawina oszczerstw, o tym jakim jest imbecylem. Świetnie. A najgorzej denerwuje mnie ukazywanie siebie jako ideału, co w rzeczywistości często jest jednym wielkim błędem i porażką.

Gość instruktorka
najgorsze ze ten topik zniknie zaraz gdzies na nastepnych stronach a tutaj nic sie nie zmieni:( Nie pozwolmy na to! Piszmy wszystkie ze nam sie to niepodoba.niech sie to skonczy nareszcie.

nie jestem jedna noga w tym wirualnym swiecie:) dowod: nie biore wszystkiego do siebie:) ataki na mnie zaczely sie jak zaczelam pisac ze lubie net-ar- a dlaczego??? niektorzy juz nie zwracali uwagi na to co pisze tylko kogo lubie..........hmmm fakt- pojawiam sie na glupich topikach. topiki o niczym. ale jak mam dac rade do daje. na glupie tematy glupio odpowiadam;) ja tu sie dobrze bawie, radze i otrzymuje rady:) i wedlug mnie wszystko jest ok:) a postanowienie noworoczne- mniej mnie na kafe............ nie obrazam nikgo. nie uzywam wulgaryzmow i co z tego...............i tak mozna do mnie sie przyczepic:) tez mama - fajnie ze o mnie nie pomyslalas ale gorsze jest to ze ja pomyslalam jak przeczytalam o czym piszesz;)

Andzior odbieram ze to do mnie......bo juz slyszalam ze jestem zbyt idealna................. ale to wszystko akceptacja siebie i zycia............ jestem optymistka nie mam problemow wychowawczych....uwazam ze moje metody sa ok i pisze o nich................ nianie ogladacie a jak ja napisze o swoich skutecznych metodach to na mnie najezdzaja co poniektore osoby:( nie mam wiekszych kompleksow mam cudowna rodzine super meza i nie wymyslam sobie problemow dla mnie to ze moj maz ma inne zdanie niz ja, ze moj syn czasem porozrabia, ze mlodszy nie spi w nocy 2 godziny to nie powod pisania tego na forum:) i jest forum..gdzie czytam ze jestem \"przemadzrzala\". ja sie ciesze zyciem - i to wszystko:D a jezeli mam problem w rodzinie to nie napisze tego na forum bo jestem zdania ze to nasze sprawy a nie calego swiata!!!!! To nie jest temat o mnie:) wiec koncze wywody juz:) i jeszcze raz napisze ze zgadzam sie z autoka!!!!

Znajoma tak naprawdę to nawet cię nie kojarzę zbytnio. A jeśli już chcesz wiedzieć kogo miałam na myśli to jest to osoba pod nickiem Katarina Witt. Staram się omijać szerokim łukiem, bo wystarczą mi na codzień w mojej pracy takie osoby.

Gość
tez mama------------- sama robisz tu zadymy O! sam fakt ze teraz piszesz pod pomarczowym nickiem o tym swiadczy i jest jeszcze coś charakterystycznego w twoim sposobie pisania co powoduje, ze wyrozniasz sie z tłumu

Gość tez mama
net -ar przykro mi bardzo ale pomyslilas sie w zasadzie to nie jest mi przykro:) nie robie tu zadym.Jeszce nigdy mi sie zdazylo:) Napisalam pod takim tylko z jednego powodu. Nie chce takich osob jak Ty czytac potem na topiku na ktorym pisuje. I nie chce zeby moje topikowe znajome musialy Cie tam goscic tylko dlatego ze napisalam tutaj cala prawde o takich osobach jak Ty. Widzisz Znajoma:) Oto i Twoja cala net-ar za ktora tak stajesz ... Nie zna mnie a juz wie kim jestem i ze zadymy tu robie...:) Czyli wszystko tak jak napisalam.

Ja także przylącze sie do tego co napisala mama:) A co jest najzabawniejsze?? Od razu te sępy sie zlecialy:D:D:D-jak na komende!!!! Wiedzą gdzie szukac. Tylko ze jak ktos ma troche oleju w glowie to nie daje się prowokowac mało wyszukanym ripostom czy zaczepkom. Do Znajomej. Nie rozumiem jak mozesz pisac cos takiego ze nie ma tutaj grup ktore sie razem trzymaja Ależ tutaj jest tego świetny przykład właśnie -Od razu za Toba Twoja dobra znajoma i od razu napasć słowna... No to jak to odbierać??

Gość
Widzisz Znajoma????????? hahahahah

Gość
O CO WAM CHODZI ?Jak zwykle Asiu o panie w kolorze orange jak zwykle

no coz padla moja teoria:( a tak serio- nie musze mic takiego samego zdania jak net-ar zeby ja lubic🌻 net-ar czesto sprowadza mnie na ziemie- i tak trzymaj!!!!! mi to przydalby sie kopniak za te wywody;)

W sumie zarzucacie m.in.mi ,ze niepotrzebnie biore udział w rozmowach z orangami ...daje sie prowokowac .... Chociazmacie o czym pogadac...;P A co ma na celu ten topik ? (zwrocenie na siebie uwagii ??)

ten topik ma na celu przypuszczalnie to zebyście w końcu daly sobie juz spokoj . Nudne jesteście juz :(az przykro....w kółko to samo piszecie... I po co tu piszecie?? Przecierz nie dyskutujecie z pomarańczami -chyba... Znajoma -Ty chyba urodzilaś dzidzie niedawno... Może nie siedz tu tyle ...po co? Piszesz ze Cie to bawi..ale co w tym jest zabawnego ?W prowadzeniu tych niby rozmow??Ja nic nie widze...

olinek_ po pierwsze wydawało mi się,ze rozmawiam w tej chwilii z czarnymi a nie pomaranczowymi (?) po drugie....to przepraszam,moze faktycznie nie powinnampojawiac sie na tym temacie ....chciałyscie tusobie \"popsioczyc\"na moja osobe....net-ar ...Boga ducha winna Znajomą .... po trzecie_ do kogo był skierowany ten temat...?? Ze dziwisz się,ze pojawiłam sie tujaczy inne dziewczyny ??? chyba ten temat miał sluzyc czemus innemu niz \"smarowaniu\" tyłka ?-obgadywaniu ... po czwarte_ zarzucasz nammonotematycznosc ...:O a Ty wystepujesz juzna drugim temacie \"maglujacym\" jedno i to samo .. \"Topiki\" - tam tez sobie niezle folgowałas ...zarzucajac brak klasy...:O po piąte_ pamietaj ze to forum i ze nie zawsze bedzieszmiała racje ...mimo usilnychprób ..... po szóste _ i tak wiesz swoje prawda? ;)